Şimdi Ara

Turbobit.Net-Uploaded.Net-Letitbit.Net-Netload.in-AllDebrid- Premium Hesap Satış - Kiralama Hizmeti (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
771
Cevap
25
Favori
60.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Timurlénk

Behzat Ç. amirim hatrına turbobit hesabı lazım olduydu.

arkadaştan 1 aylık turbobit hesabı aldım. ben daha "parayı gönderdim" diye mesaj yazarken turbobit hesap bilgileri mailime düştü.

geceden beri son sürat tüm eksiklerimi indiriyorum. dünya varmış cidden.

arkadaş kesinlikle tavsiye edilir.

Tekrar Görüşmek Üzere Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: elturco78

birer aylık letitbit ve turbobit alımını gerçekleştirdik...sorunsuz güzel bir alışveriş oldu...arkadaşa çok teşekkür ederim...

Biz teşeşkür ederiz. Tekrar görüşmek üzere Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zombiemene

6 Aylık Turbobit alımını az önce dakikalar içinde hallettik. Arkadaş sağolsun her konuda her zaman yardımcı oluyor.
    Teşekkürler

Biz Teşekkür Ederiz Tekrar Görüşmek Üzere Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: s7ev7e7n

quote:

Orijinalden alıntı: Zombiemene

6 Aylık Turbobit alımını az önce dakikalar içinde hallettik. Arkadaş sağolsun her konuda her zaman yardımcı oluyor.
    Teşekkürler

Biz Teşekkür Ederiz Tekrar Görüşmek Üzere Saygılar

Alıntıları Göster
    TURBOBİT PREMİUM İSTİYORUM
  • quote:

Orijinalden alıntı: berbat_82

TURBOBİT PREMİUM İSTİYORUM

pm at ihtiyacını giderelim hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimaruf

vodafonle turbobit alcam müknümü

pm atın görüşelim hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Since1903

quote:

2 aylık fileserve premium hesap aldım, 2.günün sonunda hesabım fileserve tarafından ''uygun kullanım koşullarını yerine getirmediğimiz için'' iptal olmuş.

Arkadaşlar araştırdım,sanırım fileservede yaşadığım sıkıntı genel bir sorunmuş.Hani hesabı aldığım arkadaşın yanlış anlaşılmasını istemem sonuçta.Bilginize..

Alıntıları Göster
    uygun fiyat ,ilgi alaka güzel, 4. defadır alıyorum tavsiye ederim. kolay gelsin bol kazançlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: rickhunter

uygun fiyat ,ilgi alaka güzel, 4. defadır alıyorum tavsiye ederim. kolay gelsin bol kazançlar.

Teşekkürler tekrar görüşmek üzere Saygılar
  • quote:

quote:

2 aylık fileserve premium hesap aldım, 2.günün sonunda hesabım fileserve tarafından ''uygun kullanım koşullarını yerine getirmediğimiz için'' iptal olmuş.

Arkadaşlar araştırdım,sanırım fileservede yaşadığım sıkıntı genel bir sorunmuş.Hani hesabı aldığım arkadaşın yanlış anlaşılmasını istemem sonuçta.Bilginize..

Alıntıları Göster
    bende almak istiyorum letitbit veya turbobit yardımcı olur musunuz 1 ay 2ay yada 3 ay alacam ikinci alternatifim ise 1 ay letitbit+1 ay turbobit
    s7ev7e7n irtibata geçer misin benimle ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Jaam Stap

bende almak istiyorum letitbit veya turbobit yardımcı olur musunuz 1 ay 2ay yada 3 ay alacam ikinci alternatifim ise 1 ay letitbit+1 ay turbobit
    s7ev7e7n irtibata geçer misin benimle ?

Alıntıları Göster
    Hocam yanlış anlamassanız neden bu kadar ucuz . ben normalde netload 3 senedir premium olarak kullanıyorum sizden almak istiyorum ama neden ucuz.elimizde kalma ihtimali yoksa paketlerden almak isterim
  • quote:

Orijinalden alıntı: black macig

Hocam yanlış anlamassanız neden bu kadar ucuz . ben normalde netload 3 senedir premium olarak kullanıyorum sizden almak istiyorum ama neden ucuz.elimizde kalma ihtimali yoksa paketlerden almak isterim

Alıntıları Göster
    ödememi yapıp mail adresimi bildirince hemen turbobit premium hesabı aktifleştirdi,ilgili dürüst bir arkadaş,indirme hızıda şu an için çalışmayan link generatörlerinden bile daha hızlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: black macig

pm gönderildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sensei111

ödememi yapıp mail adresimi bildirince hemen turbobit premium hesabı aktifleştirdi,ilgili dürüst bir arkadaş,indirme hızıda şu an için çalışmayan link generatörlerinden bile daha hızlı.

Teşekkürler tekrar görüşmek üzere Saygılar
  • Çok ilgili ve yardımcı olmak için elinden geleni yapan bir arkadaş . Az önce 15 günlük netload premium satın aldım anında kullanmaya başladım. İyi bir alışveriş oldu teşekkürler
    Yaz tatili dönüşü kesinlikle senelik üyelik alacağım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: buminhan7

Çok ilgili ve yardımcı olmak için elinden geleni yapan bir arkadaş . Az önce 15 günlük netload premium satın aldım anında kullanmaya başladım. İyi bir alışveriş oldu teşekkürler
    Yaz tatili dönüşü kesinlikle senelik üyelik alacağım..
    Kampanya devam edecek mi? Bir de neden bu kadar ucuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karmic

Kampanya devam edecek mi? Bir de neden bu kadar ucuz?

pm gönderildi
  • Hocam bu fiyatlar ne böyle? Neden bu kadar ucuz lütfen pm alabilirmiyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Çok ilgili ve yardımcı olmak için elinden geleni yapan bir arkadaş .

Aynen.
    Güvenilir ve ilgili bir arkadaşımız.
    Tekrar teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan08

quote:

Çok ilgili ve yardımcı olmak için elinden geleni yapan bir arkadaş .

Aynen.
    Güvenilir ve ilgili bir arkadaşımız.
    Tekrar teşekkürler

Alıntıları Göster
    Arkadastan bugun 2 aylık letıtbıt premıum aldım.Sagolsun hızlı bır sekılde gonderdı sorunsuz kullanyorum.Daha öncede premium almıstım böyle gıderse almaya devam edıcegım

• quote:

Orijinalden alıntı: eagle795

Arkadastan bugun 2 aylık letıtbıt premıum aldım.Sagolsun hızlı bır sekılde gonderdı sorunsuz kullanyorum.Daha öncede premium almıstım böyle gıderse almaya devam edıcegım

Alıntıları Göster
    Bende bugün 2 aylık letitbit aldım gayet güzel sıkıntısız bir şekilde paypal üzerinden ödeme yaptım kullanıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.