Şimdi Ara

BMW 3.20D & 5.20D

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.258
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorum şu : İki modelin benzer donanımdaki sıfır fiyatları arasında dağlar kadar fark olmasına rağmen, ikinci elde aynı yaştaki model fiyatları nasıl oluyor da birbirine bu kadar yakın oluyor ? Neyi kaçırıyorum ?

BMW 3.20D & 5.20D

BMW 3.20D & 5.20D

BMW 3.20D & 5.20D

BMW 3.20D & 5.20D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi castellani -- 11 Eylül 2011; 17:24:35 >

• çok mu zor soru oldu ? :)
  • 3 kasa çok tutuyor, birde galericiler piyasayı yüksek tutuyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

3 kasa çok tutuyor, birde galericiler piyasayı yüksek tutuyor..

Peki böyle bir durumda, akıl insanı otomatik olarak 5 serisine yönlendirmiyor mu ? - ikinci elden söz ediyorum-
  • evet aynen öyle.. ama bu durum F10 5 serisi çıktıktan sonra böyle oldu.. ondan önce 10000 - 15000TL daha pahaliydi.. Şimdi yeni kasa 3 serisi satışına başlaninca e90 3 serisi de en az 10000TL deger kaybedecek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 12 Eylül 2011; 4:00:39 >
  • quote:

evet aynen öyle.. ama bu durum F10 5 serisi çıktıktan sonra böyle oldu.. ondan önce 10000 - 15000TL daha pahaliydi.. Şimdi yeni kasa 3 serisi satışına başlaninca e90 3 serisi de en az 10000TL deger kaybedecek..

Evet 3 serisinin ikinci eli gerçekten yaygnı talep endeniyle 5 serisine kıyasla oldukça güçlü...

Peki 40-50 bin Tl arası, ikinci el BMW almak isteyen arkadaşlarımız tahminen kaç yaşında 3 ve 5 serisi ikinci el BMW bulabilir ?
  • ortalama bir rakam verilmez.. KM yüksekliği de çok etkiliyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Audi A3 1.6 Tdi Manuel 2018
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ortalama bir rakam verilmez.. KM yüksekliği de çok etkiliyor..

Sen de haklısın Tech...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-bmw-320d-individual-full-full-58787491/mega-foto/?photo=4

Ama şu an Türkiye de olsam şu aracı alırdım muhtemelen...Nasıl doğru yolda mıyım ? Ben seneye temmuz gibi döneceğim, o zamana hem kur dengesini bulmuş hem de yeni kasa çıkmış olacağı için eski kasalarda bir düşüş olacağından avantajlı konuma da geçebilirim diye düşünüyorum...

E tabi gönül ister ki F kasa alalım ancak sanırım onu bir 5 sene sonra ancak yapabilirim....O zaman da gider ikinci el 5.20d alırım ama ben...kendimi biliyorum :)

• Eski 5 kasanın çirkinliğininde bunda payı var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: castellani

quote:

ortalama bir rakam verilmez.. KM yüksekliği de çok etkiliyor..

Sen de haklısın Tech...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-bmw-320d-individual-full-full-58787491/mega-foto/?photo=4

Ama şu an Türkiye de olsam şu aracı alırdım muhtemelen...Nasıl doğru yolda mıyım ? Ben seneye temmuz gibi döneceğim, o zamana hem kur dengesini bulmuş hem de yeni kasa çıkmış olacağı için eski kasalarda bir düşüş olacağından avantajlı konuma da geçebilirim diye düşünüyorum...

E tabi gönül ister ki F kasa alalım ancak sanırım onu bir 5 sene sonra ancak yapabilirim....O zaman da gider ikinci el 5.20d alırım ama ben...kendimi biliyorum :)

Arabanın içinin düzgün resmi bile yok. Olan resimde de o koltuklar iyi gibi gelmedi bana.
    "Full" olayı çok gerçekçi değil derim...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.