Şimdi Ara

SATILIK iPod Touch 4.Nesil 8 GB İZMİR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
1
Favori
3.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: berkayhanci

quote:

Orijinalden alıntı: mnomer

quote:

Orijinalden alıntı: berkayhanci

Ürünün ne olduğu belli değil, ne pm den ne burdan cevap veren yok.

SATILIK iPod Touch 4.Nesil 8 GB şeklinde bir yazıya nasıl ürünün ne olduğu belli değil şeklinde yorum yapabiliyorsun merak ettim. ayrıca gördüğün gibi kendisi cezalı şu anda. üründeki çizikler ne durumda dersen girebildiğinde fotoğrafları yükler

Yapıyorum çünkü ne olduğu belli değil umarım idrak edebilmişsindir. :)
    Kendisi cezalı değilken de 1 hafta ne girdi ne çıktı foruma. yine söylüyorum ürünün ne olduğu belli değil.

Ne olduğu belli olmasa elden satmak istermiyim akıllı arkadaşım ?

• Hocam daha satilmadi mi bu urun = ) bi arkadasla anlasmistiniz diye hatirliyorum =) Uzuldum simdi kacirdigima =) iyi satislar size hocam (=

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeFeKa

Hocam daha satilmadi mi bu urun = ) bi arkadasla anlasmistiniz diye hatirliyorum =) Uzuldum simdi kacirdigima =) iyi satislar size hocam (=

Vazgeçti senden önce pm atan arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: BraveHeart

quote:

Hocam daha satilmadi mi bu urun = ) bi arkadasla anlasmistiniz diye hatirliyorum =) Uzuldum simdi kacirdigima =) iyi satislar size hocam (=

Boylede sans olmaz ki =D
  • quote:

quote:

quote:

Boylede sans olmaz ki =D

Alıntıları Göster
    Hemde Izmırdeymiş çok iyi
    kredi kartımının hesap kesim tarihi geçip limiti sıfırlandığında alabilirim sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: ChelseaSmile

Hemde Izmırdeymiş çok iyi
    kredi kartımının hesap kesim tarihi geçip limiti sıfırlandığında alabilirim sanırım

Alıntıları Göster
    pm..
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyiabi

arkadasa 3 kere pm attım herseye OK yazıyor bence urun satılık degıl kendısıne eglence ılanı acmıs

Dostum senin gibi bir ölücüye 2 harften fazla olacak şekilde verilecek başka cevap bulamamıştım..
  • takip
  • arkadaslar urunun turkiyeden veya yurt disindan almis olmasi neyi degistiriyor?.s

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre654

arkadaslar urunun turkiyeden veya yurt disindan almis olmasi neyi degistiriyor?.s

Arıza durumunda Bilkom ilgileniyor. Yurtiçi cihazları 2 sene garanti kapsamındadır fakat yurtdışı cihazları için garanti sağlamıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Joey

quote:

Orijinalden alıntı: Emre654

arkadaslar urunun turkiyeden veya yurt disindan almis olmasi neyi degistiriyor?.s

Arıza durumunda Bilkom ilgileniyor. Yurtiçi cihazları 2 sene garanti kapsamındadır fakat yurtdışı cihazları için garanti sağlamıyorlar.

Teşekkür ederim cevapladığınız için
  • Fiyat uygun gerçekten. Yurtdışından gelme garantisiz ipodumu 310TL'ye satmıştım :)

Hayırlı satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: H. Upmann

Fiyat uygun gerçekten. Yurtdışından gelme garantisiz ipodumu 310TL'ye satmıştım :)

Hayırlı satışlar.

Teşekkürler yorumunuz için, garantili cihazı 250'ye verirsen alırım diyeni bile gördüm.
  • quote:

quote:

Fiyat uygun gerçekten. Yurtdışından gelme garantisiz ipodumu 310TL'ye satmıştım :)

Hayırlı satışlar.

Teşekkürler yorumunuz için, garantili cihazı 250'ye verirsen alırım diyeni bile gördüm.

En az 10 tane öyle mesaj gelmiştir banada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galifianakis

quote:

quote:

Hayırlı satışlar.

En az 10 tane öyle mesaj gelmiştir banada

Alıntıları Göster
    Alana hayırlı olsun şimdiden güvenilir biridir sahibi

• quote:

Orijinalden alıntı: BurakTirpanli

Alana hayırlı olsun şimdiden güvenilir biridir sahibi

Alıntıları Göster
    Bence fiyat çok uygun anlattıgın gibi ise ben alırım 350 liraya bostanlıda oturuyorum ama görmem lazım anlattıgın gibi degil ise almam
  • quote:

Orijinalden alıntı: karşıyaka7575

Bence fiyat çok uygun anlattıgın gibi ise ben alırım 350 liraya bostanlıda oturuyorum ama görmem lazım anlattıgın gibi degil ise almam

Alıntıları Göster
    Arkadaşı tanıyorum, gayet güvenilir biridir.Umarım satabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyperchondriac

pm

Alıntıları Göster
    pm
  • quote:

Gosterebilirim cihazi, sorun degil alip almaman

• quote:

quote:

Gosterebilirim cihazi, sorun degil alip almaman

peki ne zaman gösterebilirsin cihazı karşıyakada buluşabiliriz bide sana ulaşabilecegim tel no msn yada face var mı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.