3gs kullanıcısıyım.ios 5 yükledim.jailbreak yapmak istiyorum ama daha önce hiç tethered jb yapmadım.kararsızım bir bakıma.aklımda da sorular var. 1)Telefon kapandıktan sonra,bilgisayara kabloyla takıp açılmama sorunuyla karşılaşan oldu mu hiç? 2)Untethered jb geldiğinde içerisine kurduğumuz uygulamalar silinir mi?(cydia dahil)
Ekleme : Bir de açıklayıcı bir tethered jb anlatımı olan link yazabilir misiniz?Benim bulduklarımda hep iphone 4 için tethered yazıyor.
1) Bu her zaman risk taşır ama düşük bir olasılık 2) Backup alırsan geri gelir diye biliyorum ancak sıfırdan yüklesen daha iyi sonuçta iOS 5 uyumluluğu gelmiştir gelmemiştir o değişir. Cydia ve Cydia ugulamaları gider.
teşekkür ederim. son olarak tavsiye eder misiniz tethered jbyi?
Bence biraz daha bekle şuan çıkabileceği söyleniyor untethered ın çıkmazsa tethered düşünülebilir şu anda önermiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: TaRg
quote:
Orijinalden alıntı: Evrekas
quote:
Orijinalden alıntı: TaRg
quote:
Orijinalden alıntı: Evrekas
3gs kullanıcısıyım.ios 5 yükledim.jailbreak yapmak istiyorum ama daha önce hiç tethered jb yapmadım.kararsızım bir bakıma.aklımda da sorular var. 1)Telefon kapandıktan sonra,bilgisayara kabloyla takıp açılmama sorunuyla karşılaşan oldu mu hiç? 2)Untethered jb geldiğinde içerisine kurduğumuz uygulamalar silinir mi?(cydia dahil)
Ekleme : Bir de açıklayıcı bir tethered jb anlatımı olan link yazabilir misiniz?Benim bulduklarımda hep iphone 4 için tethered yazıyor.
1) Bu her zaman risk taşır ama düşük bir olasılık 2) Backup alırsan geri gelir diye biliyorum ancak sıfırdan yüklesen daha iyi sonuçta iOS 5 uyumluluğu gelmiştir gelmemiştir o değişir. Cydia ve Cydia ugulamaları gider.
teşekkür ederim. son olarak tavsiye eder misiniz tethered jbyi?
Bence biraz daha bekle şuan çıkabileceği söyleniyor untethered ın çıkmazsa tethered düşünülebilir şu anda önermiyorum
Alıntıları Göster
kendi görüşüm tethered ile uğraşmayın aç kapa artema olursunuz yoksa..
Chpronic dev team p0sixninja ve stefan esser gibi kullanicilarsan uzun suredir twit yok bu konuda. Umalim a firtina oncesi sessizlik olsun bu arkadaslar.
P0sixninja gecen tweet attı .. Yakındır jb
quote:
Orijinalden alıntı: kain061
P0sixninja gecen tweet attı .. Yakındır jb
Comex falan siriyi deniyorlar iphone 4'e kesinlikle söylüyorumki untethered ellerinde mevcut yoksa adam gidip neden siri ile uğraşsın. Youtube'da da videoları mevcut untethered'in.
quote:
Orijinalden alıntı: f.e.a.r
Comex falan siriyi deniyorlar iphone 4'e kesinlikle söylüyorumki untethered ellerinde mevcut yoksa adam gidip neden siri ile uğraşsın. Youtube'da da videoları mevcut untethered'in.
Alıntıları Göster
o zaman biraz daha sıkalım dişimizi... Kasmayalım şimdi tethered falan
quote:
Orijinalden alıntı: KontG
Comex jb olayını bıraktı ..Apple da çalışıyor ya artık :D
quote:
Orijinalden alıntı: kain061
Comex jb olayını bıraktı ..Apple da çalışıyor ya artık :D
Arkadaşlar bir sorum olacaktı.
Genpadan alınma Iphone 3gs 'm var.Untethered çıktığı vakit jailbreak yapacağım lakin benim modem firmware i 05-16-05 , bir problem yaratır mı?
quote:
Orijinalden alıntı: PomPom
quote:
Orijinalden alıntı: KontG
+1
quote:
Orijinalden alıntı: Oldboy86
Genpadan alınma Iphone 3gs 'm var.Untethered çıktığı vakit jailbreak yapacağım lakin benim modem firmware i 05-16-05 , bir problem yaratır mı?
Hayir
quote:
Orijinalden alıntı: Ryan Oreily
quote:
Orijinalden alıntı: Oldboy86
Hayir
Alıntıları Göster
gel hadi gel jb...
quote:
Orijinalden alıntı: bkerem
gel hadi gel jb...
Alıntıları Göster
sağlam bi untether geliyo bence, 4S, iPad2 filan hepsini kapsayacak. Aceleye etmeye hiç gerek yok bence...
quote:
Orijinalden alıntı: cholonya
sağlam bi untether geliyo bence, 4S, iPad2 filan hepsini kapsayacak. Aceleye etmeye hiç gerek yok bence...
Alıntıları Göster
hesapta final çıktığı gibi yayınlayacaklardı..hala bekliyoruz..tethered'in tadı yok be..
quote:
Orijinalden alıntı: felixamor
hesapta final çıktığı gibi yayınlayacaklardı..hala bekliyoruz..tethered'in tadı yok be..
Alıntıları Göster
bari unlock da çıksa hala 4.01 deyiz.
quote:
Orijinalden alıntı: phantom_coal
bari unlock da çıksa hala 4.01 deyiz.
Alıntıları Göster
1-2 haftayı rahat bulur hatta geçebilirde. çok sabırsızlanmayın boşuna. ben öyle 1 haftada hemen çıkardıklarını hatırlamıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: vipergts
1-2 haftayı rahat bulur hatta geçebilirde. çok sabırsızlanmayın boşuna. ben öyle 1 haftada hemen çıkardıklarını hatırlamıyorum
valla 4.3.3 yayılandıktan 12 saat sonra yayınlamışlardı..4 çıktığında 1 gün sonra.
quote:
Orijinalden alıntı: platinum38
jailbreak yapınca kazanacağım özellikler neler biri açıklayabilirmi
Tum ücretli uygulamaları bedava yukleyeceksın.Yeterlı mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: felixamor
quote:
Orijinalden alıntı: vipergts
valla 4.3.3 yayılandıktan 12 saat sonra yayınlamışlardı..4 çıktığında 1 gün sonra.
Alıntıları Göster
sensiz geçen günlerin ben...
Hocam tethered jb yaptimoyunlaru falab hackulodan mi indirecegiz, nasil olacak