Şimdi Ara

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2012(Şampiyon Nihat) ( Anket Yenilendi) (231. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.091
Cevap
8
Favori
203.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 229230231232233
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2012(Şampiyon Nihat) ( Anket Yenilendi)

(En Son Oy Tarihi: 14.6.2017)
Giriş

Orijinalden alıntı: helfgott

alp e çok dokunmuş ne olduysa artık.. eğer olay hazmedememe ise bu hırçınlık haksız bir temele dayanıyorsa alp için sms ile son çok yakın olabilir.

Alıntıları Göster
    bu hafta cevher gider diye düşünüyorum son 2-3 haftadır performans olarak çok kötü cevher
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Televizyonda verilen ve tamamı kes yapıştır önemli anlardan oluşan görüntüler ile şu adam bu adam diye karar verilmesi bana saçma geliyor. Neyin ne olduğunu orda yaşayanlar bilir biz biliyormuyuz 24 saat orda nelerin döndüğünü birbirlerine nasıl davrandıklarını kimin görgüsüz olduğunu vs... Ayrıca sen neden onu yazdın sen neden bunu yazdın diye birbirlerine giriyorlar ulan 500 bin lira ödülü olan ve kuvvet dışında strateji gerektiren bir oyunda bakın oyun diyorum bu bir oyun tabiki yazıcak adam 1. olmak için ne gerekiyorsa yapıcak, adamlık veya dürüstlük yarışması değilki bu mesela ben orda ünlü olsam adalar birleştiği gibi ünsüzler ile anlaşıp Nihat'ı elemeye çalışırdım ilk hedefim nihat olurdu istediği kadar iyi bir insan olsun o adanın en güçlü yarışmacısı. Güçsüz olanın güçlüyü eleyebilmesi için birleşiyor adalar zaten eğer doğru strateji ile yeteri kadar kendi safına adam toplarsan finale kadar gidersin. 40-50 yaşında insanlarında bu yarışmaya alınmasının sebebi bu ya gücünle gidiceksin yada zekanı kullanıcaksın

Alıntıları Göster
    Nihat, Sabri'den çok fazla feyz almış.. O atışlar nedir öyle.

• Gonulluler costu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gonulluler costu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kugutex

Gonulluler costu.
    Muahah adamlar elindeki yarışmayı verirlerse, en yakın ağaçtan atsınlar ulan kendilerini
  • Hayim de fire yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: daikataNa~

Muahah adamlar elindeki yarışmayı verirlerse, en yakın ağaçtan atsınlar ulan kendilerini

Alıntıları Göster
    Ulen Almeda, Ulen Almeda. Olmadı bu hiç. !
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisdragon

Doğuş artık önünde yaprakla gezer :p

Alıntıları Göster
    Alayına gönüller!
  • quote:

Alıntıları Göster
    Tüh yarışmayı kaçırdık bugün erken başlamış ama gönüllülerin kazandığı iyi oldu.
  • quote:

Alıntıları Göster
    5 dakika kaybeden takım için gerçekten çok azdı... insanlar o kadar yol gelmiş yarım saat olması iyi olmuş. ama oyunu ünlülüler kazanıp gönüllüler kaybetseydi aynı jest gelicekmiydi acaba...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiPeRVA

5 dakika kaybeden takım için gerçekten çok azdı... insanlar o kadar yol gelmiş yarım saat olması iyi olmuş. ama oyunu ünlülüler kazanıp gönüllüler kaybetseydi aynı jest gelicekmiydi acaba...

Alıntıları Göster
    Anılın karşı takımda olması dengeleri bianda değiştirdi 4/3 galip gelme oranıyla oynadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

Anılın karşı takımda olması dengeleri bianda değiştirdi 4/3 galip gelme oranıyla oynadı.

Alıntıları Göster
    acun önce 5 dk dedi sonra 30 dk bahşetti. şükür ettik malum.. görüşme de en konforlusundan kameralar eşliğinde.. e tabi dediği gibi acun anne özlemini bilen bir insan.. duygu sömürüsünü bir tık daha iyi biliyor olabilir.
  • quote:

acun önce 5 dk dedi sonra 30 dk bahşetti. şükür ettik malum.. görüşme de en konforlusundan kameralar eşliğinde.. e tabi dediği gibi acun anne özlemini bilen bir insan.. duygu sömürüsünü bir tık daha iyi biliyor olabilir.

Alıntıları Göster
    beyler Begüm mü Anıl'ı seçti?

Yani kim güvenmedi kendi arkadaşına? Anıl kazanınca şöyle bir Almeda'ya bağırdı.. Almeda, daha güçlü diye Cevher'i mi seçti?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi air_jersey15 -- 20 Mayıs 2012; 21:24:42 >
  • quote:

O değilde erkekleri anlayamadım bi türlü. Hiç askerlik yapmamış gibiler adamlar. İyi güldüm yeminle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: air_jersey15

beyler Begüm mü Anıl'ı seçti?

Yani kim güvenmedi kendi arkadaşına? Anıl kazanınca şöyle bir Almeda'ya bağırdı.. Almeda, daha güçlü diye Cevher'i mi seçti?

Seçme sırası Begüme geldiğinde Cevheri değilde Anılı seçti,Almeida da mecburen Cevher dedi ve bu hamle Begümün takımına galibiyeti getirdi.
    Çünkü Cevher 4/1 galibiyetle ,Anıl 4/3 galibiyetle oynadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfzb67 -- 20 Mayıs 2012; 21:27:39 >
  • quote:

quote:

O değilde erkekleri anlayamadım bi türlü. Hiç askerlik yapmamış gibiler adamlar. İyi güldüm yeminle.

Alıntıları Göster
    acun acaba ünlülere yaptığı jesti gönüllülere yaparmıydı

• quote:

Orijinalden alıntı: BeylerBeyi35

acun acaba ünlülere yaptığı jesti gönüllülere yaparmıydı

Alıntıları Göster
    yarışmada çalan bütün şarkıları nereden bulabiliriz?
    bir arkadaş bir site paylaşmıştı her hafta güncellendiğini söyleyerek. ama bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thedo

yarışmada çalan bütün şarkıları nereden bulabiliriz?
    bir arkadaş bir site paylaşmıştı her hafta güncellendiğini söyleyerek. ama bulamadım.

Alıntıları Göster
    hasan'da enerji kalmamıştır adaya bitkin dönüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiPeRVA

hasan'da enerji kalmamıştır adaya bitkin dönüyor

Alıntıları Göster
    yani begüm nihata karşı bu kadar önde gir ama tahtaları uyuz uyuz seç
  • quote:

Orijinalden alıntı: evok

yani begüm nihata karşı bu kadar önde gir ama tahtaları uyuz uyuz seç

Alıntıları Göster
    helal nihat
  • 
Sayfa: önceki 229230231232233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.