Şimdi Ara

HD2 ANDROID NAND CWM Kurulumu (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.710
Cevap
5
Favori
86.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim kurduğum romlar hiç stabil değil ya türkçe karakterler çıkmıyor ya telefonla işlem yaparken kasılıyor yada donup kalıyor.. Bana sense li güzel bir rom önerirmisin radyosu olan gayet stabil ve hızlı...Birde ben bunun recorvery olayını tam anlayamadım neyi 10/100/10 yapıcaz? Ben sadece 250 mb recovery dosyası vardı onu ad recovery den telefona yükledim diğer romları hiç değiştirmeden direk kuruyorum yoksa ondan mı oluyor?Birde hafıza kartını 1 kere ext3 yapsak yetiyor dimi?Biçimlendirince felan gitmiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdr_

Benim kurduğum romlar hiç stabil değil ya türkçe karakterler çıkmıyor ya telefonla işlem yaparken kasılıyor yada donup kalıyor.. Bana sense li güzel bir rom önerirmisin radyosu olan gayet stabil ve hızlı...Birde ben bunun recorvery olayını tam anlayamadım neyi 10/100/10 yapıcaz? Ben sadece 250 mb recovery dosyası vardı onu ad recovery den telefona yükledim diğer romları hiç değiştirmeden direk kuruyorum yoksa ondan mı oluyor?Birde hafıza kartını 1 kere ext3 yapsak yetiyor dimi?Biçimlendirince felan gitmiyor?

10/100/10 dedigin olay recovery dosyasının icindeki flash dosyasına yukledigin rom a göre değerlerini veriyorsun notepad,word ikisinden biriyle açarak.Rom konusunda bende yardımcı olamicam ben daha ilk rom kurulumumu dün yaptım romuda ilk sayfadan ftd nin paylastıgı HD2_NDT_MIUI_GINGER_2.3.7_DEVELOPMENT_V48.0_MAGLDR_Tytung_kernel romu kurdum inanılmaz hızlı bir rom mesela bunun değeri 5/150/5 ti.

• arkadaşlar 1.sayfayı iyicene okuyun, orada tüm detaylar var

@Donnie.Brasco miui v48 sorunu araştırıyorum, birşeyler bulursam paylaşırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ftd

arkadaşlar 1.sayfayı iyicene okuyun, orada tüm detaylar var

@Donnie.Brasco miui v48 sorunu araştırıyorum, birşeyler bulursam paylaşırım

üstad bende baya denedim sıkıntıyı aşmak için. v48 sorunlu biraz. o nedenle versiyon v47 kalınmasını tavsiye ediyorum.
    v47 çok stabil ve harika. şuanda ext4 ile 2gb internal memory oluşturdum. hiç bu kadar hızlı olmamıştı bu v47. recovery güncellemesi yaptım bir ihtimal onun katkısı olmuştur.
  • Recoverylerini Güncellemek İsteyenlere.

RECOVERY 5.0.2.7 (yeni upload)

edit: kendi uploadımdır. Sıkıntı olursa bi pm yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donnie.Brasco -- 25 Şubat 2012; 12:59:18 >
  • Takildigim bir yeri daha sorayim sayilari atiorm ornegin 5 175 8 diyelim romumuz recovery yi 5 150 5 olarak kurmustuk bu durumda recovery yi degistirip mi yuklicez?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperdia

Takildigim bir yeri daha sorayim sayilari atiorm ornegin 5 175 8 diyelim romumuz recovery yi 5 150 5 olarak kurmustuk bu durumda recovery yi degistirip mi yuklicez?

evet 1.sayfada nasıl yapılacağı var flash.cfg dosyasının içini değiştirecen
  • @Donnie.Brasco usta,
    Geliştirme mi, Stabile versiyonu mu, kullanıyorsun?
    Ben stabile versiyonu kurdum çok hoşuma gitti. Hele değişik değişik kilit ekranları varya süper, özellikle ying-yang çok iyi.
    Birde Geliştirme versiyonu mu kurup denesem diyorum. Aralarında fark var mı acaba?
    Geliştirme v47'yi indiriyorum şu an. v48 de sorun var heral. Kursam mı kurmasam mı bilmiyorum.Deneme amaçlı bi kurarım sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARBE -- 24 Şubat 2012; 22:17:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DARBE

@Donnie.Brasco usta,
    Ben stabile versiyonu kurdum çok hoşuma gitti. Hele değişik değişik kilit ekranları varya süper, özellikle ying-yang çok iyi.
    Birde Geliştirme versiyonu mu kurup denesem diyorum. Aralarında fark var mı acaba?
    Geliştirme v47'yi indiriyorum şu an. v48 de sorun var heral. Kursam mı kurmasam mı bilmiyorum.Deneme amaçlı bi kurarım sanırım.

estagfurullah ne ustası..

ben sürekli rom değiştrimeyi denemeyi seviyorum ama ne zaman ndt miui kurdum kaldım. çok hoş ve stabil.
    ben v47 kullanıyorum. v48 kurdum ancak sıkıntılar var romda.

developer versiyonlarda da zaten oldukça çeşitli kilit ekranları tema özelliştirmeleri yapabiliyor. keza stabil romlar da öyledir. ancak sürekli güncellenen kodları ile çeşitli geliştirmeler ile beraber bence developer versiyonlar tatmin edici. artık zaten stabilite çalışmalarından öte romları daha iyi görünümler ve tatmin edici kullanımlar için geliştiriyorlar. Ben bir daha kolay kolay sense romlara geçiş yapmam

• Donnie.brasco @ dostum v47 yi linkini paylasabilir misin burada acaba

• quote:

Donnie.brasco @ dostum v47 yi linkini paylasabilir misin burada acaba

ŞURADAN indirebilirsiniz.
  • quote:

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Donnie.Brasco

quote:

@Donnie.Brasco usta,

estagfurullah ne ustası..

ben sürekli rom değiştrimeyi denemeyi seviyorum ama ne zaman ndt miui kurdum kaldım. çok hoş ve stabil.
    ben v47 kullanıyorum. v48 kurdum ancak sıkıntılar var romda.

developer versiyonlarda da zaten oldukça çeşitli kilit ekranları tema özelliştirmeleri yapabiliyor. keza stabil romlar da öyledir. ancak sürekli güncellenen kodları ile çeşitli geliştirmeler ile beraber bence developer versiyonlar tatmin edici. artık zaten stabilite çalışmalarından öte romları daha iyi görünümler ve tatmin edici kullanımlar için geliştiriyorlar. Ben bir daha kolay kolay sense romlara geçiş yapmam

Gerçekten muhteşem yapmışlar. Arkadaşlar kurmayan varsa mutlaka kurup denesin, ondan başkasını pek gözünüz görmeyecek.

• quote:

quote:

quote:

Kardeşim bu romu sen önermiştin değil mi? çok sağol ya çok güzel gerçekten.
    Bende şu ana Stabile versiyon var.
    Geliştirme romunu da bi deneyeyim. Sen tavsiye ediyorsan.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kardeşim bu romu sen önermiştin değil mi? çok sağol ya çok güzel gerçekten.
    Bende şu ana Stabile versiyon var.
    Geliştirme romunu da bi deneyeyim. Sen tavsiye ediyorsan.

Eyvallah hocam..

• Donnie.brasco @ dostum cok saol.bunun degerleride 5 150 5 dimi?

• quote:

Donnie.brasco @ dostum cok saol.bunun degerleride 5 150 5 dimi?

Ndt miui romlar için recovery ayarları 5-150-5 dir.

• Tesekkur ederim dostm sen suan bu romda misin?

• quote:

Tesekkur ederim dostm sen suan bu romda misin?

Evet v47 kullanıyorum

• quote:

quote:

Tesekkur ederim dostm sen suan bu romda misin?

Evet v47 kullanıyorum

Tamam dostum sagol yardimlarin icin.)
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.