Şimdi Ara

30 Gün ücretsiz PSN Plus kodu (3 adet)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
0
Favori
3.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu sabah e-postama PSN'den bir mesaj geldi. Bana ve 2 arkadaşıma 30 gün ücretsiz PSN Plus Redeem kodu göndermişler. İhtiyacı olan varsa vereyim istedim. Sanırım arkadaş listemde olması gerekiyormuş koddan faydalanacak kişilerin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-XPLoDeR -- 13 Aralık 2011; 11:16:32 >

Orijinalden alıntı: aalper97

Bana verebılır mısın?
    Ben de alabilirim

Orijinalden alıntı: tHaLha

Ben de alabilirim

Alıntıları Göster
    BENDE ALABILIRIM
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackwater

ihtiyaci olan varsa demissin, bedava psn plus'i kim istemez ki. sabahin 9'unda 2 kisi istemis bile. en iyisi parayla ortaklik yap veya cekilis yap. yoksa zor isin
    Aynen hoca, çekiliş yap. Ve çekilişe katılmak istiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende cekilise katilmak istiyorm :)

Orijinalden alıntı: cobalt_evan

bende cekilise katilmak istiyorm :)
    çekiliş olsa ve herhesap 2 kişiye dağıtılsa gayet hoş olur:)
    Never argue with idiots. They will drag you down to their level and beat you with experience.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canikoblivan

Ben de hayir diyemem, plus'ta guzel indirimler var faydalanmak istedigim =)
    Gördüğüm kadarıyla herkese gönderilmemiş kod, bu sabah baktığımda bana da mail gelmişti, bir adet kendime 2 adette arkadaşlar için 31 mart son kullanım tarihli

Orijinalden alıntı: brknsmnc

Gördüğüm kadarıyla herkese gönderilmemiş kod, bu sabah baktığımda bana da mail gelmişti, bir adet kendime 2 adette arkadaşlar için 31 mart son kullanım tarihli

Hocam mümkünse bir adet rica edebilir miyim?

Orijinalden alıntı: el_jericho

quote:

Orijinalden alıntı: brknsmnc

Hocam mümkünse bir adet rica edebilir miyim?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar, yalnız şöyle bir uyarı varmış e-postanın altında:
    A credit card is required to redeem your PlayStation®Plus 30-day trial, but you will receive this trial without charge. Unless you cancel your subscription at least one day prior to the end of the 30-day trial, your trial will automatically convert to a 3-month PlayStation Plus subscription and $17.99 will automatically be deducted from your PlayStation® wallet according to the PlayStation®Network Terms of Service and User Agreement. This 3-month subscription will continue and automatically renew until you cancel it. You may cancel your subscription via the account management on your PlayStation®Network account or by contacting customer support at 877-971-7669.

Yani, kredi kartı olması gerekiyormuş (para çekilmeyecekmil ama) ve eğer ay sonunda iptal etmeyi unutursanız, otomatik olarak 3 aylık üyeliğe dönüştürülecek ve kredi kartınızdan para çekilecekmiş.

Yine de isteyen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: e-XPLoDeR

Arkadaşlar, yalnız şöyle bir uyarı varmış e-postanın altında:
    A credit card is required to redeem your PlayStation®Plus 30-day trial, but you will receive this trial without charge. Unless you cancel your subscription at least one day prior to the end of the 30-day trial, your trial will automatically convert to a 3-month PlayStation Plus subscription and $17.99 will automatically be deducted from your PlayStation® wallet according to the PlayStation®Network Terms of Service and User Agreement. This 3-month subscription will continue and automatically renew until you cancel it. You may cancel your subscription via the account management on your PlayStation®Network account or by contacting customer support at 877-971-7669.

Yani, kredi kartı olması gerekiyormuş (para çekilmeyecekmil ama) ve eğer ay sonunda iptal etmeyi unutursanız, otomatik olarak 3 aylık üyeliğe dönüştürülecek ve kredi kartınızdan para çekilecekmiş.

Yine de isteyen var mı?

Alıntıları Göster
    Ben yinede birini alabilirim

• Benim icin sorun yok ama ABD destekli kart lazim yine de.

Benim icin sorun yok ama ABD destekli kart lazim yine de.
    O zaman arkadaşlar ben 3 kodu da yazıyorum buraya. Ben kullanmayacağım. Artık kim faydasını görürse

1. Kod:
    LPCP-29ND-J2H9

2. Kod:
    A4E7-JMN2-6CP8

3. Kod:
    ANBT-Q3NR-AFCF
  • quote:

Boyle yapman kotu oldu =)
    İlk kodu ben kullandım teşekkürler bu arada kredi kartı bilgilerini girdikten sonra silebiliyorsunuz bilgileri sadece bir kere göstermelik istiyormuş gibi geldi.

Orijinalden alıntı: Elfen Lied

İlk kodu ben kullandım teşekkürler bu arada kredi kartı bilgilerini girdikten sonra silebiliyorsunuz bilgileri sadece bir kere göstermelik istiyormuş gibi geldi.

Alıntıları Göster
    Başka kodu olanlar varsa p.m atabilirmi gerçekten çok ihtiyacım var

Orijinalden alıntı: cocacola10

Başka kodu olanlar varsa p.m atabilirmi gerçekten çok ihtiyacım var

Alıntıları Göster
    PSN Plus Tr hesaplara kapalı değil mi?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.