Ulen hiç birinde güç yok bu erkeklerin Begüm bile kendi başına bir şeyler yaptı hele Hayim Doğuş Alp bu neya 1 tane çubuk'u almadan bitti adamlar Nihat gene her zaman ki gibi iyi pek izlemiyorum ama dün deli oldum bu oyunda.
abi dogus 1 serhat 2 .. kurusikilar... bes para etmezler. 😁
Ünlülerden biri adaya güle güle diyecek muhtemelen merve sms lerde o da mustafa topaloğlunu yazar sms merve bu hafta gidici
quote:
Orijinalden alıntı: Knisath
Ünlülerden biri adaya güle güle diyecek muhtemelen merve sms lerde o da mustafa topaloğlunu yazar sms merve bu hafta gidici
Mustafanın gitmesi lazım adam bir halta yaramıyor
quote:
Orijinalden alıntı: Knisath
İnşallah Merve gider ama ben Ünlülerin yarışmayı bırakacağını sanmıyorum.
Özellikle Serhat'ın dünkü hareektleri fena gaza getirmiştir Ünlüler'i.
dün alp in yarışmayı bıraktığı anda serhat'ın 'daha bitmedi, daha bitmedi' lafları beni bitirdi ya
fragmandan dolayı yine bi ters köşe var, dokunulmazlık ünlülerin diyorum
begüm giderse almedayla merve daha yarışamaz :D
bi insan bukadar mi performanssiz olur.hadi fiziki sartlari gectim, hicmi hayatin boyunca sporla ugrasmadin be adam.
haimden bahsediyorum.yurumeyi beceremiyor
Dünkü reytinglerde yine birinci olmuş program.
Mustafa Topaloğlu gitsin harbi. Adam fuzuli yer kaplıyor.
Cumartesi yapilmadi mi oyun odulu.. artik 2 odul oyunu mu var ?
gs yenildi, şimdi de ünlüler yeniliyor, allahtan dün real yendi de onda sevindik
Yok artık Merve
yaa bu dogus kadar essek yook .. koy semeri bin uzerine vur kirbaci.. adam hic biseye yaramiyo ya... m. topaloglu bile daha iyi..😃
haydi aslanlar haydi aslanlar.. makus talih işte böyle yenilir...
oyun şansı mı, fazla konsantrasyon mu nasıl döndü birden bire bu hafta
quote:
Orijinalden alıntı: un momento
bi insan bukadar mi performanssiz olur.hadi fiziki sartlari gectim, hicmi hayatin boyunca sporla ugrasmadin be adam.
Doğuşa bak, adam spor yaptığı halde bir halta yaramıyor o ne yapsın.
quote:
Orijinalden alıntı: Rodin
quote:
Orijinalden alıntı: un momento
Doğuşa bak, adam spor yaptığı halde bir halta yaramıyor o ne yapsın.
dogus da ayri bi mesele de yinede yasi yuksek haimden ondan ona pek takmiyorum saldim gitti