Şimdi Ara

ios 4.1 downgrade shsh kaydı ile 1015 hatası alanlar çözüm içeride !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet gece gece 3-4 saattir iphone 3g telimi 4.2.1 versiyodan 4.1 düşürecem youtube delik deşik ettim googleın altından girip üstünden çıktım adam gibi bişeyi yeni bulabildim bu sorunu yaşayan çok kişi okudum adam gibi cevap verilmemiş hiçbir forumda.

    1015 hatası herkesde olmuyor bazı kişilerde oluyor bunun için sorunsuz downgrade yapanların bu konuya bakmalarına gerek yok.

    Tinyumbrella ile versiyon düşürmeye çalışan arkadaşlar için kolay bir anlatım yapacağım.tinyumbrella olmadan bir anlatım.
    ih8snow sitesinden ireb adlı programı indiriyoruz 1 tane link var zaten.
    downgrade etmek istediğimiz 4.1 sürümünü cihazımıza uygun 3g 4g neyse indiriyoruz.link kısımlarını atlıyorum az araştırın googleden bulun.

    Daha sonra irebi açıp 3g 3gs vb modeli seçiyoruz sonra dfu moduna aldırıyor program telefonu işlemleri anlatıyor.

    Sonrasında itunes 10 ve üstü bir sürümünü indiriyoruz bu işlemleri yaparken iphone usb ile bağlı olacak tabi.
    i tunesden device bölümünden indirdiğimiz iphone 4.1 sürümünü shift + restore yaparak seçiyoruz ve başlıyor bitti derken
    1015 verdi.tinyumbrellada bu saçmasapan hatanın çözümü yok.

    Neyse bu işlemleri yaparken ireb bir yandan açıktı.Restore bittikten sonra 1015 ten sonra irebe geri dönüş yapıp recovery mode loop fixer seçeneğinden 1015 le ilgili yazıya tıklıyoruz halloluyor hepsi bu.Hadi geçmiş olsun gece gece iyi uğraştırdı beni başkasına rahatlık olsun.

    Bu şey shsh kayıtsızda oluyor sanırım bu yöntemle tiny zımbırtısı kapalıyken yaptım ben bu işlemleri çok şükür cihaz 4.1 e düştü.
    ireb







  • Harikasın .
    Bunu Başlık yapmaları Lazım... arkadaşın iphone unu güyya güncelleyecektik bütyün gün bunla uğraştık bu saate kadar .. taaki senin ireb i anlatığın bu başlığı buınala kadar..

    eyw :)
  • mesajım bulunsun gün gelir devran döner.
  • Emreün kullanıcısına yanıt
    kardeş anlattığın gibi yaptım ama yine 1015 hatası vermeye devam ediyor. app sayfasındada usb kablodan veya pc güncellemesinden veya virüs programından sorun yapıyor dedi. 3 adet usb kablo değiştirdik pc win7 32bit son güncellemesine kadar yaptım virüs programını kaldırdım. hatta defender kapatıp ve açıp tekrar denedim sonuç aynı. benim sorunum şöyle oluştu whatsaapp yükledim güncel değil yükleyemezsiniz dedi. itunes kurdum cihazı görür görmez güncelleme var dedi OK dedim güncelleme yaptı sonunda başarılı değil diyerek hata verdi şuan telin ekranında usb kablo işareti ve itunes logosu var itunesi açıp bağlıyorum geri yükleme yapmam gerekli diyor yapıyor yine 1015 hatasını önüme koyuyor cihaz iphone 3g telefoncuya gittim 70 tl para istedi bunu nasıl yaparız yardımcı olabilirmisin. gerekirse özel irtibat yapıp teamviewer ile uzaktan yap ;) konu çok eski ama umarım görüpte yardımcı olabilirsiniz. saygılar...




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.