Şimdi Ara

[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.8.1 WHQL (FSR4-AFMF2.1-RSR) (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17.077
Cevap
188
Favori
1.339.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NightHT

Catalyst'i silerken mavi ekran yiyorum, ne yapmalıyım

Alıntıları Göster
    AMD Catalyst 12.x (8.982.0.0 RC1 ) Unofficial BETA ( 19.Temmuz 2012 ) ilk sayfandan ulaşabilirsiniz...

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackBeasT

AMD Catalyst 12.x (8.982.0.0 RC1 ) Unofficial BETA ( 19.Temmuz 2012 ) ilk sayfandan ulaşabilirsiniz...

Alıntıları Göster
    eee 12.7 yalan mı oldu ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

geçen aydan itibaren amd her ay sürücü çıkartmayı durdurdu sadece gerekli gördüğünde çıkartacak bu yüzden 12ç7 illaki temmuzda çıkacak diye birşey yok. misal 12.8 aralıkta da çıkabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: intikam91

quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

geçen aydan itibaren amd her ay sürücü çıkartmayı durdurdu sadece gerekli gördüğünde çıkartacak bu yüzden 12ç7 illaki temmuzda çıkacak diye birşey yok. misal 12.8 aralıkta da çıkabilir.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar, 12.1'i silebildim mavi ekran aldıktan sonra fakat şimdi de 12.3 yüklenmiyor. Yüklüyorum fakat ekran kartlarını algılamıyor, ne yapmam lazım, lütfen söyleyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: NightHT

Arkadaşlar, 12.1'i silebildim mavi ekran aldıktan sonra fakat şimdi de 12.3 yüklenmiyor. Yüklüyorum fakat ekran kartlarını algılamıyor, ne yapmam lazım, lütfen söyleyin.

Alıntıları Göster
    12.4'ü yükle

• quote:

Orijinalden alıntı: GromLenn XL

12.4'ü yükle

Alıntıları Göster
    Beyler şu anda en stabil hangisi bide 12.7 beta driver çıkmış kendi sitesinde HD 6850 ekran kartım var hangisini önerirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifeefeS

Beyler şu anda en stabil hangisi bide 12.7 beta driver çıkmış kendi sitesinde HD 6850 ekran kartım var hangisini önerirsiniz

Alıntıları Göster
    n stabil 12.4
  • quote:

Orijinalden alıntı: GromLenn XL

n stabil 12.4

Alıntıları Göster
    arkadaşlar notebook 5650m için en iyi driver hangisi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brody-xtreme

n stabil 12.4

teşekkür ederim o sürümü denememiştim deneyim bi
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifeefeS

quote:

n stabil 12.4

teşekkür ederim o sürümü denememiştim deneyim bi

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bugün 12.6 yı silip 12.4 ü yükledim.gerizekalı amd yüzünden 2012 yılında stackhash hatası aldım.her neyse gelelim merak ettiğim şeye.pc ye 12.4 yükledikten sonra catalyst i açtım ve catalyst sürümü olarak 12.6 gözüküyor.ama 12.4 ü yükledim ben.yüklemeden önce driverı sildim ve driver sweeper ile geri kalan bütün artıkları sildim ondan sonra 12.4 ü yükledim.

fotoda burada driver sürümü eğer 12.4 ün sürümüyse problem yok catalyst in canı cehenneme

[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.8.1 WHQL  (FSR4-AFMF2.1-RSR)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaSsErDoDo -- 9 Ağustos 2012; 17:22:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CaSsErDoDo

arkadaşlar bugün 12.6 yı silip 12.4 ü yükledim.gerizekalı amd yüzünden 2012 yılında stackhash hatası aldım.her neyse gelelim merak ettiğim şeye.pc ye 12.4 yükledikten sonra catalyst i açtım ve catalyst sürümü olarak 12.6 gözüküyor.ama 12.4 ü yükledim ben.yüklemeden önce driverı sildim ve driver sweeper ile geri kalan bütün artıkları sildim ondan sonra 12.4 ü yükledim.

fotoda burada driver sürümü eğer 12.4 ün sürümüyse problem yok catalyst in canı cehenneme

cam birde gpu-z ile bakın sürüme

• quote:

quote:

durum bu

• quote:

quote:

quote:

durum bu

driver sweeper ile kaldırmanız gerekiyor 12.6 yı.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Call of Cthulhu

quote:

quote:

quote:

durum bu

driver sweeper ile kaldırmanız gerekiyor 12.6 yı.

Alıntıları Göster
    AMD 8.97 12.5 beta dan baskasını tanımam. Yukleyın farkı gorun. Hd6900 serisi için en ideali bu sürücüdür.

• quote:

Orijinalden alıntı: osedon

AMD 8.97 12.5 beta dan baskasını tanımam. Yukleyın farkı gorun. Hd6900 serisi için en ideali bu sürücüdür.

hd 6520g ve hd6470m için iyi olabilir mi ? 12.4 ile birlikte bf3 26-45 FPS'den 10-25 arasına düştü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NightHT -- 9 Ağustos 2012; 18:43:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umut.A

quote:

hd 6520g ve hd6470m için iyi olabilir mi ? 12.4 ile birlikte bf3 26-45 FPS'den 10-25 arasına düştü

Kesinlikle denemelisin.. Yalnız amd 8.97 indirirken 7900 mod olarak indirme. Çunku voltaj ayarında ve saat hızlarında bazen garıplık yaratabılıyor. Ben ghost racon future soldier oyununu 12.6 driver ile oynarken oyunun havaalanı giriş kısmında 30 fps ye kadar dustugum oluyordu. Ama 12.4 + amd 8.97 driverini kurunca ve kullanıca su an aynı yerde, cok samımıyım 47 fps sın altına dusmuyor. Dene ve gör

• quote:

Orijinalden alıntı: CagriErcan

quote:

Orijinalden alıntı: Umut.A

quote:

Kesinlikle denemelisin.. Yalnız amd 8.97 indirirken 7900 mod olarak indirme. Çunku voltaj ayarında ve saat hızlarında bazen garıplık yaratabılıyor. Ben ghost racon future soldier oyununu 12.6 driver ile oynarken oyunun havaalanı giriş kısmında 30 fps ye kadar dustugum oluyordu. Ama 12.4 + amd 8.97 driverini kurunca ve kullanıca su an aynı yerde, cok samımıyım 47 fps sın altına dusmuyor. Dene ve gör

Alıntıları Göster
    5650 hd ekran kartim var, sizdekiler hangi suruculer? en stabil hangisi? 8.95 veya 8.97 iyi duydum? 11.11a ve 11.11b (biraz eski ama iyilermis)

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0DECB8E5A

5650 hd ekran kartim var, sizdekiler hangi suruculer? en stabil hangisi? 8.95 veya 8.97 iyi duydum? 11.11a ve 11.11b (biraz eski ama iyilermis)

Alıntıları Göster
    Bence en stabili şu an 12.4 + amd 8.97... Bir cok oyunda test ettim, kırılma ve goruntu kayması falan olmuyor. Ozellıkle BF3 te amd 8.97 harıka iş cıkarıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CagriErcan

Bence en stabili şu an 12.4 + amd 8.97... Bir cok oyunda test ettim, kırılma ve goruntu kayması falan olmuyor. Ozellıkle BF3 te amd 8.97 harıka iş cıkarıyor.

Alıntıları Göster
    7850 ye AMD Catalyst Driver Windows 8 Release PrEview yükledim. Control Center bu şekilde çıktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

7850 ye AMD Catalyst Driver Windows 8 Release PrEview yükledim. Control Center bu şekilde çıktı.

Alıntıları Göster
    12.7 beta yükledim yine 12.6 gözüküyor ccc sürümü.Allah belanı versin amd yani her driver yükleyişimde bu lafı söylemek zorunda mıyım ben ya

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.