Şimdi Ara

Kasa Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar arkadaşım şuan abd da çalışmakta ve 2 hafta sonra gelecek ve de hazır dönmeden bende bu fırsatı kullanayım dedim.sistemi mi buradan toplayacağım.sadece kasa nın kendisini getirtmeye karar verdim.biraz araştırma yaptım nette.forumda çoğu kişi haf-x i baya bir övmekte yalnız ben alternatif bir marka daha düşündüm NZXT nin phantom modeli.ikisi arasında kararsız kaldım.tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar :)

NZXT Phantom:http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16811146073 - 140 dolar

Cooler Master Haf-X:http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16811119239 - 190 dolar

• aynen ustam phantom un sırf görünüşü beni hayran bıraktı kendisine ama işte işin içinde haf-x de olunca kafa allak bullak oluyor

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16811119233

haf alacaksan bundan al.
  • HIGH PERFORMANCE COOLING ADVANTAGES
    Phantom’s extensive cooling capabilities include 7 fan cooling options with dual 200mm, single side 230/200mm (NZXT only guarantees fit with NZXT's FN-200), triple 120mm, and front 140mm fans. For enhanced control and expandability, NZXT includes dual radiator support, quad watercooling cutouts, and an integrated fan controller with up to five 20W channels.

iyidir iyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kasa tavsiyesi psusuz
    6 yıl önce açıldı
    Sistem için Kasa Tavsiyesi
    12 yıl önce açıldı
    Kasa Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • HAF-X gibi bir kasayla o kasalar kıyaslama değil sıralamaya bile giremez Full tower kasa değil o gösterdikleriniz hep HAF FUL TOWER kasadır ve sınıfının şu anda en iyisidir başka kasa yok o bahsettiğiniz kasalar 932 bile olamaz 932 bile onlardan büyük kasa.
    MSI PRO H810M-B 6400MHz OC DDR5 Soket 1851 M.2//INTEL Core Ultra 5 245KF 4.2GHz 24 mb14 core//FSP NC3 Siyah 12cm Fan//MSI RTX 5070 12G VENTUS 2X OC GDDR7 DLSS 4 192 Bit//Kingston 1TB NV3 Gen4 NVMe M.2 SSD (6000MB / 4000MB)//BitFenix W808 850W 80+ Bronze White Kasa//ASUS TUF Gaming VG27AQML5A 27" 300Hz//

Msı B250 Gamınq m3//i5 7600//C.m 212x Evo//8x 2400 Corsair ddr4//Asus qtx 970x2 Strıx//Corsair 240 gb ssd 550/530//1 Trb Western B. 64 mb//Thermaltake 875 w//C.m 942 HafX//Logitech g502 mouse//Logitech g633 7.1 kulaklık//Logitech g103 klavye//Asus pb287q
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6Clas

HAF-X gibi bir kasayla o kasalar kıyaslama değil sıralamaya bile giremez Full tower kasa değil o gösterdikleriniz hep HAF FUL TOWER kasadır ve sınıfının şu anda en iyisidir başka kasa yok o bahsettiğiniz kasalar 932 bile olamaz 932 bile onlardan büyük kasa.

Fazla söze gerek yok ama tabii sen bilirsin
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.