Şimdi Ara

Turbobit.Net-Uploaded.Net-Letitbit.Net-Netload.in-AllDebrid- Premium Hesap Satış - Kiralama Hizmeti (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
771
Cevap
25
Favori
60.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KaRaSSS

10 TL misli ye gönderildi, turbobit kullanıcı bilgileri bekleniyor

Alıntıları Göster
    Her zamanki gibi kolay ve ucuz alışveriş oldu alsam mı almasam mı diye düşünenlere tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeaLeusy

Her zamanki gibi kolay ve ucuz alışveriş oldu alsam mı almasam mı diye düşünenlere tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    MSN'e ekledim Turbobit hesap almak istiyorum. Dönüş yapmanızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazymecheng

MSN'e ekledim Turbobit hesap almak istiyorum. Dönüş yapmanızı bekliyorum.

Pm atın hocam ofline olduğumuz zamanlarda daha hızlı iletişim kurarız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Since1903

quote:

2 aylık fileserve premium hesap aldım, 2.günün sonunda hesabım fileserve tarafından ''uygun kullanım koşullarını yerine getirmediğimiz için'' iptal olmuş.

Arkadaşlar araştırdım,sanırım fileservede yaşadığım sıkıntı genel bir sorunmuş.Hani hesabı aldığım arkadaşın yanlış anlaşılmasını istemem sonuçta.Bilginize..

Alıntıları Göster
    Bir aylık Uploaded aldım sıkıntı yok iki dakikada aktif oldu.

• quote:

quote:

2 aylık fileserve premium hesap aldım, 2.günün sonunda hesabım fileserve tarafından ''uygun kullanım koşullarını yerine getirmediğimiz için'' iptal olmuş.

Arkadaşlar araştırdım,sanırım fileservede yaşadığım sıkıntı genel bir sorunmuş.Hani hesabı aldığım arkadaşın yanlış anlaşılmasını istemem sonuçta.Bilginize..

Alıntıları Göster
    Pm attım bilgilendirirseniz sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: zlatantuga

Pm attım bilgilendirirseniz sevinirim

Alıntıları Göster
    İkinci defa hesap aldım sorunsuz alışveriş için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unborn

İkinci defa hesap aldım sorunsuz alışveriş için teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Yeni hesap alındı her zamanki gibi sorunsuz ve hızlı bir alışveriş oldu teşekkürler.
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    arkadaşlar almak isteyenler 1 dakika bile düşünmeyin.

*son derece ilgili bir satıcı ve çok hızlı.gerçekten böyle kampanya bir daha gelmez.kendisine buradan teşekkr ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: kithare54

arkadaşlar almak isteyenler 1 dakika bile düşünmeyin.

*son derece ilgili bir satıcı ve çok hızlı.gerçekten böyle kampanya bir daha gelmez.kendisine buradan teşekkr ediyorum.

Alıntıları Göster
    Sorunsuz ve hızlı alış veriş oldu.

tavsiye ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M0nkey D. Luffy

Sorunsuz ve hızlı alış veriş oldu.

tavsiye ediyorum.

Alıntıları Göster
    dün eft yaptım pm attım bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunduz83

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Arkadaşım ödemeyi yaptıktan sonra ilgi alaka o oldu ki bu hiç hoi bir şey değil.şifreler de sorun çıkarsa ilerde (ki daha şifre mifre de görmedik ya) yibe böyle şey yapmazsın umarım.
  • quote:

dün eft yaptım pm attım bekliyorum

hesaplarınız gönderildi posta kutunuzu kontrol edin eğer ulaşmadıysa haber verirsiniz tekrar mail göndeririz sıkıntı yaratacak bir durum sözkonusu değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: masmas1514

Arkadaşım ödemeyi yaptıktan sonra ilgi alaka o oldu ki bu hiç hoi bir şey değil.şifreler de sorun çıkarsa ilerde (ki daha şifre mifre de görmedik ya) yibe böyle şey yapmazsın umarım.

en iyisi ne yapalım biliyormusunuz hocam siz banka bilginizi verin ücreti geri gönderelim mevzu kapansın hiçkimsenin şahsına özel dakika bazlı çalışamayız iyi günler

edit: ödediğiniz 7 tl + 3 tl havale parasıyla toplam 10 tl olarak geri gönderildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s7ev7e7n -- 26 Ocak 2013; 17:57:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: s7ev7e7n

quote:

Orijinalden alıntı: masmas1514

en iyisi ne yapalım biliyormusunuz hocam siz banka bilginizi verin ücreti geri gönderelim mevzu kapansın hiçkimsenin şahsına özel dakika bazlı çalışamayız iyi günler

edit: ödediğiniz 7 tl + 3 tl havale parasıyla toplam 10 tl olarak geri gönderildi.

Alıntıları Göster
    Arkadas guvenilir ve ilgili bir arkadastir olur yani insanlik hali isi cikar falan sifrenizi gec gonderebilir boyle ufak seyler icin kalp kirmaya degmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Unborn

Arkadas guvenilir ve ilgili bir arkadastir olur yani insanlik hali isi cikar falan sifrenizi gec gonderebilir boyle ufak seyler icin kalp kirmaya degmez.

Alıntıları Göster
    Hızlı ve güvenilir alışveriş için doğru adres. Arkadaş her türlü sorununuza karşı çözüm üretiyor. Daha öncede alış verişimiz olmuştu abone olduk artık :) Teşekkürler iyi çalışmalar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeTriC

Hızlı ve güvenilir alışveriş için doğru adres. Arkadaş her türlü sorununuza karşı çözüm üretiyor. Daha öncede alış verişimiz olmuştu abone olduk artık :) Teşekkürler iyi çalışmalar...

Alıntıları Göster
    sorunsuz bir alışveriş oldu güvenilir bir ardadaş. alışverişe ilerde devam edeceğim rahatlıkla alışveriş yapabilirsiniz.
  • quote:

sorunsuz bir alışveriş oldu güvenilir bir ardadaş. alışverişe ilerde devam edeceğim rahatlıkla alışveriş yapabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    arkadaştan sürekli alış-veriş yapıyorum ve gayet memnunum. çok hızlı ve güvenilir. tavsiye ederim.
  • bana 24 saat için kullanabileceğim aşağıdaki hesaplardan birisi lazım. ancak buralarda ödeme yapabileceğim bir yer yok. acaba mobil ödemeyle de günlük abonelikler için satışlarınız var mı? bu arada aradığım hesaplar:

netload

uploaded

filefoctory

ya da turbobit

özellikle filefactory olursa çok sevineceğim. cepten tl transferi olarak da ödeme yapabilirim :)

msn ekledim bu arada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevdar_1986

bana 24 saat için kullanabileceğim aşağıdaki hesaplardan birisi lazım. ancak buralarda ödeme yapabileceğim bir yer yok. acaba mobil ödemeyle de günlük abonelikler için satışlarınız var mı? bu arada aradığım hesaplar:

netload

uploaded

filefoctory

ya da turbobit

özellikle filefactory olursa çok sevineceğim. cepten tl transferi olarak da ödeme yapabilirim :)

msn ekledim bu arada.
    ilgili ve kaliteli bir satıcı. ikinci kez sorunsuz alışveriş yapıtım tavsiye ederim
  • quote:

ilgili ve kaliteli bir satıcı. ikinci kez sorunsuz alışveriş yapıtım tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    alldebit tavsiye eden varmı arkadaşlar ?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.