Şimdi Ara

### HUAWEI IDEOS X5 | (02.03.2012) B528 2.3.5 ROM & Atmel Fix | & S.S.S ### (150. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.196
Cevap
24
Favori
313.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kabuska

Arkadaşlar telefonumu forumdan birine sattım. Elimde cihaz olmadığı için güncel kalamam, o yüzden bu konuyu devrediyorum. Konuyu devralmak isteyenler bana ÖM ile ulaşabilirler.

pm attim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiyahKırmızı26

Merhaba Arkadaslar
    Dungeon hunter 2 yi calıstıran varmı acaba
    Ben denedigimde gameloft yazısı ardından vıdeo acılıyor Dungeon hunter 2 resmıyle bırlıkte gelen loadıng ekranından sonra ana menuye atıyor oyun yanı acılmıyor
    telefon 2.2 herhangi bir rom yuklemedım buıld prob degistirip denedim olmadı sımdı tekrar eskı halıne getırdım
    Calıstıran arkadaslar yardım edebılırmı ?

### HUAWEI IDEOS X5 | (02.03.2012) B528 2.3.5 ROM & Atmel Fix | & S.S.S ###

bende 2.2 yüklüyken çalışıyordu ama hafif kasıyordu.7 gblık torrent oyun arşivinden indirmiştim zamundadan.

• quote:

Orijinalden alıntı: axt

2.3 beta 1'den 2.3 son versiyona geçtim (hafıza kartını görmeme sorunundan dolayı) fakat şimdi de daha önce ne 2.2de ne de 2.3 betada yaşamadığım wifi sorunu yaşamaya başladım. sorun şu şekilde: wifi açıyorum, hemen bağlanıyor, herhangi bir web sitesi açıyorum, o da hemen açılıyor yükleniyor, fakat ardından bağlı görünmesine rağmen ikinci bir site açmıyor, güncelleme yapmıyor, yani kısacası bağlı görünüyor ama kopuyor. elle ip vermeyi de denedim işe yaramadı. çözüm önerisi olan var mı?

bir de eğer çözümü yoksa beta 1 ya da 2 ye dönmenin bir riski varmı?

Cozumu yok.. Oc kernel, geno 2.3.6 v1, 2.3.6 v 1.2.1 yukleyerek test ettim.. Ayni problem devam ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkngndcll

quote:

Orijinalden alıntı: FroBisher

quote:

Orijinalden alıntı: gkngndcll

CWM ile yedek almıştım 1-2 hafta önce. Bilgisayara atmıştım yedeği. Ama SD kartın neresine atacaktık o yedekleri onu hatırlamıyorum.

sd kart ana dizin orda clockworkmod var icine gir backup dosyasi yoksa pcye kopyaladigin backup dosyasini buraya kopyala .Artik telefonu ses + ve power tusu ile cwm ekrani geldiginde,backup and restore kismindan restoreye tiklarsan gorebilirsin yedegini

şu anda yüklüyorum yedeği. biraz uzun sürecek heralde. bu aşamadan sonra wipe işlemi yapmak gerekir mi?

edit: Yedeği yükleyince telefon açıldı. Yardımlar için teşekkür ederim.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar kafayı yicem telefon durduk yere tl yiyor veri etkin nete hiç girmiyorum tl gidip duruyor oto. senk. kapalı arka plan veri kapalı uygulamalar kapalı ama genede tl gidiyor 2.3.5 (normal) yüklü çözümü varmı acaba

• Bu konu devredilecektir, devralmak isteyenler ÖM ile ulasabillr...
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy344

arkadaşlar kafayı yicem telefon durduk yere tl yiyor veri etkin nete hiç girmiyorum tl gidip duruyor oto. senk. kapalı arka plan veri kapalı uygulamalar kapalı ama genede tl gidiyor 2.3.5 (normal) yüklü çözümü varmı acaba

Mobil aglar/daimi acik mobil veriler i kapatin.

@kabuska

Cirosu ne kadar, merkezi bi yerdemi, populermi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 15 Ocak 2012; 0:14:36 >
  • Bu konu devredilecektir, devralmak isteyenler ÖM ile ulasabillr...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

@kabuska

teşekkürler yarın deniycem inş. sorun çözülür
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

@kabuska

Bildiginiz bu konu hocam, populer sayılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kabuska

Bu konu devredilecektir, devralmak isteyenler ÖM ile ulasabillr...

Ben istiyorum
  • quote:

Flip case kilifim geldi fotolari veriyorum.Tek eksigi sarj girisi icin kilifin altinda bosluk olmamasi

Frobisher kılıf ve ekran koruyucularla ilgili yorum alabilir miyim. Kılıfın kalitesi ne alemde, ekran koruyucular mat mı, parlak mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djemr -- 15 Ocak 2012; 9:43:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: djemr

quote:

Flip case kilifim geldi fotolari veriyorum.Tek eksigi sarj girisi icin kilifin altinda bosluk olmamasi

Frobisher kılıf ve ekran koruyucularla ilgili yorum alabilir miyim. Kılıfın kalitesi ne alemde, ekran koruyucular mat mı, parlak mı?

Tabikide kilifshoptan aldim,1 gune hemen geldi.Ekran koruyuculari parlak ama ne hikmetse parmak izinide %80 azaltiyor.Kilif deri kilif gercekten,geldiginde deri kokuyordu eksigi sadece oyun oynarken bir parmagim kilifin onunde digerleri arkasinda kaliyor ama ben aliskanim bu duruma.Arkadaslarim rahatsiz oluyor boylr kilifi cikar diye baski kuruyorlar.Genel olarak guzel bir kilif

• quote:

quote:

quote:

Tabikide kilifshoptan aldim,1 gune hemen geldi.Ekran koruyuculari parlak ama ne hikmetse parmak izinide %80 azaltiyor.Kilif deri kilif gercekten,geldiginde deri kokuyordu eksigi sadece oyun oynarken bir parmagim kilifin onunde digerleri arkasinda kaliyor ama ben aliskanim bu duruma.Arkadaslarim rahatsiz oluyor boylr kilifi cikar diye baski kuruyorlar.Genel olarak guzel bir kilif

Satıcı adresini yazabilir misin. GG'da bir kaç tane var flipcase + 3 ekran koruyucu satan.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Satıcı adresini yazabilir misin. GG'da bir kaç tane var flipcase + 3 ekran koruyucu satan.

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/huawei-ideos-x5-flip-kapakli-kilif-3-lu-film-50893619

• quote:

Orijinalden alıntı: ZeoMast3r

quote:

Orijinalden alıntı: t-mac03

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: t-mac03

quote:

arkadaşlar 3 sms den sonra 2.3.5 mms yapıyor mesajı bunun çözümünü bilen paylaşırsa çok sevieceğim çıldırıcam heryeri aradım ama çözümü bulamadım. saçmalık resmen yahu sms atıcaz mms yapıyor.

marketten go sms uygulamasını indir hem kendi mesaj uygulamasından daha güzel hem de mms yapmıyor kafasına göre

Bu dediğinizi zaten yapmıştım ama go sms kulanınca 2.2deki gibi olmadı işler. Ekran kilidinde mesaj sayısı hiç gitmiyor orjinali go sms yaptığım halde okuduğum mesajları okunmadı gösteriyor. kilidi açıp go sms varsayılan seçtiğim halde durum böyle :S Aşırı rahatsız edici bir durum

en iyisi ekran kilidini de değiştir çözülsün olay :)

:D yok mu bunun bir çaresi :D mms trde pahalı kaçıyor :D

Alıntıları Göster
    yazılan mesajı nasıl silecez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miskahve -- 15 Ocak 2012; 12:21:40 >

• quote:

arkadaşlar 3 sms den sonra 2.3.5 mms yapıyor mesajı bunun çözümünü bilen paylaşırsa çok sevieceğim çıldırıcam heryeri aradım ama çözümü bulamadım. saçmalık resmen yahu sms atıcaz mms yapıyor.

ben handcent sms kullanıyorum ordaki çözümü soyleyeyim
    go launc kullanıyorum ama sms ini hiç kullanmadım
    handcent sms > ayarlar > send mesagge settings > auto convert to mms tikini kaldırdım
    3 mesajdan sonra mms olayı bitti
    go da ayar yoksa handcent i kur ayarı yap bunu kullan
    sms programları arasında çok bi farklılık oldugunu sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: miskahve

quote:

ben handcent sms kullanıyorum ordaki çözümü soyleyeyim
    go launc kullanıyorum ama sms ini hiç kullanmadım
    handcent sms > ayarlar > send mesagge settings > auto convert to mms tikini kaldırdım
    3 mesajdan sonra mms olayı bitti
    go da ayar yoksa handcent i kur ayarı yap bunu kullan
    sms programları arasında çok bi farklılık oldugunu sanmıyorum

Alıntıları Göster
    Şu başlığı değiştirin artık.Nerde tam sürüm 2.3 söyleyin bizde yükleyelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mesutreis

http://www.huaweidevice.com/worldwide/downloadCenter.do?method=toDownloadFile&flay=software&softid=NDM2NDk=
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frobisher

quote:

Orijinalden alıntı: mesutreis

http://www.huaweidevice.com/worldwide/downloadCenter.do?method=toDownloadFile&flay=software&softid=NDM2NDk=

Alıntıları Göster
    İlk sayfada yükleme talimatları herşey var. talimatları ile Kabuska sağolsun uğraşmış koymuş emeğine sağlık.
    Bende dün gece itibari ile dedim bende bi deneyim diyerek 2.3.5 e geçtim. şimdilik gayet memnunum.
    menüleri daha akıcı geldi 2.2 ye göre. yalnız dokunmatik biraz fazla hassa sanki ama çokta bi sıkıntı yok.
    2.3 ün rahatlığı var nerdemi en basit rehberi bile daha kullanışlı. ben beğendim.wifidede şuanda hiç bi sıkıntı yaşamadım. dha önce uzun süre oxygen romla idare etmiş sonra ilk orjinal roma dönmüştüm.

Arkadaşlar yeri gelmişken huweai sitesinde rom güncellemesinden başka birde lkernel-2.6.35-U8800 diye bir dosya var.Dosya 12 ocakta yüklenmiş bunuda yüklesekmi. Ne dersiniz? yoksa gerek yokmu.

linki burada :

http://www.huaweidevice.com/cn/technicaIndex.do?method=gotoProductSupport&productId=3614&tb=0

• quote:

Orijinalden alıntı: citykhan

İlk sayfada yükleme talimatları herşey var. talimatları ile Kabuska sağolsun uğraşmış koymuş emeğine sağlık.
    Bende dün gece itibari ile dedim bende bi deneyim diyerek 2.3.5 e geçtim. şimdilik gayet memnunum.
    menüleri daha akıcı geldi 2.2 ye göre. yalnız dokunmatik biraz fazla hassa sanki ama çokta bi sıkıntı yok.
    2.3 ün rahatlığı var nerdemi en basit rehberi bile daha kullanışlı. ben beğendim.wifidede şuanda hiç bi sıkıntı yaşamadım. dha önce uzun süre oxygen romla idare etmiş sonra ilk orjinal roma dönmüştüm.

Arkadaşlar yeri gelmişken huweai sitesinde rom güncellemesinden başka birde lkernel-2.6.35-U8800 diye bir dosya var.Dosya 12 ocakta yüklenmiş bunuda yüklesekmi. Ne dersiniz? yoksa gerek yokmu.

linki burada :

http://www.huaweidevice.com/cn/technicaIndex.do?method=gotoProductSupport&productId=3614&tb=0

bunu normal rom yükler gibi yükleyemezsin kardeş bu rom değil,kernel dosyası bunu xda'daki yapımcılar alıp romlarına koyuyorlar stabil olması için.

• 
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.