Şimdi Ara

FIREFOX YAVAŞ DİYENLER !!; RELEASE/BETA/AURORA/NIGHTLY - TURBO ŞARJ.. :) (145. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.026
Cevap
63
Favori
173.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: spleenish

arkadaslar facede bazi videolari acmiyor bende firefox dan. Asagidaki resimdeki gibi uyari cikiyor, bu sayfada korumayi devre disi birak diye, devre disi biraksamda videoyu acmiyor . cozumu nedir?

FIREFOX YAVAŞ DİYENLER !!; RELEASE/BETA/AURORA/NIGHTLY - TURBO ŞARJ.. :)

Alıntıları Göster
    Firefox 30.0 tam bir rezalet ben böyle donma görmedim

• Oldukca genis bir anlatim olmus tesekkurler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Stark

Oldukca genis bir anlatim olmus tesekkurler.
    Sayın 2smoke....

Firefox 30.0 yükledim. İlk açılış ve sonrası açtığımız sayfaları google.com şeklinde ayarladım. Firefox a ilk tıkladığımda google açılış sayfası olarak geliyor. Güzel ama yine firefox da bir sayfa açtığımda bu kez açılış sayfası üzerinde bir çok geçmiş sayfalar görüntüleniyor. Oysa ki ben ilk sayfada olduğu gibi sadece google.com u açmasını istiyorum. Bu sekme açılışlarını nasıl önleyebiliriz. Kolay gelsin
  • tgy355 T kullanıcısına yanıt
    Tam anlayamadım demek istediğinizi. Yeni sekme açınca google gelsin diyorsanız, about:config ten newtaburl yi bulup google adresin girin istediğiniz olur. Ama diğer dediğiniz şeyi anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

Tam anlayamadım demek istediğinizi. Yeni sekme açınca google gelsin diyorsanız, about:config ten newtaburl yi bulup google adresin girin istediğiniz olur. Ama diğer dediğiniz şeyi anlamadım.

Sayın 2 smoke...

Fierfox u açılış için tıkladığımda direkt google ekranı gelecek şekilde ayarladım. Bu güzel tamam fakat bu sayfa açıkken; firefox sayfasının üst tarafında açık olan sayfanın adını yazan yerin sağındaki artı işaretine tıklayarak yeni bir firefox sayfası açtığımda, açılan sayfa üzerinde daha önce ziyaret ettiğim sitelerin adreslerini belirten dikdörtgen şeklinde görüntüler bulunuyor. Aslında ben sizin önerdiğiniz gibi ikinci sayfanın açılışında da google açılsın diye "newtab.url" den ayar yapmıştım. Ama buna rağmen bu görüntüler geliyor. İnşallah anlatabilmişimdir. Kolay gelsin

Bir de ayrıca firefox un yeni bir sürümü çıktığı zaman otamatik yükleme yapmasın bu özelliği nereden kapatabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgy355 -- 5 Temmuz 2014; 11:05:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tgy355

quote:

Sayın 2 smoke...

Fierfox u açılış için tıkladığımda direkt google ekranı gelecek şekilde ayarladım. Bu güzel tamam fakat bu sayfa açıkken; firefox sayfasının üst tarafında açık olan sayfanın adını yazan yerin sağındaki artı işaretine tıklayarak yeni bir firefox sayfası açtığımda, açılan sayfa üzerinde daha önce ziyaret ettiğim sitelerin adreslerini belirten dikdörtgen şeklinde görüntüler bulunuyor. Aslında ben sizin önerdiğiniz gibi ikinci sayfanın açılışında da google açılsın diye "newtab.url" den ayar yapmıştım. Ama buna rağmen bu görüntüler geliyor. İnşallah anlatabilmişimdir. Kolay gelsin

Bir de ayrıca firefox un yeni bir sürümü çıktığı zaman otamatik yükleme yapmasın bu özelliği nereden kapatabiliriz.

Sorunu çözdüm. Bu gibi durumlarda PC yi bir trojan programı ile taratıp zararlı yazılımları silmek gerekiyor. Öyle yaptım ve sayfalar istediğim gibi açılıyor.

• quote:

quote:

quote:

Sayın 2 smoke...

Sorunu çözdüm. Bu gibi durumlarda PC yi bir trojan programı ile taratıp zararlı yazılımları silmek gerekiyor. Öyle yaptım ve sayfalar istediğim gibi açılıyor.

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1D073F48D -- 3 Ocak 2015; 15:16:45 >

• about:config'te değiştirdiğim tüm ayarları nasıl eskisine döndürebilirim? Tek tek hepsini resetlemek istemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reid Rider

about:config'te değiştirdiğim tüm ayarları nasıl eskisine döndürebilirim? Tek tek hepsini resetlemek istemiyorum

daha evvel yedek almadıysanız tek tek yapmak durumundasınız.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Reid Rider

about:config'te değiştirdiğim tüm ayarları nasıl eskisine döndürebilirim? Tek tek hepsini resetlemek istemiyorum

daha evvel yedek almadıysanız tek tek yapmak durumundasınız.

Firefoxu kaldırdım tekrar yükledim. Yedeklemeyi nasıl yapabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

Firefox 30.0 tam bir rezalet ben böyle donma görmedim

Alıntıları Göster
    Birkaç gün önce sağ tarafa yeni Sanalpazar reklamı geldi, içeriği kaldırabildim ancak çerçeveyi silemedim. Silsem bile ekranın sağ tarafı komple boşluk oluyor. Hangi kodu eklemem gerekiyor A.d.b.l.o.c.k.'a
  • Buna bakıyorum bende

• quote:

Buna bakıyorum bende
    forum.donanimhaber.com##TD[width="10"]
  • quote:

Orijinalden alıntı: v-s-l

forum.donanimhaber.com##TD[width="10"]
    Son güncellemeyle birlikte Delikanlı rakamına ulaşmış FF =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiyahLimm

Son güncellemeyle birlikte Delikanlı rakamına ulaşmış FF =)

Alıntıları Göster
    İlk mesaj 3 yıl önce yazılmış.Hala aynı ayarlar kullanılabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karsevenadam

İlk mesaj 3 yıl önce yazılmış.Hala aynı ayarlar kullanılabilir mi?

Alıntıları Göster
    Valla sağlam anlatım olmuş teşekkürler. Ortamı Chrome-Firefox kavgasına verip çekilmişsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: KASAP1910

Valla sağlam anlatım olmuş teşekkürler. Ortamı Chrome-Firefox kavgasına verip çekilmişsiniz

Alıntıları Göster
    31.0 sürümünde dikkat ettiğim ilk şey; tek bir sekmede de kapatma düğmesinin olması. Bunu Google Chrome'da görüyoruz. Tek sekmenin bile kapatma düğmesine tıkladığımızda tarayıcı komple kapanıyor. 30.0 sürümünde bu yoktu, 31.0 sürümüne eklendi. Sanki yavaş yavaş Google Chrome gibi olmaya başlıyor. Yakında tıpkı Opera gibi Chromium'a geçmese bari...

• Son güncelleme 3 yıl öncenin değil yanlız. Güncelleme tarihi yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Colmy

31.0 sürümünde dikkat ettiğim ilk şey; tek bir sekmede de kapatma düğmesinin olması. Bunu Google Chrome'da görüyoruz. Tek sekmenin bile kapatma düğmesine tıkladığımızda tarayıcı komple kapanıyor. 30.0 sürümünde bu yoktu, 31.0 sürümüne eklendi. Sanki yavaş yavaş Google Chrome gibi olmaya başlıyor. Yakında tıpkı Opera gibi Chromium'a geçmese bari...

Firefox 32 beta'da son sekemeyi kapatınca ana sayfaya dönüyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Colmy

Firefox 32 beta'da son sekemeyi kapatınca ana sayfaya dönüyor.

Alıntıları Göster
    Bu jawa ne ayak sıkıntı yaratıyor devamlı Gamyun da oyunları acımıyor

• 
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.