Şimdi Ara

[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.8.1 WHQL (FSR4-AFMF2.1-RSR) (506. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (4 Mobil) - 1 Masaüstü4 Mobil
5 sn
17.077
Cevap
188
Favori
1.341.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 504505506507508
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam BF5’de deli gibi stutter yiyordum, enhanced sync’i kapattım oyun kendine geldi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IVBACK

Hocam BF5’de deli gibi stutter yiyordum, enhanced sync’i kapattım oyun kendine geldi.
    O ayar yeni mi geldi görmedim öyleyse nerede?

EDİT: baya eskiymiş yuh yeni fark ettim altta konu var
    https://forum.donanimhaber.com/amd-gelistirilmis-senkronizasyon-ne-ise-yariyor--130558199

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 17 Kasım 2019; 3:28:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

O ayar yeni mi geldi görmedim öyleyse nerede?

EDİT: baya eskiymiş yuh yeni fark ettim altta konu var
    https://forum.donanimhaber.com/amd-gelistirilmis-senkronizasyon-ne-ise-yariyor--130558199

Alıntıları Göster
    Tam video atıyordum hocam ama bulmuşsunuz

• IVBACK kullanıcısına yanıt
    AYNEN sağ ol
  • Radeon Software Adrenalin 2019 Edition 19.11.3 Highlights

Support For
    Fortnite™
    DirectX®12 API support

Known Issues
    Radeon RX 5700 series graphics products may intermittently experience loss of display or video signal during gameplay.
    Radeon RX 5700 series graphics products may experience stutter in some games at 1080p and low game settings.
    Performance Metrics Overlay may cause stutter or screen flashing on some applications.
    Toggling HDR may cause system instability during gaming when Radeon ReLive is enabled.
    AMD Radeon VII may experience elevated memory clocks at idle or on desktop.
    Performance Metrics Overlay may report incorrect VRAM utilization.
    Invoking Radeon Overlay may cause games to lose focus or become minimized when HDR is enabled within Windows®.

Important Notes
    AMD Ryzen™ Mobile Processors with Radeon™ Vega Graphics FAQ for Radeon Software Adrenalin 2019 Edition can be found here.

Package Contents
    The Radeon Software Adrenalin 2019 Edition 19.11.3 installation package contains the following:

Radeon Software Adrenalin 2019 Edition 19.11.3 Driver Version 19.30.31.18 (Windows Driver Store Version 26.20.13031.18002)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dpoyraz -- 19 Kasım 2019; 1:17:14 >

• dpoyraz D kullanıcısına yanıt
    yuh daha yeni 19.11.2 yükledik
  • quote:

Orijinalden alıntı: aschil

Bu mesaj silindi.
    Merhaba. Bundan önceki sürücüde "pubg düşük ayarlarda,şehir içlerinde takılmalar görülebilir" şeklinde bir şey yazıyordu. Fixed kısmında yazılıydı.
    Driver yüklü,sanırım sorun devam ediyor. Büyükşehirlerde takılmalar yaşıyorum.

Acaba bu (11.3)sürücüde çözüldüğüyle ilgili bir şey var mı?
  • HackAv kullanıcısına yanıt
    Büyükşehirlerde ne işin var hocam? Gel burdura bileciğe yozgata sorunun çözülsün

• quote:

Orijinalden alıntı: PeTeRPaNN

Büyükşehirlerde ne işin var hocam? Gel burdura bileciğe yozgata sorunun çözülsün
  • HackAv kullanıcısına yanıt
    Şaka maka sistemin 8 gb ise takılmalar olur hocam. Bende de oluyor özellikle arabaya binince takılmalar artıyor 16 şart oldu artık

• quote:

Orijinalden alıntı: PeTeRPaNN

Şaka maka sistemin 8 gb ise takılmalar olur hocam. Bende de oluyor özellikle arabaya binince takılmalar artıyor 16 şart oldu artık
    Sistemden yana bir sıkıntı yok hocam,ram 16 gb.
    Amd bir önceki driverın açıklamasında belirtmişti: bazı amd kartlarda düşük doku ayarlarında oyunda takılmalar yaşanabilir. Yani sürücü kaynaklı.Bu son sürücüde belki çözülmüştür diye umut ediyorum. Benzer sorun yaşayan varsa belirtirse güzel olur. Boşuna yüklemeyelim sürücüyü :)
  • quote:

yuh daha yeni 19.11.2 yükledik
    Sorunları hızlı çözüyor.
  • dpoyraz D kullanıcısına yanıt
    sorma çook hızlı çözer
  • quote:

sorma çook hızlı çözer
    Buna da şükür
  • Beyler bir sorum olacak. Şimdi mesela 11.2 için Jedi Fallen Order destekli diyor. 11.3 te ise Fortnite falan var. Peki 11.3’e Jedi için gelen destek dahil oluyor mu ? Yani Jedi için mesela 11.2 mi yüklemek gerekiyor yoksa 11.3 de aynı etkiyi yaratıyor mu ? Aynı sorum RDR2 için de geçerli. 11.1 RDR2 için çıkmıştı. Şimdi onu en iyi performanslı oynamak için 11.1’e dönmek mi gerekiyor mesela ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: psycho90

Beyler bir sorum olacak. Şimdi mesela 11.2 için Jedi Fallen Order destekli diyor. 11.3 te ise Fortnite falan var. Peki 11.3’e Jedi için gelen destek dahil oluyor mu ? Yani Jedi için mesela 11.2 mi yüklemek gerekiyor yoksa 11.3 de aynı etkiyi yaratıyor mu ? Aynı sorum RDR2 için de geçerli. 11.1 RDR2 için çıkmıştı. Şimdi onu en iyi performanslı oynamak için 11.1’e dönmek mi gerekiyor mesela ?
    En son sürücü hepsini içerir.
  • Guncellemelerde 2 driver gorunuyor bende adrenalin olmayan guncel.
    Adrenalin ile normali arasinda ne fark var arkadaslar hangisini yuklemeliyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atmin -- 20 Kasım 2019; 1:43:40 >
  • woundedknee kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam çok sağolun

• Rx 470 lerin güncellemesi durdu mu

• Nerden çıkardınız 8 senelik HD 7000 serisine bile güncelleme devam ediyor.
  • 
Sayfa: önceki 504505506507508
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.