Şimdi Ara

4.3.3 jailbreak, ipad 2 dahil olmak üzere--Ilk mesajı okuyunuz-- (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.062
Cevap
1
Favori
40.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hents

quote:

Orijinalden alıntı: 7nbitirdin

Hents kardes, cydia a source da hackulos a gir. İntallous indir. Ordan oyun, program indirebilirsin

dostum o program ile aradıgım programları
    örn. Garageband
    buluyorum yeşil renkli linki download'ı tıkladıgımda appstore'a atıyor.

Alıntıları Göster
    özür dileyerek son defa bir şey sormak istiyorum
    dosya indirmek isteidğimde "filedude.com ya da fileape.com" gibi sitelerden indirdiğim örn: pes 2011 ya da document office programlarını yuklemek istediğimde
    "Installation failed: Invalid IPA" uyarısı alıyorum. Acaba nerede yanlış yaptım & yapıyorum ?

• Hocam installous da setting e tıkla, automatical install i seç, programlar otomatik yuklenecektir.

Fazla da kurcalama, iPad in cokebilir. Bak benim çöktü dün :) haberin olsun
  • quote:

özür dileyerek son defa bir şey sormak istiyorum
    dosya indirmek isteidğimde "filedude.com ya da fileape.com" gibi sitelerden indirdiğim örn: pes 2011 ya da document office programlarını yuklemek istediğimde
    "Installation failed: Invalid IPA" uyarısı alıyorum. Acaba nerede yanlış yaptım & yapıyorum ?

birkac kez yazdim,FİLEDUDELARDA SORUN VAR , SORUN SİZDEN KAYNAKLANMİYOR,baska kaynak deneyin.
  • quote:

quote:

Hents kardes, cydia a source da hackulos a gir. İntallous indir. Ordan oyun, program indirebilirsin

örn. Garageband

arkadasim sen launch appstore u seciyorsun :) , dosya paylasim linklerine tikla.

cydiadan birbiriyle alakali cok fazla dosya yuklemeyin,overwrite ediyor,çakisma oluyor,sonra coker sistem,safe modeda baslar,restartlarsiniz surekli.temalaranda dikkat! mesela saydam klasor secersiniz tema,birde ustune mavi klasor secersiniz,bunlar patlar.aç gozluluk yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phantom_coal -- 7 Temmuz 2011; 23:44:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

quote:

quote:

örn. Garageband

arkadasim sen launch appstore u seciyorsun :) , dosya paylasim linklerine tikla.

cydiadan birbiriyle alakali cok fazla dosya yuklemeyin,overwrite ediyor,çakisma oluyor,sonra coker sistem,safe modeda baslar,restartlarsiniz surekli.temalaranda dikkat! mesela saydam klasor secersiniz tema,birde ustune mavi klasor secersiniz,bunlar patlar.aç gozluluk yok :)

Alıntıları Göster
    Cevaplarınız için tesekkurler.

@phanton_coal : Dostum hemen hemen hepsi filedude,file**,filexx tarzı siteler. bir tanesi mediafire var o kadar."

Sizin önerdiğiniz programlar vs. nelerdir ? tavsiyelerinizi almak isterim.

jailbreak yaptım fakat daha hiç program yükleyemedim. appsync nasıl yukledim fakat cıkmadı. Acaba sürüm sorunu mu? hangisi daha iyi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hents -- 7 Temmuz 2011; 23:53:57 >

• quote:

Cevaplarınız için tesekkurler.

@phanton_coal : Dostum hemen hemen hepsi filedude,file**,filexx tarzı siteler. bir tanesi mediafire var o kadar."

Sizin önerdiğiniz programlar vs. nelerdir ? tavsiyelerinizi almak isterim.

jailbreak yaptım fakat daha hiç program yükleyemedim. appsync nasıl yukledim fakat cıkmadı. Acaba sürüm sorunu mu? hangisi daha iyi?

Alıntıları Göster
    Beyler bakın forumun değişik yerlerinde elimden geldiğince uyarıyorum, crack programların yayınını yapan yerlerin adreslerini vermeyiniz. Installous kurdum,hata veriyor demek başka birşey, crackli uygulama kuruyorum demek başka birşey. Elmalarla armutları karıştırmayalım.

• @myfranco , dikkat edicegiz bundan sonra.
  • quote:

@myfranco , dikkat edicegiz bundan sonra.

kardeşşmdi
    file ile başlayan hiçbirini indirmeyelimmi?
    öle mi diyorsun ?
  • MULTITASKING GESTURE i aktiflestirmek isteyenler,yani parmaklarinizla uygulamalar arasinda gecip kapama yapmak.

1.cydia dan mt gesture theme i kurun
    2. winterboarddan mt ipad2 yi secin yada ne kulaniyorsaniz iphone 4 gibi,restartlanicak,
    3.ayarlar,generalde , applein sakladigi ozellik geri gelecek.

thats all.

yukarida soru soran arkadasim,yasak bunlari konusmak, sen dene hepsini ape de dude de hata verebiliyor arasira.
  • quote:

+1
    Kusura bakma, farketmeden yazıp geciyoruz... Dikkat edecegiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

yourtube 2 mi ? yourtube hd mi? kuracagız
    yourtube 2 kurdum ama nasıl download edılecek bulamadım... yardım

yourtube hd kuracaksin,sonra videoyu izleme ekrani degilde,yorumlar ilgili o kisimda download butonu oluşuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mortalknight

quote:

kardeşşmdi
    file ile başlayan hiçbirini indirmeyelimmi?
    öle mi diyorsun ?

Ne yapıyorsanız yapın ancak buraya yansıtmayın diyorum. Forumda bu konuların konuşulması yasak. Yarın birgün iyice suistimal edilirse jailbreak konusu bile yasaklanabilir. O yüzden üstü kapalı ve izin verilen ölçüde konuşun. Bu izin benim verdiğim birşey değil, forum üst yönetiminin koyduğu bir kural. Hiçbirimizin bu kuralı delme ve çiğneme hakkı yok arkadaşlar.
  • cydidan celesete yi mutlaka kurun her turlu aletle blutut resim transferi yapiliyor.
  • quote:

cydidan celesete yi mutlaka kurun her turlu aletle blutut resim transferi yapiliyor.

Tesekkurler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocelot89

quote:

cydidan celesete yi mutlaka kurun her turlu aletle blutut resim transferi yapiliyor.

Tesekkurler...

Alıntıları Göster
    cydia dan yukledigim uygulamalrı cydia uzerinden remove yapıorum ama silinmio :/
  • en iyi cydia uygulamalari.

http://ipad-os.net/cydia/cydia-apps/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phantom_coal -- 8 Temmuz 2011; 0:45:03 >
  • quote:

cydia dan yukledigim uygulamalrı cydia uzerinden remove yapıorum ama silinmio :/

gerek yok cydia uzerinden silmeye eger UYGULAMAYSA,eklenti filan degil uygulamadan bahsediom installous,winterboard gibi.

cydelete i kurun cydiadan,normal appleri nasil uzerine basili tutup titrettikten sonra carpiya basiyorsunuz,ayni şekilde işliyor.
  • quote:

quote:

gerek yok cydia uzerinden silmeye eger UYGULAMAYSA,eklenti filan degil uygulamadan bahsediom installous,winterboard gibi.

cydelete i kurun cydiadan,normal appleri nasil uzerine basili tutup titrettikten sonra carpiya basiyorsunuz,ayni şekilde işliyor.

saolasın cevap içn ama onuda yukleyemiorum yuklerken cıkan siyah ekranda kırmızı yazıda beliriyor ve yuklenmiyor :/
  • quote:

quote:

quote:

saolasın cevap içn ama onuda yukleyemiorum yuklerken cıkan siyah ekranda kırmızı yazıda beliriyor ve yuklenmiyor :/

Alıntıları Göster
    quote:

Hayır asla sorun olmaz ancak authorize yapmadıysanız installous veya appcake den indirdiğiniz uygulamalar sync yapılırken silinir.

iTunes ile Autorise yapmıştım daha önce. Fakat SHSH kaydı ile ilgili bir işlem yaptığımı hatırlamıyorum. Şimdi bu durumda Installous dan indirdiklerim transfer yapılınca silinmeyecek öyle mi ?

Ayrıca SHSH kaydı yapmam gerekmiyor herhalde zaten JB yaptım Downgrade lik bir iş yok?
    Yeniyim JB de kızmayın

+ Installous da DOWNLOADS sekmesinde indirip kurduğum uygulamalr listesi var. Onları o listeden(listede durması cihazda yer kaplıyormu) silersem iPad den de siliniyormu??? YOksa sadece listeden mi siliniyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: yildiray35

quote:

cok iyi hareketli tema ne onerirsiniz,ben aleti honetcomb gibi yaptim :) , hersey degisti,klavyeye kadar

Evet birazda tema önerisi olsa.

android gibi yapmak icin ipadi winterboard temalari yetersiz,dreamboard u cekin.

sonra cydia dan idreamboard kategorisinde ipade uygun tema cekin

http://modmyi.com/forums/ipad-new-skins-themes-launches/755992-wip-midnight-dreamboard-theme-ipad.html

Bu arada mobil donanimhaber cokmus galiba skyfiredan giriyorum şu an.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phantom_coal -- 8 Temmuz 2011; 9:22:51 >

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.