Şimdi Ara

FIREFOX YAVAŞ DİYENLER !!; RELEASE/BETA/AURORA/NIGHTLY - TURBO ŞARJ.. :) (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.026
Cevap
63
Favori
173.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 2smoke

quote:

Orijinalden alıntı: dogubeyi41

Firefox hala yavaş..

:)

Ustam şu yazıyı kopyalayıp sağ tıklayınca ''bu sözcüğü googleda ara'' seçeneği şuan ''amazon.com da ara'' olmuş onun çözümü nedir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: musab63

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dogubeyi41

Firefox hala yavaş..

:)

Ustam şu yazıyı kopyalayıp sağ tıklayınca ''bu sözcüğü googleda ara'' seçeneği şuan ''amazon.com da ara'' olmuş onun çözümü nedir acaba?

Ben sana daha iyisini vereyim;

samrtsearch isminde bir eklenti var. Bunu kur, istediğin tüm siteler için kendi arama menünü oluştur.

addons.mozilla.org
    Add-ons for Firefox (en-US)
    https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/smartsearch/?src=ss

Yapman gereken eklentiyi yükledikten sonra örneğin DH ın arama kutusuna tıklayıp, imleç kutunun içinde yanıp sönerken sağ fare ile arama tanımı eklemek. Sonra da böyle bir menün olsun :)

• Süpersin hacı abi teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musab63

Süpersin hacı abi teşekkür ederim.

hadi bakalım.
  • profil klasöründeki mimeTypes.rdf dosyasını sildim. Firefox içindeki pdf çalışmamaya başladı. pdf dosyası gördüğünde indirmeye çalışıyor. Çözümü var mıdır?

Edit: düzelltim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi v-s-l -- 10 Mayıs 2013; 19:46:24 >
  • firefox 21 çıkmış, 22 beta1 de yayında.

NEW
    Windows: Firefox now follows display scaling options to render text larger on high-res displays
    NEW
    WebRTC is now enabled by default!
    NEW
    Mac OS X: Download progress in Dock application icon
    NEW
    HTML5 audio/video playback rate can now be changed
    NEW
    Social services management implemented in Add-ons Manager
    NEW
    asm.js optimizations (OdinMonkey) enabled for major performance improvements
    CHANGED
    Improved WebGL rendering performance through asynchronous canvas updates
    CHANGED
    Plain text files displayed within Firefox will now word-wrap
    CHANGED
    For user security, the |Components| object is no longer accessible from web content
    CHANGED
    Improved memory usage and display time when rendering images
    CHANGED
    Pointer Lock API can now be used outside of fullscreen
    DEVELOPER
    CSS3 Flexbox implemented and enabled by default
    DEVELOPER
    New Web Notifications API implemented
    DEVELOPER
    Added clipboardData API for JavaScript access to a user's clipboard
    DEVELOPER
    New built-in font inspector
    HTML5
    New HTML5 <data> and <time> elements
    FIXED
    Scrolling using some high-resolution-scroll aware touchpads feels slow (829952)

• quote:

Orijinalden alıntı: ► v-s-l ◄

quote:

Orijinalden alıntı: rocky1907

win8 x64 işletim sistemindeki firefox 20.1 de ; 59saniye.com ile chip.com.tr sitelerindeki videoları izleyemiyorum neden acaba? yan uygulamalarımın hepsi güncel ve kaspersky internet security 2013 kullanıyorum ve onun eklentileri de güncel onları etkisizleştirip de denedim yine açamıyorum videoları sorun nedendir acaba teşekkürler.

adb kullanıyosan, " ||ad.e-kolay.net/* " süzgeci sebep oluyordur. (chip için diğerini denemedim)

Yukarıdaki sorunumu çözmüş bulunmaktayım sorun Kaspersky Internet Security 2013' ün "ad.e-kolay.net" adresini engellemesinden kaynaklanmaktaymış. Bu adresi istisna olarak gösterince sorun ortadan kalkmış oldu sağlıklı bir şekilde videoları izleyebilmekteyim herkese iyi forumlar.

• GÜNCEL

• Firefox'un yeni görünümünü denemek istiyorsanız, son UX Nightly yapısını bu adresten indirebilirsiniz

http://people.mozilla.org/~jwein/ux-nightly/

• Bazı yeni ayarlar mevcut, ilk mesaja ekliyorum.
  • user_pref("datareporting.sessions.previous.46", "{\"s\":1369321180536,\"a\":459,\"t\":2512,\"c\":true,\"m\":844,\"fp\":2892,\"sr\":3017}"); 
    user_pref("datareporting.sessions.previous.47", "{\"s\":1369323696707,\"a\":238,\"t\":2535,\"c\":true,\"m\":31,\"fp\":704,\"sr\":751}");
    user_pref("datareporting.sessions.previous.48", "{\"s\":1369336760092,\"a\":438,\"t\":3054,\"c\":true,\"m\":531,\"fp\":1548,\"sr\":1595}");

Bunlardan yüzlerce var. Sanırım healthreport ile alakalı. Bunu engellemenin hala bi yolu yok mu?
  • Onlardan bende 5 tane var ya, öyle çok bişey yok. O healtreport parametrelerini false yapıp denedin mi ?
  • quote:

Onlardan bende 5 tane var ya, öyle çok bişey yok. O healtreport parametrelerini false yapıp denedin mi ?

healthreport diye aratıp hepsini false yaptım. Artık oluşmuyorlar.
  • quote:

Bazı yeni ayarlar mevcut, ilk mesaja ekliyorum.

• noscript kullanıyorum bazı sitelrde flasha izn verdiğim halde video oynatmıyor, illaki bağlantısı olan o siteyei bulup izin vermem gerkiyor.Yok mu bunun kolay yolu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayhan

noscript kullanıyorum bazı sitelrde flasha izn verdiğim halde video oynatmıyor, illaki bağlantısı olan o siteyei bulup izin vermem gerkiyor.Yok mu bunun kolay yolu?

Eklentiyi kullanmayın, neden kullanıyorsunuz ki. Artık eskisi gibi kasma / çökme durumları yok ki.
  • Şöyleki, sayfa açılış hızına epey katkısı oluyor, lüzumsüz bağlantıları önlüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayhan

Şöyleki, sayfa açılış hızına epey katkısı oluyor, lüzumsüz bağlantıları önlüyor.

ad-blck kullanın. Zaten engelliyor flashları isterseniz. Ayrı ayrı şeyler kullanmanıza gerek yok ki.
  • flash değil dostum, :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayhan -- 28 Mayıs 2013; 9:39:38 >
  • 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.