Şimdi Ara

[Güncel] AT&T tüm iPhone 3GS, 4 ve 4S'ler çok kolay bir şekilde UNLOCK edilebiliyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
79
Cevap
0
Favori
4.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kilecerme

AT&T'nin Türkiyede sinyal almasını istiyorsanız prepaid AT&T hattına kredi yükleyeceksiniz ve Uluslararası dolaşıma (Roaming) açtıracaksınız. O zaman sinyal alır.

Bende öyle düşünüyorum...

10-15$ a bir kart+ içerisinde birkaç dolarlık kredi ile alabilirsem deniyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkerem

quote:

AT&T'nin Türkiyede sinyal almasını istiyorsanız prepaid AT&T hattına kredi yükleyeceksiniz ve Uluslararası dolaşıma (Roaming) açtıracaksınız. O zaman sinyal alır.

bende at&t kart var da kredi var mı yok mu bilemicem orasını yükleme işlemi nasıl yapılıyor ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruder

quote:

quote:

bende at&t kart var da kredi var mı yok mu bilemicem orasını yükleme işlemi nasıl yapılıyor ki?

Prepaid ise numara ve şifrenizle buradan kredi yükleyebilirsiniz.

https://www.paygonline.com/websc/index.jsp

yada e-bayde refill kartlar satılıyor. Onlardan alabilirsiniz. En ufağı 15$ diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkerem -- 18 Kasım 2011; 15:41:30 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ruder

quote:

quote:

Prepaid ise numara ve şifrenizle buradan kredi yükleyebilirsiniz.

https://www.paygonline.com/websc/index.jsp

yada e-bayde refill kartlar satılıyor. Onlardan alabilirsiniz. En ufağı 15$ diye biliyorum.

bendeki kartın üzerinde bazı numaralar var SKU:xxx - UPC:xxx - ICCID:xxx şeklinde. kartın prepaid olup olmadığını nasıl anlayacağım?

• Pre paid kartlar genelde 3 ay icin gecerlidir ABD 'de. Eger ilk aldiginizda kartin icine 100$ yuklenmis ise 1 yil gecerli olur. Ben kendi kartima 30$ yukledigim icin 3 aylik gecerli idi. Suan uzerinden 14 ay gecti.

Soyle olabilir, eger ABD 'den birisi Pre paid yani kontorlu AT&T hatti alip (icine 15-20$ yuklenmis) burada bu islemleri denerse olabilir. Hattin aktif olmasi lazim yani.

BOSUNA PARA YUKLEMEYE CALISMAYINIZ !
  • Suan arkadasini aradim,

Elinde aktiflesmemis AT&T karti varmis. Soyle dedi,

''Icine 25$ (10$ aktivasyon + 15$ minimum yukleme ucreti) yuklersen ve verecegim linkteki aktiflesme bilmemnesini doldurursan kart 2 gun icinde aktiflesir icinde de 15$ olur'' dedi.

Boyle birsey kesinse alip deneyebilirim ama biraz daha zaman gecsin bakalim. Suan Blue Gevey ile untether unlock mevcut bende. Geveyi soktum hicbiryeri armadan direkt buldu AVEA'yi. Tabiki omurboyu UL daha iyi olur... Hele bi kesinlessinde.
  • SAÇMALIK
  • quote:

As confirmed by MuscleNerd, this trick isn’t really a great solution as it will only work until the TMSI is refreshed, which means the unlock wont stay for that long.

Musclenerd onayladı fakat iyi bir çözüm olmadığını TMSI* yenilenene kadar geçici unlock olduğunuda ekledi.

*TMSI:The Temporary Mobile Subscriber Identity (TMSI) //Geçici Mobil Abone Kimliği
  • apple firmasını fazla gözümüzde büyütmüşüz sanırım.Bu işlemler sonrası UL olabiliyorsa tabi.
  • Umarım bu bir başlangıç olur kilitli iphonelar için ...

ATT ile başlayıp mutlu sonla biten bir unlock filmi izlemiş olmak pekde fena olmaz hani
  • bisi sorucam bu at&t 2 yıl sonra acıyor mu telefonları?
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknofobi

Umarım bu bir başlangıç olur kilitli iphonelar için ...

ATT ile başlayıp mutlu sonla biten bir unlock filmi izlemiş olmak pekde fena olmaz hani

• foruma güveniorum doğruluk varsa bulur :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhodes

bisi sorucam bu at&t 2 yıl sonra acıyor mu telefonları?

Ozetle: Hayir.
    Bu sadece Apple telefonlar icin boyle, nedeni muamma ama hayir...
  • yeterki olsun ben pre paid kart getirtmeye razıyım gevey den kurtulsam gönül rahatlığıyla telefonumu açıp kapatsam sorunsuz update etsem daha ne isterim zamanında 180$ ı gözden çıkarmıştım ödemeyide yapmıştım ödediğim gün işlemler iptal edilmişti paramı geri yolladılar

bu arada zamanında serverlar açıldığında unlock yapanlarda acaba bi sorun çıktımı onlar rahat rahat kullanıyormu hala
  • şimdi bu factory unlock yapmıyor mu o zaman hala riskli her yeni güncllemede unlock'un uçma ihtimali var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knightfall

quote:

Orijinalden alıntı: Rhodes

bisi sorucam bu at&t 2 yıl sonra acıyor mu telefonları?

Ozetle: Hayir.
    Bu sadece Apple telefonlar icin boyle, nedeni muamma ama hayir...

Peki bu 120$-150$ unlock yapıyoruz diyenlere vereceğimiz parayı at&t ödesek de telefonumuzu unlock yapsak olmuyor mu?
  • Bulgaristandan denedim sonuc yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YolunuŞaşıranPusula

Bulgaristandan denedim sonuc yok

at&t den sinyal almış mıydınız?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.