Şimdi Ara

İOS 5 UNTETHERED JAİLBREAK ÇIKMAK ÜZERE (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.301
Cevap
13
Favori
127.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dedefon

quote:

Orijinalden alıntı: littlesparrow

aynen arkadaşa katılıyorum. ne oldu untethered ?

bekliyoruz... Ama ben tethered kullanıyorum kral gibi hiç bir eksiği yok... normaldede kapatmazdım teli şimdide kapatmadığım için hiçççç sorun yok, gayet güzel yapanların eline sağlık...untethered bekleyip tethered kurmayanlarada acıyorum sadece :)

Alıntıları Göster
    genede hiç bir şey untetrehed gibi olamaz

• quote:

Orijinalden alıntı: afsinedremitli

Aynen oyle :( ya simdi bende telefonu pek kapatmam ama sayet kapanırsa yok açılamaz bilmem pc ye tak teli falan heP kafamda dert olur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veysel_lowe -- 8 Kasım 2011; 20:31:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: veysel_lowe

quote:

Aynen oyle :( ya simdi bende telefonu pek kapatmam ama sayet kapanırsa yok açılamaz bilmem pc ye tak teli falan heP kafamda dert olur :)

Alıntıları Göster
    evt bende tethered kurdum. installious dan sömürüyorum parali uygulamaları. jb'siz ip4 hiçbirşey bence :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: eediz

quote:

Orijinalden alıntı: aLTuu

Benim oldbootrom 3G S iOS5 - redsn0w 0.9.9b6 ile untethered jailbreak oldu arkadaşlar,
    oldbootrom cihazı olanlar beklemesin boşuna sorunsuz çalışıyor.

aynen çok güzel çalışıyor :D

oldbootroom oldugunu nerden anlaya biliriz ben yeni aldım 3gs de bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weezer

evt bende tethered kurdum. installious dan sömürüyorum parali uygulamaları. jb'siz ip4 hiçbirşey bence :D

Ben de tethered kullaniyorum.. Ama sarji cok cabk bitmeye basladi, sizde de ayni sorun var mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vkturker

quote:

Orijinalden alıntı: Weezer

Ben de tethered kullaniyorum.. Ama sarji cok cabk bitmeye basladi, sizde de ayni sorun var mi?

Alıntıları Göster
    şarj kullanımla alakalı jailbreak o kadar çok etkilemiyor
  • quote:

ios 5.0 ile ilgili olabilir mi?
  • quote:

Alıntıları Göster
    bende evde her zaman şarjda kullanıyorum açıkcası hep usb ile bağlı bu şekilde batarya ömrü uzuyor çaıştığım iş yerinde bir arkadaşın hep masa şarjında idi masasında 3g si halen çok güzel gidiyormuş şarjıeşine verdi o telefonu 4 aldı ama eşinde de halen şarjı iyi gidiyormuş. Her zaman şarjda olması iyi yani.
  • quote:

bende evde her zaman şarjda kullanıyorum açıkcası hep usb ile bağlı bu şekilde batarya ömrü uzuyor çaıştığım iş yerinde bir arkadaşın hep masa şarjında idi masasında 3g si halen çok güzel gidiyormuş şarjıeşine verdi o telefonu 4 aldı ama eşinde de halen şarjı iyi gidiyormuş. Her zaman şarjda olması iyi yani.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar tethered jb yaptım iphone umu ama cydia ikonuna tıklıyorum cydia açılmıyor.

ve crackli dosyaları nasıl atcam iphone uma

• quote:

Orijinalden alıntı: abjkli

arkadaşlar tethered jb yaptım iphone umu ama cydia ikonuna tıklıyorum cydia açılmıyor.

ve crackli dosyaları nasıl atcam iphone uma

Alıntıları Göster
    semi tetrehed yaptınız herhalde ondan cydia açılmıyordur normal olanını yapın ya da tekrardan justboot edin.
  • quote:

semi tetrehed yaptınız herhalde ondan cydia açılmıyordur normal olanını yapın ya da tekrardan justboot edin.

Hocam semitethered yapmadım eminim

Ne yapmalıyım
  • quote:

Alıntıları Göster
    şarj ios 5 ile alakalı olamaz tabii cihaz iphone 4 yada 3gs ise çünkü 4gs de şarj sorunu varmış. Birde arkadaşlar bana en iyi jailbreak oyun ve uygulamalarını yazarsanız sevinirim. Kullanıp bildiklerini söyleyin lütfen. hepsini indirecem bu gece.
  • quote:

şarj ios 5 ile alakalı olamaz tabii cihaz iphone 4 yada 3gs ise çünkü 4gs de şarj sorunu varmış. Birde arkadaşlar bana en iyi jailbreak oyun ve uygulamalarını yazarsanız sevinirim. Kullanıp bildiklerini söyleyin lütfen. hepsini indirecem bu gece.

Alıntıları Göster
    o zaman tekrar jailbreak yapın hata yaptınız demektir bir yerde ben snowbreeze ile yaptım mesela hiç bir sorun yok.
  • quote:

o zaman tekrar jailbreak yapın hata yaptınız demektir bir yerde ben snowbreeze ile yaptım mesela hiç bir sorun yok.

Benim jb redsnow
  • quote:

Orijinalden alıntı: abjkli

quote:

Benim jb redsnow

Alıntıları Göster
    sen snowbreeze ile jailbreakle bence arkadaşım o zaman sorun yaşamazsın
  • Untethered Jaılbreak ıle ılgılı yenı bır gelısme var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atakan_TR

Untethered Jaılbreak ıle ılgılı yenı bır gelısme var mı acaba ?

ya direk mesaj yazıp birinin cevap vermesini bekliyorsunuz, önceki bir kaç mesajı okumaniz yeterli :)
    suan bi gelişme yok bekliyoruz
  • quote:

quote:

ya direk mesaj yazıp birinin cevap vermesini bekliyorsunuz, önceki bir kaç mesajı okumaniz yeterli :)

Hocam mobılden gırıyorum. Yazmadan once baktım. Ama gelısme ıle ılgılı bır sey yoktu. Ne olur ne olmaz dıye sormak ıstemıstım.
  • quote:

quote:

quote:

Hocam mobılden gırıyorum. Yazmadan once baktım. Ama gelısme ıle ılgılı bır sey yoktu. Ne olur ne olmaz dıye sormak ıstemıstım.

Alıntıları Göster
    Untethered çıksa ortalık yıkılır zaten mutlaka haberiniz olur merak etmeyin

• 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.