Şimdi Ara

İOS 5 UNTETHERED JAİLBREAK ÇIKMAK ÜZERE (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.301
Cevap
13
Favori
127.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Evrekas

quote:

Orijinalden alıntı: TaRg

quote:

3gs kullanıcısıyım.ios 5 yükledim.jailbreak yapmak istiyorum ama daha önce hiç tethered jb yapmadım.kararsızım bir bakıma.aklımda da sorular var.
    1)Telefon kapandıktan sonra,bilgisayara kabloyla takıp açılmama sorunuyla karşılaşan oldu mu hiç?
    2)Untethered jb geldiğinde içerisine kurduğumuz uygulamalar silinir mi?(cydia dahil)

Ekleme : Bir de açıklayıcı bir tethered jb anlatımı olan link yazabilir misiniz?Benim bulduklarımda hep iphone 4 için tethered yazıyor.

1) Bu her zaman risk taşır ama düşük bir olasılık
    2) Backup alırsan geri gelir diye biliyorum ancak sıfırdan yüklesen daha iyi sonuçta iOS 5 uyumluluğu gelmiştir gelmemiştir o değişir. Cydia ve Cydia ugulamaları gider.

http://forum.donanimhaber.com/m_53634869/tm.htm bu ip4 için 3gs de olmayabilir..

Ekleme: Untethered beklemeni öneririm sana

teşekkür ederim.
    son olarak tavsiye eder misiniz tethered jbyi?

Bence biraz daha bekle şuan çıkabileceği söyleniyor untethered ın çıkmazsa tethered düşünülebilir şu anda önermiyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

3gs kullanıcısıyım.ios 5 yükledim.jailbreak yapmak istiyorum ama daha önce hiç tethered jb yapmadım.kararsızım bir bakıma.aklımda da sorular var.
    1)Telefon kapandıktan sonra,bilgisayara kabloyla takıp açılmama sorunuyla karşılaşan oldu mu hiç?
    2)Untethered jb geldiğinde içerisine kurduğumuz uygulamalar silinir mi?(cydia dahil)

Ekleme : Bir de açıklayıcı bir tethered jb anlatımı olan link yazabilir misiniz?Benim bulduklarımda hep iphone 4 için tethered yazıyor.

1) Bu her zaman risk taşır ama düşük bir olasılık
    2) Backup alırsan geri gelir diye biliyorum ancak sıfırdan yüklesen daha iyi sonuçta iOS 5 uyumluluğu gelmiştir gelmemiştir o değişir. Cydia ve Cydia ugulamaları gider.

http://forum.donanimhaber.com/m_53634869/tm.htm bu ip4 için 3gs de olmayabilir..

Ekleme: Untethered beklemeni öneririm sana

teşekkür ederim.
    son olarak tavsiye eder misiniz tethered jbyi?

Bence biraz daha bekle şuan çıkabileceği söyleniyor untethered ın çıkmazsa tethered düşünülebilir şu anda önermiyorum

Alıntıları Göster
    kendi görüşüm tethered ile uğraşmayın aç kapa artema olursunuz yoksa..

• Chpronic dev team p0sixninja ve stefan esser gibi kullanicilarsan uzun suredir twit yok bu konuda. Umalim a firtina oncesi sessizlik olsun bu arkadaslar.
  • P0sixninja gecen tweet attı .. Yakındır jb
  • quote:

Orijinalden alıntı: kain061

P0sixninja gecen tweet attı .. Yakındır jb
    Comex falan siriyi deniyorlar iphone 4'e kesinlikle söylüyorumki untethered ellerinde mevcut yoksa adam gidip neden siri ile uğraşsın. Youtube'da da videoları mevcut untethered'in.
  • quote:

Orijinalden alıntı: f.e.a.r

Comex falan siriyi deniyorlar iphone 4'e kesinlikle söylüyorumki untethered ellerinde mevcut yoksa adam gidip neden siri ile uğraşsın. Youtube'da da videoları mevcut untethered'in.

Alıntıları Göster
    o zaman biraz daha sıkalım dişimizi... Kasmayalım şimdi tethered falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: KontG

• Comex jb olayını bıraktı ..Apple da çalışıyor ya artık :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kain061

Comex jb olayını bıraktı ..Apple da çalışıyor ya artık :D
    Arkadaşlar bir sorum olacaktı.

Genpadan alınma Iphone 3gs 'm var.Untethered çıktığı vakit jailbreak yapacağım lakin benim modem firmware i 05-16-05 , bir problem yaratır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PomPom

quote:

Orijinalden alıntı: KontG

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oldboy86

Genpadan alınma Iphone 3gs 'm var.Untethered çıktığı vakit jailbreak yapacağım lakin benim modem firmware i 05-16-05 , bir problem yaratır mı?

Hayir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryan Oreily

quote:

Orijinalden alıntı: Oldboy86

Hayir

Alıntıları Göster
    gel hadi gel jb...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkerem

gel hadi gel jb...

Alıntıları Göster
    sağlam bi untether geliyo bence, 4S, iPad2 filan hepsini kapsayacak. Aceleye etmeye hiç gerek yok bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cholonya

sağlam bi untether geliyo bence, 4S, iPad2 filan hepsini kapsayacak. Aceleye etmeye hiç gerek yok bence...

Alıntıları Göster
    hesapta final çıktığı gibi yayınlayacaklardı..hala bekliyoruz..tethered'in tadı yok be..
  • quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

hesapta final çıktığı gibi yayınlayacaklardı..hala bekliyoruz..tethered'in tadı yok be..

Alıntıları Göster
    bari unlock da çıksa hala 4.01 deyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

bari unlock da çıksa hala 4.01 deyiz.

Alıntıları Göster
    1-2 haftayı rahat bulur hatta geçebilirde. çok sabırsızlanmayın boşuna. ben öyle 1 haftada hemen çıkardıklarını hatırlamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: vipergts

1-2 haftayı rahat bulur hatta geçebilirde. çok sabırsızlanmayın boşuna. ben öyle 1 haftada hemen çıkardıklarını hatırlamıyorum

valla 4.3.3 yayılandıktan 12 saat sonra yayınlamışlardı..4 çıktığında 1 gün sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: platinum38

jailbreak yapınca kazanacağım özellikler neler biri açıklayabilirmi

Tum ücretli uygulamaları bedava yukleyeceksın.Yeterlı mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

quote:

Orijinalden alıntı: vipergts

valla 4.3.3 yayılandıktan 12 saat sonra yayınlamışlardı..4 çıktığında 1 gün sonra.

Alıntıları Göster
    sensiz geçen günlerin ben...
  • Hocam tethered jb yaptimoyunlaru falab hackulodan mi indirecegiz, nasil olacak
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.