Şimdi Ara

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2012(Şampiyon Nihat) ( Anket Yenilendi) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
7.091
Cevap
8
Favori
204.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2012(Şampiyon Nihat) ( Anket Yenilendi)

(En Son Oy Tarihi: 14.6.2017)
Giriş
  • aslanlar kanaryalar en iyisiydi, hem de kalabalıktı. yayın geliyor 2 dakka sonra yine reklam, 5 dakika reklam ardından yayın, ardından yine reklam. Mala bağladılar.
  • Survivor ham 2 saat ise ; reklam da 2 saat, bu nedir :(Reklamlardan daraltı geldi:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

İlk yapılan aklımdan çıkmış açıkçası, nasıldı hiç hatırlamıyorum; sanırım mavi takım sürekli kaybediyordu bir tek o aklımda kalmış. Ama Türkiye-Yunanistan ve FB-GS yarışmaları Survivor'ın tavan yaptığı zamanlardı, onlardan sonra yapılanların hepsi, bu ikisinin yanında sıfır bence.

Belki biraz Var mısın Yok musun elemanları, bu ikisine yaklaşabildi. Gerçi orada da Hakan'ın bir nevi tek başına gidiyor oluşu heyecan yarattı, yoksa genel bir çekişme yoktu.

Son iki Survivor ise bence fazlasıyla kötü ve hiç gerçekçi gelmiyor. Ünlülerin öyle herşeye evet dediğini de sanmıyorum, bu da biraz Survivor'ın özüne çomak sokuyor! Tanınmayan, sıradan insanlar gelince Acun'un sözü onlara daha fazla geçiyor büyük ihtimalle ve bu da daha iyi bir çekişme ortamı yaratıyor her konuda.

ilk yapılanın şampiyonu arka sokaklar murat değilmiydi ?

edit: bu arada nihat doğanın finale çıkması bence de büyük bir başarıydı birinciliği ona vermeleri lazım dı ama derya efendiye verdiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pizza Hot -- 20 Mart 2012; 12:13:57 >

• geçen zaplarken denk geldim o turuncu saçlı 80 lik hatun sibel tüzün mü lan?
  • Anlaşıldı ben bu sene izlemeyeceğim Survivor'ı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kelâg

Anlaşıldı ben bu sene izlemeyeceğim Survivor'ı.

aynen. Yaptıkları reklam saçmalığından kanalı komple sildim tvden. Önce adam gibi reklam vermeyi öğrensinler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meskalamdug

quote:

Orijinalden alıntı: Kelâg

Anlaşıldı ben bu sene izlemeyeceğim Survivor'ı.

aynen. Yaptıkları reklam saçmalığından kanalı komple sildim tvden. Önce adam gibi reklam vermeyi öğrensinler.

Reklam olayı tam bir facia zaten.
  • Dünkü bölümü hiç kaçırmadan izledim.Güzel gidiyor yarışmalar.Gönüllüler çok güçlü yalnız.
  • Alp Kırşan
    Ateşi bile o yaktı helal
  • Takımlar dengesiz olmuş biraz ama izliyoruz genede
  • Bu sene yarışma biraz sönük bence.Hasan favorim.Kolay kolay elenmez o adam.
  • insan tipi yok o hasanda mtolojik filmlerdeki eli kılıçlı kalkanlı azmanlara benziyor
  • Geçen sene ki ünlüler neydi be öyle bu sene hepsi fos Mustafa Topal hele cidden boşa gelmiş.
  • hasan kratos'a benziyo, insan karşısına almaya korkar.
  • O Hasan bir yerden tanıdık geliyor ya. Sanki önceden gördük onu televizyonda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inLoveliness

O Hasan bir yerden tanıdık geliyor ya. Sanki önceden gördük onu televizyonda.

Çok ünlü bir dans grubunun dansçısı ayrıca oyuncu birçok dizide ve klipte göründü aslında ordaki bazı ünlülerden daha ünlü
  • quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

quote:

Orijinalden alıntı: inLoveliness

O Hasan bir yerden tanıdık geliyor ya. Sanki önceden gördük onu televizyonda.

Çok ünlü bir dans grubunun dansçısı ayrıca oyuncu birçok dizide ve klipte göründü aslında ordaki bazı ünlülerden daha ünlü

• Keşke ünlüler-gönüllüler yerine daha farklı bir şey yapılsaydı.Türk-Yunan fena olmazdı mesela.
  • Meter'in yokluğu hissettiriyor resmen kendini show amaçlı değil güç olarak
  • meter de olaydı o zaman ünlülerin enkazını kaldırırlardı oyun alanından.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.