Arkadaşlar bu ne ya :) HTC One x 9.2mm kalınlık, 1.5GHz hızında çalışan 4 çekirdekli NVIDIA Tegra 3 yongada sistem, 4.7 inç boyutunda 1280 x 720 piksel çözünürlükte HD S-LCD II ekran, 1GB RAM, Android 4.0 işletim sistemi, 1800mAh batarya, Sense 4 arayüzü, 32GB depolama kapasitesi, Beats Audio, Wi-Fi 802.11 b/g/n, GPS, Bluetooth 3.0, NFC, 8 mm f/2.0 objektifli ve BSI sensörlü 8MP kamera, 5 kademeli parlaklık ayarlı LED flaş, 1080p Oldu mu şimdi... adamı baştan çıkarır :)
quote:
Orijinalden alıntı: ftd
Arkadaşlar bir süredir miui kullanıyorum Dorimanx kernel ile. CM7 çok basit görünümlüdür hız olarak da miui ile hemen hemen aynıdır. Miui'nin belki en önemli özelliği çok fazla kişiselleştirilebilmesidir hatta sense'ye benzer arayüzü bile var. Miui ver. 48 ile Antutu sonucumu görebilirsiniz. Bu romun geliştiricisinin yeni kızı olmuş bu sebepten bir süre yeni güncelleme gelemeyecekmiş yazıyor xda'da :)
sonuç gayet tatminkar ftd.. v47 kullanan arkadaşlar sakın kernel değiştirmeyin v47 çift kernel desteklemiyor. bu arada belirtmek isterim artık antutu değerleri almayı bıraktım nedense rom beni tatmin ediyorsa yeterlidir.. ancak 3000+ sonuç çok iyi..
bu arada oc 1.6 stabil mi? ben oc suz kullanıyorum ve 3g kapalı bu nedenle bataryada baya tatminkar. bu şekilde sense romlar gibi yer bataryayı gibime geliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Donnie.Brasco
bu arada oc 1.6 stabil mi? ben oc suz kullanıyorum ve 3g kapalı bu nedenle bataryada baya tatminkar. bu şekilde sense romlar gibi yer bataryayı gibime geliyor.
MIUI kurulumu
Full wipe yaptıktan sonra 1-ROM'u kurdum 5-150-5 2-dorimanx son kerneli yükledim buradan 3-setcpu ile max hızı 1612 MHz yaptım 4-sense arayüzünü indirdim
Kilitlenme yok şimdilik, hız antutuda da gördünüz super. Birkaç oyun yükledim denemek için SGS2 gibi çok hızlı açılıyor. Doğan görünümlü şahin oldu :)
quote:
Arkadaşlar bu ne ya :) HTC One x 9.2mm kalınlık, 1.5GHz hızında çalışan 4 çekirdekli NVIDIA Tegra 3 yongada sistem, 4.7 inç boyutunda 1280 x 720 piksel çözünürlükte HD S-LCD II ekran, 1GB RAM, Android 4.0 işletim sistemi, 1800mAh batarya, Sense 4 arayüzü, 32GB depolama kapasitesi, Beats Audio, Wi-Fi 802.11 b/g/n, GPS, Bluetooth 3.0, NFC, 8 mm f/2.0 objektifli ve BSI sensörlü 8MP kamera, 5 kademeli parlaklık ayarlı LED flaş, 1080p Oldu mu şimdi... adamı baştan çıkarır :)
elimizdeki telefonlar artık oyuncak oldu resmen bunların yanında. marketten kediyi yukleyipte 20 aylık oğluma vereyim oynasın bari:))
bu rom ile ilgili stabilite kararı verildikten sonra bende bunu kuracağım inş. miui ilgimi çekmeye başladı. ya cyagenmod ya da miui diyorum artık
quote:
Orijinalden alıntı: ozan245
bu rom ile ilgili stabilite kararı verildikten sonra bende bunu kuracağım inş. miui ilgimi çekmeye başladı. ya cyagenmod ya da miui diyorum artık
Ozaman hafta sonuna kadar mühlet miui ye. Yeni versiyon çıkarmazsa v47 çıkarırsa yenisini yüklerim :D
ftd @ benim arkadasta da hd 2 varda sd kartı 1 gb senin mini tool dan yaptıgın işlemleri yapmadan ext3 yapıp yuklesem romu sıkıntı olur mu yada bilen arkadaslar cvp yazabilir mi
quote:
quote:
MIUI kurulumu
Full wipe yaptıktan sonra 1-ROM'u kurdum 5-150-5 2-dorimanx son kerneli yükledim buradan 3-setcpu ile max hızı 1612 MHz yaptım 4-sense arayüzünü indirdim
Kilitlenme yok şimdilik, hız antutuda da gördünüz super. Birkaç oyun yükledim denemek için SGS2 gibi çok hızlı açılıyor. Doğan görünümlü şahin oldu :)
Üstad bende v47 kurdum. sense arayüzünü nasıl indiriyoruz yardımcı olur musun ? Birde görsel bir hava durumu programı tavsiye edermisiniz bu rom için.
@OZAN245: Ben naçizane olarak fikrimi belirtmek isterim çünkü sürekli cyanogen yada oxygen stock rom kullandım. Miui romlarda bazı durumlarda sistemin kararsızlığa düştüğü veya yazılımsal olarak bir kaç komutu işleyemediğini tecrübe ettim. Tabiki sizin belirttiğiniz romu denemedim bu yüzden onunla ilgili bir şey söyliyemeyeceğim. Ama tek bildiğim ftd miui rom kullandım diyorsa o rom gerçekten iyi olmuştur :). Şahsi fikrim stock romlar çok stabil ve pil yönünden tasarruflular. Görsellikten veya kişiselleştirmeden uzaklar fakat güvenilir ve kesintisiz çalışıyorlar. Ben hep cyanogen dan yana kullandım seçimimi spesifik bir sorun olursa cevaplamaya çalışırım :) @ftd : dostum vigor için de böyle dedik ama olmadı. Biz bu hd2 leri hd3 çıkana kadar bırakmayız gibime geliyor :)
Teşekkür ederim yorumunuz için. Bende aslında deneyimli arkadaşların bu romda kalması üzerine miui ya önem verdim bildiğimden değil :)
quote:
Orijinalden alıntı: alperdia
ftd @ benim arkadasta da hd 2 varda sd kartı 1 gb senin mini tool dan yaptıgın işlemleri yapmadan ext3 yapıp yuklesem romu sıkıntı olur mu yada bilen arkadaslar cvp yazabilir mi
pm attım
quote:
Orijinalden alıntı: cilavuz
quote:
quote:
MIUI kurulumu
Üstad bende v47 kurdum. sense arayüzünü nasıl indiriyoruz yardımcı olur musun ? Birde görsel bir hava durumu programı tavsiye edermisiniz bu rom için.
ayarlar bölümünde temalar var, oradan çevrimiçi temelara girip istediğini seçebilirsin. hava durumu için fancy widget marketten indirebilirsin ücretsiz.
@fugeetive dostum vigor çok kalın bir telefondu. Gerçekten de htc one x alınmaya değer bir telefon olacak gibi gözüküyor. Zaten HD2'nin yerini ancak böyle bir telefon alabilirdi. Ebatları 134.36 x 69.9 x 8.9 mm çok iyi. Bu da videosu , kamera çekimi yaparken foto da çekebiliyorsun. En hoşuma giden özelliği de bir aparat yardımıyla kablosuz görüntüyü tv'ye aktarabiliceğiz. HTC asıl patlamayı bizim hd'2 lerle yapmıştı ama son zamanlarda kayda değer telefonlar çıkartmadı, firmanın mali durumları çok kötü, bu sebeple en iyi mühendislerini toplayıp HD2 gibi olay yaratacak bir telefon çıkarttı. Bu da HTC one X . Ama tabiki zaman herşeyi gösterecek
Arkadaslar selamlar.
Guney Kore HD2 ye android 2.2 kurdum ama ses(konusurken gelen ses) ve hafiza skntisi yasiyorum. hafizayi memory kartini ext2 veya ext3 yaparak bolumlemem gerektigini ogrendim. hangisini yapayim?
ayrica bana hangi rom u tavsiye edersiniz? gorsellik efektler pek onemli degil benim icin. stabil olsun, cok isinmasin, programlari kaldirsin yeter :)
bir de kore icin onerdiginiz ayarlar nelerdir? recovery falan...
cok tesekkur ediyorum...
aslinda 2.2 ye de raziydim ama hafiza ve ses skntisi yasadigim icin degistirmek istiyorum.
bir kere kurayim uzun muddet gitsin istiyorum hasili kelam...
ARKADAŞLAR MUİU ROMDA V47 VE V48 İKİSİNİDE KURDUM DENEDİM İKİSİNDEDE UYGULAMA YUKLERKEN HAFIZA SORUNU VERDİ ÇÖZÜMÜ VARMIDIR ?
quote:
Orijinalden alıntı: nerocan
aslinda 2.2 ye de raziydim ama hafiza ve ses skntisi yasadigim icin degistirmek istiyorum.
kurulumla ilgili tüm detaylar 1.sayfada var. Tavsiyem miui
@sys-Rq hafıza kartınız kaç GB, ext3 partition var mı? ben birçok uygulama kurdum sorun yok.
@ftd üstad bide senden yorum alayım burada yakalamışken miui ile cyanogen arasındaki farklar nelerdir. ve siz neden hala miui kullanıyorsunuz :)
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: nerocan
kurulumla ilgili tüm detaylar 1.sayfada var. Tavsiyem miui
@sys-Rq hafıza kartınız kaç GB, ext3 partition var mı? ben birçok uygulama kurdum sorun yok.
sayın ftd kısaca miui rom kurulumunu anlatırmısın?