Şimdi Ara

Hard Reset Video İnceleme (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
13.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    oyuna giriyorum, oynuyorum biraz, bir kaç kez ölünce kapatıyorum :D
    güzel oyun fakat soluksuz oynanacak oyunlardan değil. öyle can sıkılınca oynanacak oyunlardan. bence inceleme gayet yerinde olmuş.
  • İşletim sistemi: Windows XP/Vista/7
    İşlemci: 2.5 GHz Intel Pentium 4 / AMD Athlon 64
    RAM: 2 GB
    Ekran kartı: 512 MB NVIDIA GeForce 8800GS / ATI Radeon HD 3870 veya daha iyisi
    Ses kartı: DirectX Uyumlu
    DirectX: DirectX 9.0c

oyunun işletim sistemi bi acayip p4 işlemciye kim hd 3870 takarki
  • Street Cleaning Simulator ne zaman incelenecek onu bekliyorum :D
    Score ve User Score:)
    http://www.gamespot.com/pc/sim/streetcleaningsim/index.html?tag=topten%3Ball%3B8
  • çok zayıf bir oyun... 6/10. bsc editörlerimiz biraz kıyak geçmiş sanki.

şu oyunu 4 sene sonra oynarmısınız Allah aşkına ?

:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyberdejin

çok zayıf bir oyun... 6/10. bsc editörlerimiz biraz kıyak geçmiş sanki.

şu oyunu 4 sene sonra oynarmısınız Allah aşkına ?

:)

son çıkacak call of duty oyununu 4 sene sonra oynar mısın ;)
  • cyberdejin 6 PUAN online oyunlar almıyo. PS3 fanboyluğu yapma burda!!!
  • DarkStation 8
    IGN 7.5
    GameSpy 8
    Game Informer 77
    Gamers Daily News 95

Atmosfer grafik ses ilerleyiş gibi unsurların yanında düzgün bir hikaye olsaydı 8.5 puandan düşük almazdı .
  • indirmeyi düşünüyordum vazgeçtim :D
    video çok yardımcı oldu tşklr
  • Oyunun iyi bir senaryosu yok. Bir de eski FPS'ler gibi bir oyun. Yine de kötü bir oyun değil, canınız sıkıldığında açıp oynayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

Oyunun iyi bir senaryosu yok. Bir de eski FPS'ler gibi bir oyun. Yine de kötü bir oyun değil, canınız sıkıldığında açıp oynayabilirsiniz.

aynen +1
  • her ne kadar tek düzelik sebebiyle bir süre sonra kendini tekrar etse de bana kalırsa 2011'in en iyi oyunlarından biridir. saf pc oyunu göremeyeli ne kadar uzun zaman olmuştu öyle değil mi ?
  • Yalnız grafik puanı konusunda göz göre göre hakkını yemişsiniz. Ayrıca Pc'ye özel olması gönlümü çalmasına yetti:)
  • Oyunda yan karakterlerle karşılaşmıyoruz, hep modellemekten kaçınılmış. Sürekli benzer düşmanlar saldırıyor. Ki 7.9 düşük bir puan değil (Neredeyse 8) ve görsellik açısından dolu dolu olan pek çok oyundan daha yüksek bir skor. Bölümler ise çok büyük benzerlikler içeriyor. Kısacası görsellik açısından büyük kısırlık söz konusu (Hatta buna sunum ve silah çeşitliliğini de ekleyebilirdik ki yapımcı oradan kurtarıyor). Grafik puanı bu nedenle beklediğinizden düşük.

İyi oyunlar,
    Gökhan Yılmaz
  • Oyuna en zor seviyede başladığıma pişman oldum. Daha ikinci bölümde üç defa tekrarlamak zorunda kaldım. Eğer oyunu "bu olmamış yeaaa" şeklinde düşünenler varsa en zorunda oynamalarını tavsiye ederim. Görsünler bakalım gerçek aksiyon neymiş.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.