Şimdi Ara

OyunBu.com (Web Tabanlı Strateji Oyunu) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
4.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben de üye oldum bakalım güzelse ittifaklara dahil oluruz.
    Goodbye my lover, goodbye my friend, you have been the one, you have been the one for me!
  • bende geliom ittifağa adım mu apach3

Sistem özelliklerim Intel® Skylake Core™ i7-6700HQ 4C/8T; 6MB L3; 8GT/s; 2.6GHz > 3.5GHz; 45W; 14nm
    8GB (1x8GB) DDR3L 1.35V 1600MHz SODIMM 4GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX960M 128-Bit DX12
  • bence oyun basit klasikleşmiş oyunlardan ve güzel de değil...!

yanlız ark.lar benim bir sorunum var forum kısmına giremiyorum. biriniz benim için adminlere bunu bildirir ya da admin ve sitenin mail adresini bana yollayabilir misiniz. yanlız confirmation mailine mail atınca otomatik olarak siliyor. benim mail mustaphatruk@yahoo.com. şimdiden tşk.

oyunda strateji geliştirebildiğin tek şey var oda kime saldıracağın kimsede akime saldırayım diye ayırt etmiyoo kimde para var askeri az saldır

baygınlık veren bir oyun kimse oynamasa daha iyi özellik yok çünkü

kusura bakma c@ner kardeşş

ALLAHa emanet olun ALLAH yar ve yardımcımız olsun
  • oradaki asker sayısı yanıltıcı, para/asker sayısına bakıp saldırırsan yenilirsin. strateji konusunda haklısın fazla bir şey beklememek gerekir, zaten orada da şöyle yazıyor:"Oyunbu.Com bir online strateji oyunudur. Arkadaşlarınızla online oyun oynamanız için hazırlanmış bir sitedir." yani yılın hiy oyunu vs. olmak gibi bir iddiaları yok.

zevk meselesi tabi, sen beğenmezsin ben beğenirim. wow ile buna 1 gün arayla kayıt oldum ama vaktim olduğunda önce bu oyunla oynuyorum:) sonra wow'a bakıyorum:)

bu arada 362. sıraya geldim ve hala forumuna giremiyorum, oyunbu.com'da oynayıpta burada yardımcı olmayan arkadaşları da kınıyorum ayrıca:(
  • ya beyler bunda bi şey dikkatimi çekti adamlarda manyak ordu var 2. savaş alanı daha yeni açıldı bunu nasıl yaptılar bakıyorum adamın sewiye 1 gösteriyor 3000 geçgin ordusu var adamda deli gibi altın var nasıl oluyo bu iş? ben hiç bi r şey anlamadım bu olaydan
  • quote:

Orjinalden alıntı: bbaday

www.e-savas.com hemen hemen icerik aynı adamın uzerine tıkla para gelsin cok basit icerik en fazla1 hafta sonra sıkar

iğrençç
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.