Şimdi Ara

>>> SE Xperia™ RAY | 1 GHz | Android 2.3 | 3.3'' Bravia Engine | 8 MP Exmor R' - HD 720P < (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.116
Cevap
27
Favori
261.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: speedyc

quote:

Orijinalden alıntı: speedyc

Arkadaşlar diyelim telefonum kapalıydı, o sırada biri mesaj attı, telefonu açtığımda doğal olarak atılan mesaj telefonu açtığım saati gösteriyor, peki ama bu mesaj hangi saatte atıldığını nereden öğrenicez, eski nokia telefonumda seçeneklerden mesaj saatine tıklayıp ulaşabiliyorduk gerçek saate, sakın bu özellik yok demeyin arkadaşlar

??

Android tellerin genelinde bu sorun var mesajın gonderilme zamanına bakılamiyor
  • Arkadaşlar Ankara içi elden en uygun fiyata alabileceğim biyer buldum. Şuan stoklarda yokmuş ama 1 kaç güne gelicek diyorlar.
    http://www.birnumaram.com/urun/sony-ericsson-xperia-ray-st-18i-cep-telefonu.aspx
    Sorum burayı bilen varmı güvenilirmi? Birde ithalatçı garantisiylen distribütör garantisi arasında ne fark var. Çünkü 2si arasında 157 tl fark var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatabo -- 29 Şubat 2012; 14:06:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hatabo

Arkadaşlar Ankara içi elden en uygun fiyata alabileceğim biyer buldum. Şuan stoklarda yokmuş ama 1 kaç güne gelicek diyorlar.
    http://www.****.com/urun/sony-ericsson-xperia-ray-st-18i-cep-telefonu.aspx
    Sorum burayı bilen varmı güvenilirmi? Birde ithalatçı garantisiylen distribütör garantisi arasında ne fark var. Çünkü 2si arasında 157 tl fark var

Türkiye distiribütörü haricindeki bazı firmalar telefonu Türkiye'ye getirtip kendi garantilerini veriyorlar, ithalatçı garantisi o oluyor. Yani x firmasından aldıysan telefonu anca x firması garanti hizmetini verir, sony'nin teknik servisine gidipte garantiden faydalanamazsın. Firma bulunduğun il dışındaysa kargo, havale vs sıkıntı olabilir ayrıca.

• brick olan telefonu pc kullanmadan onarabilir miyiz?
  • Sonunda ben de aranıza katıldım. 620 tl ye 2. El temiz beyaz 1150 tl faturali 2 aylık bir ray sahibiyim artık. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: melih1001

kardesım vatan bılgısayar hafta sonları ındırım yapıyor yakalarsan oradan al hem daha sonra cok guzel ılgılenıyorlar kafan rahat olur, ben ındırımden 685 e aldım28.01.2012 de..

melih sen telefonu ne zaman aldın o fiyata? ben 3 aydır hergün takipteyim vatanı. hatta telefon açıp sorduk, bu fiyattan satmamışlar, elemanın yalancısıyım. en ucuz bulduğum elden yurtdışı getirenler bile senin fiyatın üstünde satıyorlar. teşhir miydi senin ürün?
  • Arkadaş kdv hariç fiyatından bahsetmis galiba.yoksa mümkün degil o fiyat.
  • - Vatanda indirimle 860 a almıştım 1 ay olmadı..
    Ürüne sert silikon kılıf aldım, 1 tane de Ekran koruyucu sticker film verdiler, yapıştırıp denk getirene kadar canım çıktı.. Doğru düzgün yapamadım, bir kaç yerinde toz parçacığı kalmış.. Bu arada flu bir görünüş oluşturuyor, parmak izi falan yapmıyor ama dokunurken parmaklarım kaymıyor..

bitane de Xperia Neo V var hanımda .. içinden kendi koruyucusu çıkmıştı. Onu güzelce yaptım, şeffaf yumuşak ve parlak..

- Bu arada bende kendi üzerinde var olduğunu sanıyordum, sizden okuyunca yapıştırdığım salak şeyi attım :D
  • arkadaşlar ben hattımın internetini kullanıyorum Avea Hattı
    Kablosuz modem özelliği ile pc me aktarıyorum. Ama bazen sanki çok aşırı internet yavaşlıyor. Telden mi yoksa hattan mıdır anlayamadım.
    Ayrıca telden kablosuz aradığımda sanki o kadar güçlü aramıyor. Leptopdan 15 tane wi-fi buluyorsa ray 5-6 tane buluyor. Sizlerde nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uraltay

quote:

Orijinalden alıntı: melih1001

kardesım vatan bılgısayar hafta sonları ındırım yapıyor yakalarsan oradan al hem daha sonra cok guzel ılgılenıyorlar kafan rahat olur, ben ındırımden 685 e aldım28.01.2012 de..

melih sen telefonu ne zaman aldın o fiyata? ben 3 aydır hergün takipteyim vatanı. hatta telefon açıp sorduk, bu fiyattan satmamışlar, elemanın yalancısıyım. en ucuz bulduğum elden yurtdışı getirenler bile senin fiyatın üstünde satıyorlar. teşhir miydi senin ürün?

ASLINDA SOYLE BIRSEY OLDU ALIRKEN BIR KARISIKLIK OLDU VE YANLIS FIYAT UZERINDEN INDIRIM YAPILDI BEN BUNU FARKETTIM AMA UYARMADIM BOYLECE BANA O FIYATA GELDI AMA YINEDE EN GUVENILIR VATAN BILGISAYAR COK IYI ILGILENIYORLAR AYRICA BEN SESİMİ ÇIKARMADIM AMA ALLAH BUYUK ISTE TELEFON TUVALETE DUSTU SERVİSE VERDIM SIMDI400 450 TL MASRAF CIKACAK BUYUK IHTIMAL YANI BANA COK PAHALIYA PATLADI .BIRDE GENEL BIR SORUM OLACAK, IPHODA UZERINE BIR MIKTAR PARA VERIP SIFIRINI ALABILIYORMUSUZ SONY DE DE BOLE BIRSEY VARMI YANI SERVİSTEKİ TELEFON ICIN BEN MESALA 500 VERSEM SIFIRINI VERIRLER MI KI.

• quote:

Orijinalden alıntı: infected

- Vatanda indirimle 860 a almıştım 1 ay olmadı..
    Ürüne sert silikon kılıf aldım, 1 tane de Ekran koruyucu sticker film verdiler, yapıştırıp denk getirene kadar canım çıktı.. Doğru düzgün yapamadım, bir kaç yerinde toz parçacığı kalmış.. Bu arada flu bir görünüş oluşturuyor, parmak izi falan yapmıyor ama dokunurken parmaklarım kaymıyor..

bitane de Xperia Neo V var hanımda .. içinden kendi koruyucusu çıkmıştı. Onu güzelce yaptım, şeffaf yumuşak ve parlak..

- Bu arada bende kendi üzerinde var olduğunu sanıyordum, sizden okuyunca yapıştırdığım salak şeyi attım :D

SLM KARDESIM BU SILIKON KILIFI NERDEN ALDIN KACA?
  • ARkadaşlar güncel şarj verilerinizi paylaşabilir misiniz (ekran parlaklığının kaçta olduğunu da unutmayalım)
  • 2 gün rahat gidiyor.

Brigtness Level widget : Gündüz %75 , akşamları %50 , gece %25 .
    Airplane Widget: Yatarken tıklarım, sabah açarım.
    JuiceDefender vs.. yok.

Bol wi-fi, günde yarım saat konuşma, az oyun.
  • böyle bi telefona bu kulaklık olmuş mu hiç. x10 mini prodaki kulaklık bile bundan kat kat iyiydi. güzel bi kulakiçi kulaklık tavsiyesi olan var mı?
  • İyi günler arkadaşlar, se nin live with walkman e bakıyordum ama bu telefona da bakmadan edemedim arada çok fiyat farkı var ama telefonun şekli elde duruşu çok cezbedici sizce o fiyat farkına RAY değer mi? bir de müzik kalitesi olarak kendi sitesinde xLOUD koymuş yazıyor sony RAY'e müzik dinleyen arkadaşlar varsa bunu onaylayabilirler mi ses kalitesi walkman ile aynı düzeyde mi? İkinci bi soru daha sorayım bu bravia engine kullanan telefonların kullanmayan telefonlara göre bariz bi farklılığı var mı bire bir telefonu inceleme fırsatı henüz bulamadım bu yüzden soruyorum. İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
  • xperia ray için MİCROSONİC marka kapaklı deri kılıf, mikrosonic ruber sert kılıf ve aynı marka 6 tl lik tekli paket ekran koruyucusunu aldım.
    kapaklı deri kılıf düşünenler bu markanın kılıfı iğrenç ve oldukça adi. aynı büyüklükte tüm telefonlar için üretilip sadece kamera, kulaklık vs çıkış yerleri RAY e göre delinmiş bir ürün. ray için ebatları uygun ama ray ince bir telefon kılıf ise oldukça kalın telefonlara göre yapılmış. kötü bir görünüm oluşuyor. telefona çuval giydirmiş gibi duruyor. mıknatıslar merkezli yerleştirilmediği için kapak da yamuk kapanıyor. hemen geri yolladım.
    ruber kılıf ise gayet uygun fiyatlı ve iyi. alınabilir.
    ekran koruyucuya gelince, her tür kiri yağı, isi pası topluyor sanki. ayrıca 10-15 silmeden sonra matlık mı oldu ne solma meydana geldi, ya da renk değiştirdi film. sökeceğim, 6 tl me yazık oldu. sakın yanaşmayın bu marka ekran koruyucuya.

son olarak; sizden iyi bir ekran koruyucu önerisi istiyorum. alman malı koruyuculardan söz ediliyor. nerede nasıl bulunur? SGP Steinheil Ultra Series için iyi yorumlar var ama RAY için üretilmiş olanına rastlamadım. koruyucu kullanıp memnun kalanlar marka tavsiyesinde bulunabilirler mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: sahinvatansever

quote:

Orijinalden alıntı: aragorn22

xperia ray telefonumu 2 gün kullanabildim. durup dururken bozuldu :D hay ben xperia nın ...

Geçmiş olsun hocam hayırdır nasıl bir arıza ile karşılaştın bizimle paylaşabilirmisin

ekrandaki bir anda renkli noktalar oluştu sonra karardı ve telefonda çalışmaz hale geldi :)
  • Arkadaslar telefonun sar degeri kac bilen var mi ?
  • bu telefonun sar değeri 0.96 . Dünya sağlık örgütü sar değeri 1 in üzerinde olan telefonları tavsiye etmiyor. Ben nokia e51 alacaktım sar değeri yüzünden vaz geçtim bu telefonu alacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.