Bildirim
Deadpool [12 Şubat 2016] (10. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
Hello kity -
-
Smells like someone died up in here. #alivepool -
Originstekinin devamıysa Deadpool çok kötüydü filmde. Ağzı kapalı robot gibi bişeydi.
Çrdeki gibi yapacaklar mı manyak bi Deadpool görebilcek miyiz yani?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çizgi romanlara en çok sadık kalan film olabilir bu.
quote:
Orijinalden alıntı: Batman
Çizgi romanlara en çok sadık kalan film olabilir bu.
KesinlikleAma beklentiyi çok yükselttiler umarım patlamaz
-
Oynamadıysanız bunun oyunu var. Türkçe altyazısıda var. Mükemmel bir oyun. Espiriler havada uçuşuyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: alpalp84
Oynamadıysanız bunun oyunu var. Türkçe altyazısıda var. Mükemmel bir oyun. Espiriler havada uçuşuyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Komik olması dışında artısı yok bence. Çok tekrara bağlıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yiğenim nasıl tekrar bağlıyor ? Her bölüm farklı mekanlardasın. her bölüm ayrı boss. Çok güzel karakter geliştirme. Son bölüm boss unun çok zor olması haricinde bir sorun yoktu. -
quote:
Orijinalden alıntı: alpalp84
Yiğenim nasıl tekrar bağlıyor ? Her bölüm farklı mekanlardasın. her bölüm ayrı boss. Çok güzel karakter geliştirme. Son bölüm boss unun çok zor olması haricinde bir sorun yoktu.
Yani açıkçası o espiriler olmasa 10/6 alan klasik shooter oyunlarından bir farkı yok. Ben sonlarda çok sıkılmıştım ama espiriler sayesinde bitirdim oyunu. Herkesin kendi kararı tabi. -
-
Gerçek sandım yapanın ellerine sağlık.
Setten bir kaç Katanalı fotoğraf
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mickey Goldmill -- 10 Nisan 2015; 16:55:05 >
-
Ed Skrein filmde Deadpool'un düşmanı Ajax'ı oynayacakmış. -
Deadpool a bile +18 film yapılıyor biz daha doğru dürüst +18 bir wolverine filmi göremedik.
quote:
Orijinalden alıntı: ktulgar15
Deadpool a bile +18 film yapılıyor biz daha doğru dürüst +18 bir wolverine filmi göremedik.
Hocam ama Deadpool'a lazım böyle bir şey. -
ryan reynolds'dan beklentim büyük. bu role çok yakışacak. -
Ryan reynolds bende severim bu role de yakışacaktır ama Deadpool karakterine göre biraz çelimsiz kalmış biraz daha kaslı bir vucut olmalıydı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X