Şimdi Ara

FIREFOX YAVAŞ DİYENLER !!; RELEASE/BETA/AURORA/NIGHTLY - TURBO ŞARJ.. :) (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.026
Cevap
63
Favori
174.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: v-s-l

Çok güzelmiş. Nasıl yaptığını paylaşırsan ben de böyle birşey yapmak isterim.

Ayrıca burda da değişik başlangıç sayfa tasarımları var. ilgilenene
    http://browse.deviantart.com/customization/skins/web/firefox/

Alıntıları Göster
    Bişey yok, basit bir web sayfası tasarladım CSS kodları ile. Linklerimi yerleştirdim. Birde arka plan koydum o kadar. Bunun xml versiyonunu yapmayı düşünüyorum. Bu dizaynda olmayabilir ama en azından o zaman paylaşım yapabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

Bişey yok, basit bir web sayfası tasarladım CSS kodları ile. Linklerimi yerleştirdim. Birde arka plan koydum o kadar. Bunun xml versiyonunu yapmayı düşünüyorum. Bu dizaynda olmayabilir ama en azından o zaman paylaşım yapabilirim.

Alıntıları Göster
    Waterfox uzun zamandır güncelleme yapmadı.Önceden Firefoxla bir sürüm değişirdi ama 16.0.1 de çakılı kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sirigmus

Waterfox uzun zamandır güncelleme yapmadı.Önceden Firefoxla bir sürüm değişirdi ama 16.0.1 de çakılı kaldı.

Alıntıları Göster
    waterfox, materfox, pale moon, Qupzilla hepsi hikaye. Normal firefox kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: v-s-l

Alıntıları Göster
    Waterfox, Firefoxun 64 biti değil mi? Bu arada start page yi nasıl ayarlıyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue Dragon Ready

Oturup html+css öğrenip kodluyorsun :))

Ya da;

browse.deviantart.com
    301 Moved Permanently
    http://browse.deviantart.com/designs/interfaces/?q=start+page

Burdan bişey bulup özelleştirebilirsin. İlginçtir 2. sırada benim daha evvel yaptığım bir star page var. Ne kadar da basit yapmıştım halbuki. İlk sıradaki de benden kopyalamış :)

• quote:

quote:

Ya da;

Burdan bişey bulup özelleştirebilirsin. İlginçtir 2. sırada benim daha evvel yaptığım bir star page var. Ne kadar da basit yapmıştım halbuki. İlk sıradaki de benden kopyalamış :)

Sorun kodlar değil dostum internetten indirdimde onu nasıl entegre edicem

• quote:

quote:

quote:

Ya da;

Sorun kodlar değil dostum internetten indirdimde onu nasıl entegre edicem

Alıntıları Göster
    hocam onun bitane html dosyası vardır zaten, indirdiğin klasörü atıyorum belgelerime yollayacan. Daha sonra da açılış sayfasını o klasördeki html dosyasını gösterecen. Tabi içini kendi linklerine göre düzenledikten sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2smoke -- 18 Ocak 2013; 9:56:03 >

• quote:

hocam onun bitane html dosyası vardır zaten, indirdiğin klasörü atıyorum belgelerime yollayacan. Daha sonra da açılış sayfasını o klasördeki html dosyasını gösterecen. Tabi içini kendi linklerine göre düzenledikten sonra.

Alıntıları Göster
    Ufak video

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2smoke -- 18 Ocak 2013; 12:18:11 >

• quote:

Ufak video

Alıntıları Göster
    Harbiden senden kopyalamışlar yahu, ben olsam sinir olurdum valla. Videoyuda sen mi yaptın? Teşekkür ettim :)

• quote:

Harbiden senden kopyalamışlar yahu, ben olsam sinir olurdum valla. Videoyuda sen mi yaptın? Teşekkür ettim :)

:D, yapmadan evvel izin almıştı yapan şahış.

Evet ben yaptım videoyu, benim sayfa üzerinden gösterdim ama genelde hepsi aynı. HTML dosyasını bir editör ile aç, içinde link olan yerleri düzenle kafana göre. Videoyu VMWARE üzerinde sanal XP de çektim, o yüzden firefox biraz ıkınıyor :)
  • quote:

quote:

:D, yapmadan evvel izin almıştı yapan şahış.

Evet ben yaptım videoyu, benim sayfa üzerinden gösterdim ama genelde hepsi aynı. HTML dosyasını bir editör ile aç, içinde link olan yerleri düzenle kafana göre. Videoyu VMWARE üzerinde sanal XP de çektim, o yüzden firefox biraz ıkınıyor :)

Notepad ++ kullanmışsın onu kullandım bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ► v-s-l ◄

Sistemim 64bit olduğu için waterfox kullanmayı tercih ediyorum.
  • quote:

quote:

Gerçekten farkediyor mu?
  • quote:

quote:

Bende bunu soracaktım, fark nedir ??
  • quote:

quote:

quote:

Bende bunu soracaktım, fark nedir ??

Alıntıları Göster
    Firefox kullanamayalı baya zaman oldu ama Waterfoxla tanışmadan önce 64 bit sistemimde Firefox kullanıyordum.Aklımda kalanlar.Firefox'da tüm ayarlar eklentiler aynı olmasına rağmen sekme açmada websitelerinde dolaşırken takılmalar oluyordu.Açılma hızı da farkedilebilir şekilde hızlı.Daha stabil olarak çalışıyor.

• quote:

Firefox kullanamayalı baya zaman oldu ama Waterfoxla tanışmadan önce 64 bit sistemimde Firefox kullanıyordum.Aklımda kalanlar.Firefox'da tüm ayarlar eklentiler aynı olmasına rağmen sekme açmada websitelerinde dolaşırken takılmalar oluyordu.Açılma hızı da farkedilebilir şekilde hızlı.Daha stabil olarak çalışıyor.

Alıntıları Göster
    Psikolojiktir o
  • quote:

Hadi ya? Gerçekten mi? Dur bende bi indirip deneyeyim yazarım buraya
  • quote:

quote:

Hadi ya? Gerçekten mi? Dur bende bi indirip deneyeyim yazarım buraya

Alıntıları Göster
    Hızı psikolojik olabilir ama Firefox cevap vermiyor şeklinde hata veriyodu ara sıra.Waterfox'da sıkıntı yok ne zamandır.

• quote:

Hızı psikolojik olabilir ama Firefox cevap vermiyor şeklinde hata veriyodu ara sıra.Waterfox'da sıkıntı yok ne zamandır.

Bilmiyorum, bu dediklerin benim başıma gelmediği için pek denemedim waterfox'u, zaten genelde mac kullandığım için, firefox'un mac versiyonu zaten 64bit :) Windows'ta da 32 bit ile bir sorun yaşamadım öyle ahım şahım sorun diyebileceğim.

Düzenleme:İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2smoke -- 18 Ocak 2013; 18:03:32 >
  • quote:

quote:

Bilmiyorum, bu dediklerin benim başıma gelmediği için pek denemedim waterfox'u, zaten genelde mac kullandığım için, firefox'un mac versiyonu zaten 64bit :) Windows'ta da 32 bit ile bir sorun yaşamadım öyle ahım şahım sorun diyebileceğim.

Düzenleme:İmla.

Alıntıları Göster
    @2smoke,

Flash olmayan videolarda tam ekran yaparken, izin ver, reddet diye soruyor ya. bunu her site için her zaman izin ver şeklinde ayarlayabiliyir miyiz?

Bu kısmı:
     FIREFOX YAVAŞ DİYENLER !!; RELEASE/BETA/AURORA/NIGHTLY - TURBO ŞARJ.. :)
    her site için "izin ver" şeklinde ayarlayabiliyir miyiz?

Başka bir sorun da şu; Flash kullanan sitelerde, misal yotubeda bi video izlerken, Ctrl+W yaptığımda sekme kapanmıyor. Ancak boş bi yere tıkladıktan sonra bu tür kısayollar çalışıyor. Bunun çaresi var mı?

Başka bir soru daha; Youtube'da mouse'un topuyla ses açıp kısma yapılabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi v-s-l -- 18 Ocak 2013; 22:28:48 >

• 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.