Şimdi Ara

***OGAME'in SİTESİNİ EDİTLEME*** (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
19.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ne gerek var yaw boyle de iyi birak adam reklamini yapsin kapansa daha mi iyi
  • yaw arkadaşlar bn yapıyorum reklamları kaldırıyorum ama daha sonra tekrar açtın mı ogame yi hesabımı bütün reklamlar tekrar geliyor anlamadım valla bi söyleyin
  • biz boşuna mı diyoruz kalsın diye bişey biliyoruz da söylüyoruz üç gün sonra farklı bi frame koyar adam bi daha uğraşırsınız alıştım ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: thesappho

***OGAME'in SİTESİNİ EDİTLEME***

resimdeki elipsin olduğu yerden adresi seçip edit tuşuna bas.
    en sonra session id yi silip '*' koy.
    çünkü oturum kimliğine göre engelleme yaptığı için tekrar sayfayı açınca
    engellemiyor.

her defasında aynı işlemi yapmak istemiyorsanız bunu uygulamanız gerekli

• OFFF ya yapamıyorum.Seceneklerde Manage user sprick yok onu.Graese monkeyden yapıyorum ondan olabılırmı olmuyor ya.
  • SAğlıklı değil ben kullanmıştım pek işlevsel değil,google reklamları yokolmuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: mymetalmoon

SAğlıklı değil ben kullanmıştım pek işlevsel değil,google reklamları yokolmuyor

eski konulari uplamiyalim lutfen
  • Bu Bir suç teşkil ediyor mu o game yetkilileri tarafından banlanma gibi vs..?
  • lustral eline sağlık dostum güzel bilgi, okumakta geç kaldım biraz, comanderımda yani artık

neyse bakalım yukarı taşıyabilcem mi, çünkü bayaa iyi bi konu bu
  • aa, bi msjla çıktı bile

betler ne dionuz bu konu hakkında iyi midir firefox, commander olmayanların işine yarar bence ama denemedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Turkzat

Bu Bir suç teşkil ediyor mu o game yetkilileri tarafından banlanma gibi vs..?

Hayır. Gönül rahatlığıyla uygulayabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: lustral

quote:

Orjinalden alıntı: kaan_

eline saglık Firefox çok ii bu arada reklamlari da engelliyo ogamede

evet özellikle ad block eklentisi kullanırsanız reklam pencerelerini engellemesine bile gerek kalmaz.Sistem direk iptal eder.Yani reklam pencereleri açılmak istenip sonra kapatılmaz.Hiç açılmaz.bu yüzden mükemmel.(Neden anlattım bunu çünkü bir ara firefoxtada ogame'deki reklamlar açılıyordu adblock kurduktan sonra alakası bile kalmadı)

Peki reklamları kaldırınca kullanıcının da serverdan banlanacagi uyarisini da yaptın mı?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.