Bildirim
Bu gece Behzat Ç tekrarı yok beyler.

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
La behzat dioz rpg dioz bunlar hala... _____________________________ hapiness is only real when it's shared -
quote:
Orijinalden alıntı: inmydarkesthour
La behzat dioz rpg dioz bunlar hala...
Sorun orda behçet ç. desen herkez one veya fail demek için gelcekti._____________________________ -
Hatta kendi uydurup favori yaptığım Behçet Z. var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Süper Eleman -- 24 Temmuz 2011; 1:11:33 >_____________________________ İki Mustafa Kemal vardır: Biri ben, et ve kemik, geçici Mustafa Kemal... İkinci Mustafa Kemal, onu "ben" kelimesiyle ifade edemem; o, ben değil, bizdir! O, memleketin her köşesinde yeni fikir, yeni hayat ve büyük ülkü için uğraşan aydın ve savaşçı bir topluluktur. Ben, onların rüyasını temsil ediyorum. Benim teşebbüslerim, onların özlemini çektikleri şeyleri tatmin içindir. O Mustafa Kemal sizsiniz, hepinizsiniz. Geçici olmayan, yaşaması ve başarılı olması gereken Mustafa Kemal odur!
Mustafa Kemal Atatürk -
Aga ozaman size kolay gelsin _____________________________ hapiness is only real when it's shared
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X