Şimdi Ara

. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
1
Favori
5.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hırslı olduğun belli oluyor zaten gelmiş olduğun aşamadan. En azından şuanki durumunu koru dostum.
  • eskisine göre kat kat iyisin giyimi değiştir saçlara güzel bir şekil verdim mi tamamdır
  •  .

.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genesis.

.

.

ayıp ayıp

• Komik olsa gülerdim hiç komik olmamış.
  • 145 kg oldugun resmine baktımda gerçekten çok değişmişsin o haline göre brad pitt sayılırsın bu arada çok merak ediyorum nasıl 145 kilo olabildin nasıl kilo almayı durduramadın
  • Babamın lanet olası sigarası yüzünden astıma yakalandım yaşım küçüktü.Kortizon ilaçları kilo aldırdı.Sonra astımdan eser kalmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: memcho

.

Allah için bu resmi sen mi çektin delikanlı gibi söyle?

Bunlar hangi gezegenden?
  • Azimle mıçan duvarı delermiş ya, sen azimle bir mıçmışın tüm vücut boşalmış .Ama güzel olmuş birazcık vücut çalışırsan iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jr-?

Azimle mıçan duvarı delermiş ya, sen azimle bir mıçmışın tüm vücut boşalmış .Ama güzel olmuş birazcık vücut çalışırsan iyi olur.

Tavsiye için teşekkûrler.Zaten yanında kas çalışması yapıyorum.Yağdan gözûkmüyor ki arkadaş :(
  •  .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aramakasatan -- 27 Ekim 2011; 23:19:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bu Nick Tam 21 Harfli

.

Komik tamam da alaka yok hocam

• bende kilo vereyim diyorumda yemek yapıcak vakit bilgi yetenek yok,dengesiz besleniyoz,senin tabi annen yapıyodur yemekleri varmı bana bir tavsiyen
  • Şöyle 85 kg falan olsan çok daha iyi olur Bence uyguladığın diyete devam et. Daha sonrada vücut çalışmaya başlarsın. Açık konuşmak gerekirse şu an pek bir tipin olduğu söylenemez ama umut vaad ediyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dh Rh+

bende kilo vereyim diyorumda yemek yapıcak vakit bilgi yetenek yok,dengesiz besleniyoz,senin tabi annen yapıyodur yemekleri varmı bana bir tavsiyen

Hocam yediğim kabak karnıbahar haşlaması tavúk haşlraması v.s bir de salata yoğurt falan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fantastic Light

quote:

Orijinalden alıntı: memcho

.

Allah için bu resmi sen mi çektin delikanlı gibi söyle?

Bunlar hangi gezegenden?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.