Şimdi Ara

BINARY DOMAIN (DH ANA KONU) IGN 7.5/10 (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
91
Cevap
0
Favori
4.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: warlock22

Sinematik sekanslar ve şimdiye kadar sayılı oyunda görülen boss savaşları gayet bu oyunun PS3'e orijinal alınmasındaki sebeplerden bazılarıdır.

PS3 versiyonunun ne gibi farkları var peki? Daha mı uzun oyun, ya da grafikleri mi daha güzel?
  • Burası xbox bölümü ama, playstation bölümünde orijinal alın desen ben de anlarım ama bu bölümde playstation 3'e orijinal alın demek mantıksız olmuş üstelik çektiğin ssler de xbox360'dan, bluelabel haklı şimdi darılmaca gücenmece yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 25 Şubat 2012; 11:27:22 >
  • Siparişi verdim bir iki güne gelir SSX ile birlikte.

STEAM ID
    ORIGIN:Bandoper
    uPlay: Bandoper32
    PSN:bandoper
  • Başta konu sahibinden olmak üzere, tüm üyelerden özür dilerim. Oyunla ilgili olmayan 2-3 tane mesaj atmak zorunda kalmıştım konuya. Sorunu çözen yöneticilere de çok teşekkür ederim
    FAYE

Edit :
    Neyseki mutlu son

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 5 Mart 2012; 21:40:07 >

Orijinalden alıntı: DasheriM

Otoyol bayağı kolaydı bence. 1 kere öldüm sadece...

Otoyol şu transformers vari boss'un olduğu yer ise kolaydı, ondan önce yine araba ile kovalamaca vardı tünel gibi yerde orda öldüm hep nedense.

Nihayet oyun bitti, son boss çok kolaydı birkere bile ölmedim, zor diyenlere hayret ettim korkmuştum son boss'dan

En sonunda Faye ile tekrar buluşuyoruz robot mobot sevdik abi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 5 Mart 2012; 21:39:29 >

• Oyunu almadan önce ne bir videosunu izlemiştim ne de resimlerini incelemiştim sadece robotlar ile ilgili olduğunu biliyordum.Oyunda bir kaç bölüm geçtikten sonra da iyi ki de oynamışım dedim.Oyunda ilk fark edilen ses ile takım arkadaşlarımızı kontrol etme sistemi bizzat denediğim sistem oldukça iyi çalışıyor ve ruhsuz bir şekilde söylemenize izin vermiyor sesinizi bazı komutlar için yükseltmeniz gerekiyor.Bu daha önceden uygulanmış bir sistem ama çok da sık gördüğümüz bir sistem değil ve BD'de takım arkadaşlarımız kontrol etmek hayati önem taşımıyor ne yazık ki o yüzden çok da ihtiyacanız olacağını sanmıyorum.Oyuna genel olarak bakarsak grafikler , animasyonlar , atmosfer oldukça güzel saatlerce robot vurmaktan inanın hiç sıkılmadım.Bazı yerleri Gears Of War'ı andırıyor fakat basit bir kopya değil kesinlikle.Hikaye de orta derece de tatmin edici zorluk yerinde sizi sıkmadan başına bağlayabilecek bir oyun.Tek eksiği oyunu oynarken bazı özelliklerin gereksiz olduğunu net bir şekilde anlayacaksınız.Oyun süresine bakarsak süre günümüz oyunları için normal.Alırsanız pişman olmayacağınız oyunlardan.

STEAM ID
    ORIGIN:Bandoper
    uPlay: Bandoper32
    PSN:bandoper

• Hikaye çok iyiydi özellikle Faye ile olan ilişkilerimiz, sonuç: etki bıraktı bende oyun
  • Oyunu bitirdim,ben bu japonların nasıl bu kadar hayvansal grafik yaptığını çözebilmiş değilim arkadaş aynı şey Vanquishte de vardı,böyle bir gram frame düşmesi olmadan manyak aksiyon sahneleri yaratıyor herifler.Oyun için japonların Gears Of Waru diyorlardı bazı inceleme siteleri,gerçekten öyle,orjinal bile alınır,ben çok beğendim.

BINARY DOMAIN (DH ANA KONU) IGN 7.5/10

BINARY DOMAIN (DH ANA KONU) IGN 7.5/10

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.