Şimdi Ara

iptal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Samsun
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enreka_tr -- 11 Nisan 2012; 12:09:42 >

• teşekkür ederim

edit: mesajın ugurlu geldi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enreka_tr -- 22 Aralık 2011; 17:04:09 >
  • hayırlı olsun iki taraf içinde ben taktım X540 veya g51 alıcam
  • Samsung S500 fiyatı ilan başlığındaki gibi bir şok fiyat durumu olduğunu hiç sanmıyorum ve fiyatı tekrardan gözden geçirmeniz ürününüzün satılması için daha yararlı olacaktır ama tabikide satıcı sizsiniz siz bilirsiniz ben sadece tavsiyede bulunmak istedim kolay gelsin
    Referanslarim: nopinefrin , Umit__Sen , stjimmy , cool_boy10 , loyalmale , Chaoss , AnFoU , güney tan , floods , Métropol , carismadaly , Patience , RaistlinXX,police41,DHeMLy-CHaY,ronalldowen,gunes016,batuhan57,Furkán,tracy,crwly,aylax,knight0fheaven,zaxurani,evrensel01,turkapil,soldier_x,Ebu Yunus,efesliefe,kırmızı pelerin,Cumaovalı1907,furkanemre8,dodiko,Vengeance Falls,KHeto,BuMé®@NG,ozgurs59,muh.sar,malicokyasar,l,kubilayn,kikero,stouuiop*,boran729,bluee24*, gs09gs09,sakamisin*,bettor26,denizbülent*,Murat Alper,furkan_2280,ÖzGüR-LüK,bosp34,Cool_psy,sapiens_,bilal47,EPICA*,Leonin,fensinn,lateran,Section8,Drmzgl*,Metalürjist,musta35,salom,ömerdemir38,likyas,enginsanli,Josephanzel*,raul_meireles,QRX*,THE LAZ,awos,Megathrone26,disconnect07*,dulger58*,laboral*,merillia,Guthrath,c0mpeng,hellas,yaso1975*,h@ydut,ibrahim477*,med_cezir01,ercyln,PoliceOfficer*,cviper*,aasemihc*,mtnckr*,cengo176,by.optimist,Insane,Focusstayling,JorgeSalcedo(Çek satış işlemi gerçekleştip referans almadığım forumdaşlar-sadece satış yaptıklarım-10'larca arkadaşlada alim yaparak alışverişim olmuştur.)

berkay956,kubilayuzun = Önermem .
    volkitolki77 = kesinlikle bulasmayin.urun icin 3 gun onceden soz verir eve gidince size sanalpazar linkini atiyorum der ama ertesi gun oldu mu telefonu elden sattim diyerek smile icerikli mesaj atar.kesinlikle kendisine guvenilip alisveris yapilacak birisi degildir. kesinlikle önermem kendisini !
  • Teşekkürler ama satılması sorun degil
    400e gelmişti bana yanındakiler olmasa anlardım ama 100ün altı yok degerine gider vicdanım el vermiyor :) kullanılır bir şekilde
    3 ay önce açıldı
    Abonelik iptal
    2 yıl önce açıldı
    İptal
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.