Şimdi Ara

Mortal Kombat'a Freddy Krueger Geliyor!! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: conerland

freddy hayrani olarak beni cok mutlu etti ama robert englund zamanindaki freddy olsa cok daha ii olurmus. ve freddy bu kadar ciddi bir karakter degil hafif komik bir adam bakalm nasil olacak , cok kusel bir supriz oldu bence..

Robert Englund'un oynadığı Freddy karakteri 4. filmden itibaren gereksiz yere komediye kaçtığı için insanların aklında hep o komedi unsuru kaldı.

Normalde ilk 3 filmde komedi unsuru yoktur. Ciddiyet unsuru fazlasıyla ön plandadır. İlk 3 filmi denk gelip izlerseniz göreceksiniz. Ha Robert Englund'un oynadığı Freddy karakterinin , Jackie Earl Halley'nin oynadığı yeni karakterden çok daha iyi olduğunu düşünüyorum. Özellikle makyaj ve iki insanın surat yapısının farklılıkları açısından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Or-Chan -- 23 Temmuz 2011; 5:30:03 >

• Jackie Earle Halley'in oynadığı Freedy rezaletti yahu makyaj olsun oyunculuk olsun yerlerde sürünüyordu Freddy dedin mi Robert Englund der susarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 23 Temmuz 2011; 9:25:29 >

Feel True Power

The most powerful console ever!
  • Jackie'nin caandirdigi Freddy karakteri ilk 3 filmdeki gibi ciddi bır havaya sahipti. Ben o kadar kötü bulmadım. Robert Englund tabimi ayrı adama makyaj yapmasan bile olur:))

Orijinalden alıntı: Copy Cat

quote:

Orijinalden alıntı: Denerod

quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Bülent reis gelirse o zaman oyun tam anlamıyla oyun olur.

Mortal Kombat'a Freddy Krueger Geliyor!!

''Hayir! Sadece arzu eden, isteyen bir erkegim. Ama boburlenme, seni degil, bir disiyi istiyorum. Isterse bir kopek olsun. Yes mi?''

• quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Jackie Earle Halley'in oynadığı Freedy rezaletti yahu makyaj olsun oyunculuk olsun yerlerde sürünüyordu Freddy dedin mi Robert Englund der susarım.

Altına imzamı atarım.

Eski ve yeni freddy;

|| AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.