Şimdi Ara

FIREFOX YAVAŞ DİYENLER !!; RELEASE/BETA/AURORA/NIGHTLY - TURBO ŞARJ.. :) (135. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.026
Cevap
63
Favori
173.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Atif Zafrak

Tamam hocam, bir önce ki sayfada sorumun cevabını buldum teşekkürler
    Arkadaşlar firefox'un tıpkı macintosh'lardaki Safari gibi çok akıcı çalışmasını istiyorum. bununla ilgili neler yapabilirim. sayfa geçişleri, aşağı-yukarı sürükleme, video açarken, flash açarken takılmama gibi durumlardan dolayı böyle bir şey istiyorum. yardımcı olabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilecerme

Arkadaşlar firefox'un tıpkı macintosh'lardaki Safari gibi çok akıcı çalışmasını istiyorum. bununla ilgili neler yapabilirim. sayfa geçişleri, aşağı-yukarı sürükleme, video açarken, flash açarken takılmama gibi durumlardan dolayı böyle bir şey istiyorum. yardımcı olabilir misiniz?

Alıntıları Göster
    Yeni sürümde herhangi bir dosya indirildiğinde veya indirilmeden açıldığında İndirilenler ekranı açık kalıyor, kendi kendine kapanmıyor. Bu sorunu nasıl düzelteceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByAdmin -- 6 Şubat 2014; 16:28:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

ad-block ' u ilgili sitede kapatırsan sorun kalmaz sanırım.

Alıntıları Göster
    Adres çubuğuna bir şey yazar yazmaz google arama sonuçları çıksın istiyorum aynı chrome'daki gibi:

FIREFOX YAVAŞ DİYENLER !!; RELEASE/BETA/AURORA/NIGHTLY - TURBO ŞARJ.. :)

Nasıl yapabiliriz bunu?

• quote:

Orijinalden alıntı: ByAdmin

Omnibar eklentisi.

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/omnibar/

Teşekkür ederim, ama ben daha çok eklentisiz bir çözüm istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: êyc

quote:

Omnibar eklentisi.

o zaman arama çubğuna yaz. öneriler çıksın isteğin buysa
  • quote:

Orijinalden alıntı: ► v-s-l ◄

quote:

quote:

Omnibar eklentisi.

Biliyorum, ancak chrome'dan kalan el alışkanlığı dolayısıyla direk adres çubuğuna gidiyorum. İlla bu olsun, olacak demiyorum; varsa bir çözümü yazılır zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: giovannidrogo

quote:

Orijinalden alıntı: ► v-s-l ◄

quote:

quote:

Omnibar eklentisi.

Biliyorum, ancak chrome'dan kalan el alışkanlığı dolayısıyla direk adres çubuğuna gidiyorum. İlla bu olsun, olacak demiyorum; varsa bir çözümü yazılır zaten.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar yer imlerine bir sayfa eklediğimde hep yer imleri menüsüne ekleniyor, yer imleri araç çubuğuna eklenmiyor elimle yer imleri araç çubuğunu seçmek zorunda kalıyorum her seferinde, bunun için bir çözüm var mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: ivenrec

Arkadaşlar yer imlerine bir sayfa eklediğimde hep yer imleri menüsüne ekleniyor, yer imleri araç çubuğuna eklenmiyor elimle yer imleri araç çubuğunu seçmek zorunda kalıyorum her seferinde, bunun için bir çözüm var mı acaba?

Adres satırındaki linkin sol yanındaki simgeye basılı tutarak yer imleri araç çubuğunun üstüne bırakabilirsin.
  • 2smoke kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiyahLimm

Greasemonkey eklentisiyle Stylish eklentisi arasındaki fark nedir?

Alıntıları Göster
    Firefox yavaş bir tarayıcı değil arkadaşlar. Ancak üzerine kurduğunuz kurabileceğiniz plugin sayısı çok olduğunda hem yavaşlıyor hem de bu pluginler sorun çıkarıyor. Chrome un bu konudaki performansı bana göre göre daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CerenBacaksiz

Firefox yavaş bir tarayıcı değil arkadaşlar. Ancak üzerine kurduğunuz kurabileceğiniz plugin sayısı çok olduğunda hem yavaşlıyor hem de bu pluginler sorun çıkarıyor. Chrome un bu konudaki performansı bana göre göre daha iyi.

Alıntıları Göster
    Firefox Aurora kanalından bu sabah itibariyle yapmıs oldugum güncellemeyle yeni Firefox Aurora'ya karşılaşmış bulunuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiyahLimm

Firefox Aurora kanalından bu sabah itibariyle yapmıs oldugum güncellemeyle yeni Firefox Aurora'ya karşılaşmış bulunuyorum.

Alıntıları Göster
    Son 2 aydır firefox üzerinden izlediğim her videoda anlık takılmalar oluyor görüntü 1 sn liğine donuyor ses devam ediyor temiz kurulum flashı yeniden kurma gibi işlemleri yaptım ama yine aynı nedendir acaba diğer tarayıcılarda sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 10 Şubat 2014; 22:47:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starborn

Son 2 aydır firefox üzerinden izlediğim her videoda anlık takılmalar oluyor görüntü 1 sn liğine donuyor ses devam ediyor temiz kurulum flashı yeniden kurma gibi işlemleri yaptım ama yine aynı nedendir acaba diğer tarayıcılarda sorun yok.

Alıntıları Göster
    bir kaç gündür firefox'um kasmaya başladı. sizler de de var mı bu sorun? acaba güncellemelerde mi sorun diye sorayım dedim.
    Hocam an itibariyle pc yi açtım ve firefox şöyle bir hata veriyor.

''Could not find the Mozilla runtime.''

Kaldırıp baştan kuracam galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musab63

Hocam an itibariyle pc yi açtım ve firefox şöyle bir hata veriyor.

''Could not find the Mozilla runtime.''

Kaldırıp baştan kuracam galiba.

Başıma gelmedi valla hiç. Ne desem yalan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat_7

bir kaç gündür firefox'um kasmaya başladı. sizler de de var mı bu sorun? acaba güncellemelerde mi sorun diye sorayım dedim.

Kullanıdğınız eklentilerden biri uyumsuzluk yapıyordur belki yeni güncelleme ile.
    Çözümünü sana söylim hocam aklında kalsın.
    Masaüstündeki kısayol ile o hatayı veriyordu Program filestan girdim yeni bi kısayol yolladım masaüstüne çözüldü
  • quote:

Orijinalden alıntı: musab63

Çözümünü sana söylim hocam aklında kalsın.
    Masaüstündeki kısayol ile o hatayı veriyordu Program filestan girdim yeni bi kısayol yolladım masaüstüne çözüldü

Eyvallah..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

quote:

Orijinalden alıntı: serhat_7

Kullanıdğınız eklentilerden biri uyumsuzluk yapıyordur belki yeni güncelleme ile.

Olabilir, baştan kurdum herşeyi temizleyip düzeldi şimdi.

Ama bir sorunum daha var bu sadece firefox'ta. Önceden olmuyordu. Opera, yandex browser, chrome da denediğimde böyle bir sorun olmuyor.
    Firefox ile indirdiği exe'leri açmaya çalıştığımda (administrator olarak da dahil olmak üzere) şöyle bir hata alıyorum;

"Windows belirtilen aygıta, yola veya dosyaya erişemedi. Öğeye erişmek için gereken izinler olmayabilir."

Zaten admin olarak kullanıyorum bilgisayarı, normalde ve diğer tarayıcılardan indirdiğimde bir sorun olmuyor. Anlayamadım sebebini bir bilginiz var mı bununla ilgili?

• 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.