Şimdi Ara

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2012(Şampiyon Nihat) ( Anket Yenilendi) (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.091
Cevap
8
Favori
204.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2012(Şampiyon Nihat) ( Anket Yenilendi)

(En Son Oy Tarihi: 14.6.2017)
Giriş
  • Nihat, Mustafa direk Sibel'i yazarlar. Kızlar da anıl ya da topaloğlu'nu
  • en güçsüz gönüllülerde gülen hayimde aynı erkeklerdede en pasif serhatla o
  • topaloğlu ego ego diyor da kendisinin de ego konusundaki iddiası malum.. topaloğlu gitsin. kendini şimdiden aziz ilan etti. din sömürüsünün alemi yok.. bunun kalbini kırdığında takım yenilirmiş falan filan.. ne zannediyorsun kendini.. topaloğlu aday olsun diğerine oy atacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonsterKill88

Şu adaya bir haftalığına Serdar abi (Doğada tek başına) konuk gelse nasıl yaşanır ne yapılır gösterse süper olur

Tek başına hepsini alır akar gider.
  • normalde ünlüleri desteklemem rağmen sırf mustafa topaloğlu gitmesi için bu yarışmada gönüllerin kazanmasını istedim. büyük ihtimalle mustafa ve sibel çıkacak oylamaya, inşallah mustafa gider. ama acun gönderir mi bilmiyorum.
  • Aynen bende aynı şeyi düşündüm takımda aç kalan olmaz..
  • nihat kuru alanda çoğunu yerdi ama bakalım ilerde göreceğiz anıl kendine güvenmiyor hep diyo sen yarış eğer yok diyorsan elimden geleni yaparım mustafa desen beceriksiz o gün hayimin suçundan yendi yoksa yenemezdide sibel veya mustafa gitmeli ama son dediğine kıl oldum sibele oy atacagım mustafa gitsin
  • acun ne olur şu sibeli yollayin. korkuyorum şerefsizim ya. frankestein gibi
  • Daha dünden belliydi kazanan sağolsun Acun Medya Konsey görüntülerini gösterince anlaşıldı kaybeden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PoseDn

Daha dünden belliydi kazanan sağolsun Acun Medya Konsey görüntülerini gösterince anlaşıldı kaybeden.

• ünlülerde sibel ne işe yarıyor Allah aşkına ? Mustafa Topaloğlu hiç olmazsa bi yarışma kazandı yapmayın.
  • ünlüler yanlış taktik uyguladı acunda çanak tuttu gönüllülere seçme hakkını neden verdiki 2.turda? nihat hasan'a karşı oynamasaydı kesin kazanırdı ilk rakibine karşı, hasan'ı yenecek biri yoktu orda, ama sonuçta fazla kişide zarar yiyecek sıkıntısıda var, 1 kişi gitse ünlüler için fena olmaz, anıl giderse ilerde arayabilirler o yüzden topaloğlu yada sibel tüzün'ü yazmaları gerek oyunu istiyorlarsa, yoksa her hafta 1 ünlü gider başka yolu yok.
  • beyler elenen bi tane frenkiştayn suratlı bi karı var o işe yaramayan bi kız korkuyorum onu görünce

Adadan yazıyorum
  • Sibel gitsin. Bir işe yaradığı yok.
  • su gulen le serhati bi atin gitsin ya.ikisinden de nefret ediyorum aga
  • Amma düşündüler Mustafayi gönderin iste !
  • Aloooo Nihat ne yapıyorsun ???

Sibel ve Mustafa varken Anil yazılır mı????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 1 Nisan 2012; 23:11:18 >
  • Bunlar ırkçılık yapıyor çocuk ünlü değil diye, yada Acun böyle istiyor.
  • Anıl gidicek belli ha ama sms olduğu için halk halkından birine destek çıkar mı bilemem
  • salak bunlar ya anılı yazıyorlar. anıl kesinlikle gitmeyecek buraya yazıyorum. karşısına ya sibel ya mustafa çıkacak ikisinden biri gider.
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.