Şimdi Ara

4.3.3 jailbreak, ipad 2 dahil olmak üzere--Ilk mesajı okuyunuz-- (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.062
Cevap
1
Favori
40.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4.3.3 hakkind gelisme bulan, okuyan var mi ?
  • sen ne yaptın hocam... oldumu sende de

quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

quote:

ona çözüm bulamassan installous u dene,acaba jailbreak in bir bug ımı bu?? Yada sen beceremedin

403 hatası alanlar,elemanın biri youtube a video koymuş bayağı bir uzun işlem sonucu pdf yi yükleyerek jailbreak yapılıyor,Denemedim,sadece videoyu izledim.Sadece ipad 2 4.3 wifi model için.
    http://www.youtube.com/watch?v=UdwMhq8sTQw

Ben vermiştim onu,ama denemedim,hemen deniyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ender

sen ne yaptın hocam... oldumu sende de

quote:

quote:

ona çözüm bulamassan installous u dene,acaba jailbreak in bir bug ımı bu?? Yada sen beceremedin

403 hatası alanlar,elemanın biri youtube a video koymuş bayağı bir uzun işlem sonucu pdf yi yükleyerek jailbreak yapılıyor,Denemedim,sadece videoyu izledim.Sadece ipad 2 4.3 wifi model için.

yapıyorum şu anda ama bilgisayarınızda mssql server yada mysql kuruluysa portlar çakışıyor kapadım onları.

• quote:

quote:

sen ne yaptın hocam... oldumu sende de

quote:

quote:

yapıyorum şu anda ama bilgisayarınızda mssql server yada mysql kuruluysa portlar çakışıyor kapadım onları.

Alıntıları Göster
    Son haberler şu şekilde :) , comex'in şuan ismiyle özdeşleşen programın adı bilindigini gibi jailbreakme , comexin sitesi de bilindigi gibi JailbreakMe.com , herneyse bu site aslında comex'e ait degilmiş ve site sahibi şuan sitenin domainini satılığa çıkarmış çok ilginç ,

4.3.3 jailbreak, ipad 2 dahil olmak üzere--Ilk mesajı okuyunuz--

2.500 dolara domain satılık görünüyor. Olurda bu kullanım hakkını comex'e sunan şahıs sitenin domaini satarsa , Versiyon 3 of Comex JailbreakMe programı da başka bir domain üzerinden sunulabilir. Comexden de bugünlük ses çıkmadı henüz.

Dün domain hakkında twitlemesi de şu şekildeydi. Takip eden çogu kişi olayı büyük olasılık anlamadıgı için paylaşıyım dedim.

4.3.3 jailbreak, ipad 2 dahil olmak üzere--Ilk mesajı okuyunuz--

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bakieryigit -- 4 Temmuz 2011; 1:24:46 >

• Cok yalanci bunlar kime inansak !
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7nbitirdin

Cok yalanci bunlar kime inansak !
    Bilindigi gibi comex 4.3.3 shsh kayıtını herkesin yapmasını istedi , buda demek oluyor ki jailbreak çıktıgında direk 4.3.3 sürümüne çıkacak. hatta twitterda 4.3.1 ve 4.3.2 sürümüne düzenlemede sorun yaşıyorum falan yazmıştı kayıtı yokmuş. Neyse bende düşündüm ne yapmak lazım 4.3.1 sürümünü kullanıyordum. Ama bu saatten sonra 4.3.1 sürümünde kalmaya hiç gerek yok. update yapıp 4.3.3 ios sürümüne geçtim yedegimini de yükledim. Mis gibi oldu. Shsh kaydım da duruyor. shift + restore gibi kombinasyonlarla ugraşmadan cihazlarınızı direk 4.3.3 sürümüne geçirip , tiny umbrella programıylada shsh yedeginizi alın. olası 4.3.4 update sürümü çıkışından sonra sagdan soldan update dosyası indirip kurulum yapmakla ugraşmazsınız. 4.3.3 sürümüne jailbreak çıkacagı kesinleştigine göre beklemenin bir anlamı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: bakieryigit

Bilindigi gibi comex 4.3.3 shsh kayıtını herkesin yapmasını istedi , buda demek oluyor ki jailbreak çıktıgında direk 4.3.3 sürümüne çıkacak. hatta twitterda 4.3.1 ve 4.3.2 sürümüne düzenlemede sorun yaşıyorum falan yazmıştı kayıtı yokmuş. Neyse bende düşündüm ne yapmak lazım 4.3.1 sürümünü kullanıyordum. Ama bu saatten sonra 4.3.1 sürümünde kalmaya hiç gerek yok. update yapıp 4.3.3 ios sürümüne geçtim yedegimini de yükledim. Mis gibi oldu. Shsh kaydım da duruyor. shift + restore gibi kombinasyonlarla ugraşmadan cihazlarınızı direk 4.3.3 sürümüne geçirip , tiny umbrella programıylada shsh yedeginizi alın. olası 4.3.4 update sürümü çıkışından sonra sagdan soldan update dosyası indirip kurulum yapmakla ugraşmazsınız. 4.3.3 sürümüne jailbreak çıkacagı kesinleştigine göre beklemenin bir anlamı yok.

Alıntıları Göster
    comex twit üyeliğini kapattı....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QoS -- 4 Temmuz 2011; 3:02:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: QoS
    comex twit üyeliğini kapattı....

Az once tweet attim nasil kapatir ya
  • Suan Twitlerini okuyabiliyorum comexin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark_in_black

Suan Twitlerini okuyabiliyorum comexin?

geri açılmış sayfa bulunamadı diyodu teknik bi aksaklık oldu galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark_in_black
    Suan Twitlerini okuyabiliyorum comexin?

Evet ama, bos bos seyler yazmis. Yok site benim degilde. Yok baska siteden takip edinde. FelN filan sacma sapan
  • http://mobile.twitter.com/comex acik arkadaslar..sanirim yine hayal kirikliği ?
  • Bu saate kadar bekledim, hareket yok , uykumdan oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bildiginsan

Bu saate kadar bekledim, hareket yok , uykumdan oldum
    ipad2 4.3 olanlar aşağıdaki linki deniyebilirler mi.. ben işteyim el atamadım..
    phantom_coal sen ne yaptın en son ?
    http://wpuploads.appadvice.com/wp-content/uploads/2011/07/appadvicejailbreak.pdf

bu arada şu ana kadar jb yapıpta problemli olan arkadaş var mı ?

• 4.3 e jb e yapmıştım,evden girerken internette problem yoktu ancak şu an işyerinde arada bir gidiyor.arkadaın ipad inde böyle bir sorun yok (onda jb yok).

yabancı bir forumda bu sorunun beta jb ile ilgili olduğunu okumuştum , sanırım doğru.

haberiniz olsun..
  • ayrca bağlı olduğum wifi ağının özelliklerine baktığımda ip adresimi vs göremiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan1581

ayrca bağlı olduğum wifi ağının özelliklerine baktığımda ip adresimi vs göremiyorum..
    arkadaşlar bu arada bizim iş yerındeki bir arkadaşta 4.3.3 fw li ipad2 sini ctesi gunu cıkan pdf olayları ile jb yapmış.

comex in jb yi bizlere sunacagı yok sanırım bakın bir pazar daha gecti... halbukı butun bugları giderdiğini belirtmişti.. millet beta larla iadare edecek sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 4 Temmuz 2011; 10:16:01 >
  • quote:

arkadaşlar bu arada bizim iş yerındeki bir arkadaşta 4.3.3 fw li ipad2 sini ctesi gunu cıkan pdf olayları ile jb yapmış.

comex in jb yi bizlere sunacagı yok sanırım bakın bir pazar daha gecti... halbukı butun bugları giderdiğini belirtmişti.. millet beta larla iadare edecek sanırım.

4.3.3 ile nerden nasil yapmis hocam? Yabanci forumlarda dahi basarabilen yok. 4.3 olmasin o?
  • quote:

O zaman bir mucizeyi başarmış o arkadas çünkü 4.3.3 te bunu yapabilen yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A21AA1D72

quote:

O zaman bir mucizeyi başarmış o arkadas çünkü 4.3.3 te bunu yapabilen yok.

Alıntıları Göster
    bende 2 kere sordum kendinden emin bir sekilde 4.3.3 dedi yarin getirde goreyim dedim. bakalim getirirse iyice emin oluruz.

http://www.limera1n.cc/2011/07/ipad-2-jailbreak-433-432-431-43.html

quote:

Orijinalden al�nt�: svideoz

quote:

Orijinalden al�nt�: ender

arkada�lar bu arada bizim i� yer�ndeki bir arkada�ta 4.3.3 fw li ipad2 sini ctesi gunu c�kan pdf olaylar� ile jb yapm��.

comex in jb yi bizlere sunacag� yok san�r�m bak�n bir pazar daha gecti... halbuk� butun buglar� giderdi�ini belirtmi�ti.. millet beta larla iadare edecek san�r�m.

O zaman bir mucizeyi ba�arm�� o arkadas ��nk� 4.3.3 te bunu yapabilen yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 4 Temmuz 2011; 11:32:01 >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.