Merhabalar Arkadaşlar, öğrenci olunca ve aynı zamanda durumlarda kısıtlı olursa alışveriş insanı bu tarz cazip fiyatlı sitelere yöneltebiiyor ne yazık ki, sizce bu alışveriş riske edilebilirmi veya daha öncesinde benzeri sitelerden alışveriş yapan arkadaşlar var ise tecrübelerini bizlerle paylaşabilir mi ?
Yardımlarınızı en kısa zamanda bekliyorum Saygılarımla ..
onun kargosu felan astarı yüzünden pahalıya çıkar hemde türkiye garantisi olmaz bu yüzden türkiye içi alman çok daha iyi olur.
Cevabınız için teşekkür ediyorum, ayrıca birde gümrükde takılma gibi sorunlarıda olabiliyormuş yanılmıyorsam :( Yurtdışı alışverişleriyle ilgili birkaç yazı okudum orada yazıyordu, paran karşı tarafa iletildiği halde ürün gümrükde kalıyor ve sana ulaşamayabiliyormuş ne yazık ki. Peki sizlerin bir tavsiyesi olabilirmi bu konuda, bu ürünü alabileceğim uygun siteler vardır mutlaka Türkiye'de ama ben bunlardan bihaberim ne yazık ki :) Sağlıcakla Kalın.
ebay'dan bu tarz ürünler alınmaz kardeş çünkü kargo ücretleri yüksektir mesela z506 için satıcı 70$ fiyat koymuş kargo ücreti ise 90$ toplam maliyeti 275tl burda ki fiyatı ise 193tl cumartesi günü mağazalar da 29ekim dolayısıyla kampanya olur daha uygun fiyata alabilirsin şu an vatan bilgisayar da 193tl cumartesi günü indirim olursa 170-180tl arasına alabilirsin belki de daha aşağı olabilir