Şimdi Ara

FAST PATH YAPAMIYORLAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
78
Cevap
1
Favori
10.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CeSiN

@premium_uye ama geçen dediğinle ters düşmüyor mu şuan dediklerin.Geçen sen 16 mbitteyken interleaved idi o yüzden 14 mbite düşürdüm fast oldu demiştin.Şuan yazdıkların gerçek bilgiler mi yoksa sadece tahmin üzerinden mi gidiyorsun yani hangisi doğru :)

Birde geçen arkadaşta tüm hızları denemişlerdi olmamıştı ancak 2 mbitteyken fast olmuştu öyle demişti yani.Bence farklı etkenlerde var bu konuyla alakalı ama tam bilgili kimse yok herhalde.

Alıntıları Göster
    benimki istisna ve o yüzden yazdım ya "dslam parametre ayarları" diye. 14335 de ben fast alıyorum sebebi de basit 16384-2048=14335k simetrik gidicek yani ters birşey yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Bir Sevdadır Türkiye

benimki istisna ve o yüzden yazdım ya "dslam parametre ayarları" diye. 14335 de ben fast alıyorum sebebi de basit 16384-2048=14335k simetrik gidicek yani ters birşey yok

Alıntıları Göster
    Değerli arkadaşlar özür dileyerekten bu soruyu soruyorum ama fast path ve interleaved dediğiniz olay nedir bir türlü anlayadım bilgi verirseniz çok sevinirim

Orijinalden alıntı: grup2008

Değerli arkadaşlar özür dileyerekten bu soruyu soruyorum ama fast path ve interleaved dediğiniz olay nedir bir türlü anlayadım bilgi verirseniz çok sevinirim

Interleaved bağlantıda veri kontrolu yapıılır ve kontrol yapıldığı içinde ping artar ,fast bağlantıda ise kontrol yapılmaz ve bu nedenle ping interleaved bağlantıdan düşük olur.Genelde online oyun oynamayan biri için bunların bir önemi yoktur zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: azmo

quote:

Orijinalden alıntı: grup2008

Interleaved bağlantıda veri kontrolu yapıılır ve kontrol yapıldığı içinde ping artar ,fast bağlantıda ise kontrol yapılmaz ve bu nedenle ping interleaved bağlantıdan düşük olur.Genelde online oyun oynamayan biri için bunların bir önemi yoktur zaten

Alıntıları Göster
    Aynı sorunla karşı karşıyayım fakat cahil santral elemanları yüzünden problem çözülemiyor. Eskiden donanımhaberden ttnet elemanları tarafından geri dönüş yapılıp net üzerinden hallediliyordu şimdi o da nedense yok! Santraldekiler de bilgisiz, internet kopukluğunu halledince kendilerini tecrübeli görüyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Novak Djokovic

Aynı sorunla karşı karşıyayım fakat cahil santral elemanları yüzünden problem çözülemiyor. Eskiden donanımhaberden ttnet elemanları tarafından geri dönüş yapılıp net üzerinden hallediliyordu şimdi o da nedense yok! Santraldekiler de bilgisiz, internet kopukluğunu halledince kendilerini tecrübeli görüyorlar.

Alıntıları Göster
    aynı sorun bende var fakat ben fast yada interleaved olarak göremiyorum modem arayüzünde yada raporlarında (airties rt206) download hızım önemli değil bende sürekli online oyun oynayan birisiym pingim 15-20 lerde olurken normalde ertesi gün bi sorun oluyor ve 40-45 lere kadar çıkıyor.bu sadece oyunlarda değil site geçişlerinde de aksamalara yol acıyor.ttnet müş. hizmetlerini aradım derdimi anlatıyorum sizi bilmemne birimine aktarıyoruz deyip 4 kere anlattırdılar olayı.enson birine baglandım ona izah ettim beyfendi değerleriniz iyi problem yok diyor.ben mi anlatamıyorum bunlar mı anlamıyo kafayı yedirtcekler!16mbps hızım var hesap ta ama bana gerekli olan randımanı alamıyorum.2gün önce normalde yine başladı ping yükselmesi olayı.artık arayıp küfür mü edeyim anlamıyorum.online oyunda diger arkadasların hicbirinde böyle gün gün değişimler olmuyor.sorun yaşayanlar olursa da yogun saatleri gecince pingleri düzeliyor (saat 00:00 'dan sonra)belli bisaateen sonra düzelse ona bile razıyım artık.parayı alırken kuruşu kuruşuna alıyorlar hizmet vericekleri zaman gıdımla veriyorlar.yıl 2012 hala tekel internet olan ttnet e boyun eğiyoruz yazık!!!!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: 0zgur

aynı sorun bende var fakat ben fast yada interleaved olarak göremiyorum modem arayüzünde yada raporlarında (airties rt206) download hızım önemli değil bende sürekli online oyun oynayan birisiym pingim 15-20 lerde olurken normalde ertesi gün bi sorun oluyor ve 40-45 lere kadar çıkıyor.bu sadece oyunlarda değil site geçişlerinde de aksamalara yol acıyor.ttnet müş. hizmetlerini aradım derdimi anlatıyorum sizi bilmemne birimine aktarıyoruz deyip 4 kere anlattırdılar olayı.enson birine baglandım ona izah ettim beyfendi değerleriniz iyi problem yok diyor.ben mi anlatamıyorum bunlar mı anlamıyo kafayı yedirtcekler!16mbps hızım var hesap ta ama bana gerekli olan randımanı alamıyorum.2gün önce normalde yine başladı ping yükselmesi olayı.artık arayıp küfür mü edeyim anlamıyorum.online oyunda diger arkadasların hicbirinde böyle gün gün değişimler olmuyor.sorun yaşayanlar olursa da yogun saatleri gecince pingleri düzeliyor (saat 00:00 'dan sonra)belli bisaateen sonra düzelse ona bile razıyım artık.parayı alırken kuruşu kuruşuna alıyorlar hizmet vericekleri zaman gıdımla veriyorlar.yıl 2012 hala tekel internet olan ttnet e boyun eğiyoruz yazık!!!!!!

Alıntıları Göster
    Path 0 bu ne demektir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ali Haydar Gül

Path 0 bu ne demektir?

Alıntıları Göster
    Path 0 bilmiyorum nedir ama interleaving olayının hiç kullanılmadığı bir mod ya da fast path modu olabilir.

Orijinalden alıntı: sis651

Path 0 bilmiyorum nedir ama interleaving olayının hiç kullanılmadığı bir mod ya da fast path modu olabilir.

sağol apap

Orijinalden alıntı: Ali Haydar Gül

quote:

Orijinalden alıntı: sis651

sağol apap

Alıntıları Göster
    Ben de twitter'dan @TTNETdestek'e fastpath yapmaları için mesaj gönderdim. Telefonla aramalarını bekliyorum. Hat değerlerimi aşağıda verdim. İnşallah fastpath yapıldıktan sonra santral interleaved moda döndürmez.

FAST PATH YAPAMIYORLAR

Az önce aradılar. Bulunduğum bölgede alt yapı çalışması olduğundan hız 9,4Mbit'e yükseltilmiş bu nedenle de interleaved moduna alınmış. Hızınızı 8192'ye indirirsek ping değerleriniz de düşer dedi. Ben de kabul ettim. Aşağıda yeni hat değerlerini ve hız testi sonucunu veriyorum. (Değişiklik olmadan önce 40 - 45 ms ping alıyordum.)

FAST PATH YAPAMIYORLAR
     FAST PATH YAPAMIYORLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erh_tun -- 27 Haziran 2012; 15:05:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: erh_tun

Ben de twitter'dan @TTNETdestek'e fastpath yapmaları için mesaj gönderdim. Telefonla aramalarını bekliyorum. Hat değerlerimi aşağıda verdim. İnşallah fastpath yapıldıktan sonra santral interleaved moda döndürmez.

FAST PATH YAPAMIYORLAR

Az önce aradılar. Bulunduğum bölgede alt yapı çalışması olduğundan hız 9,4Mbit'e yükseltilmiş bu nedenle de interleaved moduna alınmış. Hızınızı 8192'ye indirirsek ping değerleriniz de düşer dedi. Ben de kabul ettim. Aşağıda yeni hat değerlerini ve hız testi sonucunu veriyorum. (Değişiklik olmadan önce 40 - 45 ms ping alıyordum.)

FAST PATH YAPAMIYORLAR
     FAST PATH YAPAMIYORLAR

Alıntıları Göster
    Zyxel modemlerde bu değer nerede yazıyor bilgisi olan var mı arkadaşlar.?

• quote:

Orijinalden alıntı: Thrax

yazmıyor 660 larda

Orijinalden alıntı: premium_uye

quote:

yazmıyor 660 larda

Teşekkürler.Ankara 15-20 diğer illerde 30+ ping değerleri.

OrbMT programı veya Telnet üzerinden bakmayı deneyin.

FAST PATH YAPAMIYORLAR

Destek bakımından eksik gördüğüm firmalar: DH, Zyxel, Toshiba-Carrier-Alarko, BOSCH, Goldmaster, Tunçmatik, Philips, DFI, APC, nVidia, realtek, atheros, conexant
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elektrotek

quote:

FAST PATH YAPAMIYORLAR

Alıntıları Göster
    2.iletim resim eklemek için.

ras> wan adsl chandata
    ras> wan adsl perfdata

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elektrotek -- 1 Temmuz 2012; 17:01:48 >

Destek bakımından eksik gördüğüm firmalar: DH, Zyxel, Toshiba-Carrier-Alarko, BOSCH, Goldmaster, Tunçmatik, Philips, DFI, APC, nVidia, realtek, atheros, conexant

• quote:

2.iletim resim eklemek için.

ras> wan adsl chandata
    ras> wan adsl perfdata

Alıntıları Göster

modem inca im-204w fast path olurmu arkadaşlar acıkmı yada

• quote:

Orijinalden alıntı: Angry006

12204 dw hızın var. 8.000'e indirittirsen fast path kesin olur. Kendimden biliyorum. 8mbits'e kadar kullanıcımısın? TTNET sana vanayı baya açmış anlaşılan:)

Orijinalden alıntı: salih.SLIFE

quote:

Orijinalden alıntı: Angry006

FAST PATH YAPAMIYORLAR

12204 dw hızın var. 8.000'e indirittirsen fast path kesin olur. Kendimden biliyorum. 8mbits'e kadar kullanıcımısın? TTNET sana vanayı baya açmış anlaşılan:)

FAST PATH YAPAMIYORLAR

8mbsa kadar olan paket 59tl şuan test yaptım bu kadar cıktı cs 1.6 oynuyorum oyunda ping 45-50 kotayı gecince 1mb düşüyor yine 45-50 ping

• Elemanlar SNR'yi bilmiyor, Interleaving'den Fast Path'e geçirin deseniz küfür ediyorsunuz zannederler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

FAST PATH YAPAMIYORLAR

Sağol yalnız bende 2 yöntemde hata veriyor...:)

FAST PATH YAPAMIYORLAR

FAST PATH YAPAMIYORLAR

• quote:

Orijinalden alıntı: Yeur

quote:

quote:

FAST PATH YAPAMIYORLAR

Sağol yalnız bende 2 yöntemde hata veriyor...:)

FAST PATH YAPAMIYORLAR

FAST PATH YAPAMIYORLAR

Alıntıları Göster
    Her iki durum için; Program ekle-kaldır/Windows özellik aç-kapa/ Telnet istemcisi seçilmiş olacak.

Programda ise; router ip numarası olacak ve uygun modem tipi seçilecek. Modem tipleri uymuyorsa Telnet ile girmek daha mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elektrotek -- 1 Temmuz 2012; 18:36:32 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.