dün yine aynı yerde karaköydeydim.4 6 arası aldığım istavritleri yaklaşık 1 kilo. bunları akşama yem olarak kullandım sonuç güzeldi 2 saate 6 tane çinekop aldım.çelik telli takım kullandım 3 iğneli güzel iş yaptı.
upupupup
beyler yok mu su sıralar avlayan emre bıraktınmı kardes sende ? geçen sen sabah gitmisin meger ben gece gitmistim görüsemedik ondan :D
o diilde ben acemi sayılırım yane masallah iyi tutuyorum aslında 40 dk da 3 cinekop 1 istavrit tuttum geçende sorun o degil bana ne deseler onu yapıyorum yane yem dir mem dir hiç alakam yok tutorial seklinde yazsanıza sunun için su gerekir filan burdan ögrendigim tavuk gögsü ise yarıyormus galibada hepsinde ( cogunda ) yarıyormu birde capari olayı vardı onu da tam bilmiyorum yane onla neyi avlıyorsun mantıgı ne yemsiz direk dalıyorsun kısmet gelirse gelir gelmezse gelmez olayı dime :D
sorular baya amatörce oldu ama olsun konu güncellensin
tamam sorulara en kısa zamanda cvp vercem başım çok kalabalık şuanda
bizde hafta sonları yada havalar iyi olduğunda Adana Yumurtalıkdan fiber teknemiz ile çıkıyoruz geçen hafta sonu 9 kg kadar çupra,istavrit 2 tane de baya iri domuz balığı yakaladık çok keyifliydi ve baya yorulduk 100 e yakın balık
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme