Şimdi Ara

[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.8.1 WHQL (FSR4-AFMF2.1-RSR) (426. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.077
Cevap
188
Favori
1.339.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 424425426427428
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi ki foruma ugramısım bugun daha yeni sapphire rx580 8gb nitro kartı taktım cdsiyle 18.3.3 kurdum bf4 single oynarken hata veriyordu kardeşim lol yüklerken hata vermiş tekrardan cs 1.6 online oynarken komuttan quit yazıp cıkayım dedim aynı hatayı aldım hatamızın adıda DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL canımı sıktı bugun sistemimden şüphelendim başta şuan en son sürüm 19.2.2 kuruluyor bilmiyorum nolucak çözüme kavuşan var mı

i5 3570k ocsuz
    4x2 gb kingston 1600 mhz ram
    ocz zs series 650 watt power
    vg245h monitör

not birde wattman problemi var ne olduguna vakıf degilim beklenmeyen bir sistem arızasından dolayı watman ayarları geri yuklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frknkoca2 -- 22 Şubat 2019; 3:20:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frknkoca2

iyi ki foruma ugramısım bugun daha yeni sapphire rx580 8gb nitro kartı taktım cdsiyle 18.3.3 kurdum bf4 single oynarken hata veriyordu kardeşim lol yüklerken hata vermiş tekrardan cs 1.6 online oynarken komuttan quit yazıp cıkayım dedim aynı hatayı aldım hatamızın adıda DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL canımı sıktı bugun sistemimden şüphelendim başta şuan en son sürüm 19.2.2 kuruluyor bilmiyorum nolucak çözüme kavuşan var mı

i5 3570k ocsuz
    4x2 gb kingston 1600 mhz ram
    ocz zs series 650 watt power
    vg245h monitör

not birde wattman problemi var ne olduguna vakıf degilim beklenmeyen bir sistem arızasından dolayı watman ayarları geri yuklendi
    DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL bu hata başka bir şey hiç görmedim benim kartta sendekinin 4gb olanı var. watman hatası son driverler ile hortladı önceki sayfalara yada Google amcaya yazarsan beklenmeyen bir sistem arızasından dolayı watman ayarları geri yuklendi nedir anlarsın kartta sorun yok merak etme ben watman htasını hızlı başlatı kapatarak çözdüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 22 Şubat 2019; 8:13:34 >

• frknkoca2 kullanıcısına yanıt
    Reset atma kilitlenme problemi varmı ? Ayrıca işlemcin ile ekran kartı darboğaz yapıyorda olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Onur Karadağ O kullanıcısına yanıt
    teşekürler hocam

[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.8.1 WHQL  (FSR4-AFMF2.1-RSR)

sıkıntı bu hocam bir çok yol denedim. ramlerdede sıkıntı yok, oyularıda gayet rahat oynuyorum araştırarak aldım bu kartı kimse darboğaz olur demedi

cpu z de ram 4gb gözüküyor şimdi baktım bilgisayarımda özelliklerde 8 gb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frknkoca2 -- 22 Şubat 2019; 13:51:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frknkoca2

teşekürler hocam

sıkıntı bu hocam bir çok yol denedim. ramlerdede sıkıntı yok, oyularıda gayet rahat oynuyorum araştırarak aldım bu kartı kimse darboğaz olur demedi

cpu z de ram 4gb gözüküyor şimdi baktım bilgisayarımda özelliklerde 8 gb
    Sürücü sorunun var hocam. Hangi sürüm kurulu şuan. Ben 18.12.2 kullanıyorum son zamanlarda belki de en sağlam ve sorunsuz stabil AMD sürücüsü bu sürüm bana göre. 19 sürümlerin de bu sorunlar çok oluyor. Benim kartım R7 370 ama 19 sürümlerinde bende WattMan hatası aldım. Şuan 18.12.2 sürümü kurulu hiç bir sorun yok.

• hocam son surum 19.2.2 kurdum.Söylediginiz gibi hızlı başlatı kapattım şuanlık problem görmüyorum.BF4 single çalışmayı durdurdu hatası aldım onunda sıkıntısı başkadır diye düşünüyorum.
    driver ile ilgili sorun o yazıyı Google de yazıp sonuçlara bakmanı tavsiye ederim. eski kartın varsa ve onun driverini kaldırmadan bunu taktıysan ondan da olabilir. rame gelirsek ANAKARTTA 4 RAM SLOTU varsa ve 2 ram varsa A2 B2 takman gerek işletim sistemin nedir w7 w8 w10 mu? 32 veya 64 bit mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 22 Şubat 2019; 17:53:11 >
    Sistemde overclock varsa eski haline bu hata ekran kartı sürücüsünden çok sistemde bir sorun varsa çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4A4AA6D33

Bu mesaj silindi.
    güzel bilgi teşekkürler. ben onu aylar önce görüp direk yüklemiştim fakat direk yükleyince eski ekran kartını kurduğu için yanlış koydular sanıp kızmıştım şimdi bir sorum var alt ilk resimde çıkan yerel sürücüyü seçtik özeli seçtik 2ci resimde görülen bölümde seçme dediğiniz amd kontrol paneli yok burada neyi seçmeyelim? ekran kartını seçmedik tamam ama amd kontrol paneli hangisi?

[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.8.1 WHQL  (FSR4-AFMF2.1-RSR) [AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.8.1 WHQL  (FSR4-AFMF2.1-RSR)

• tamam eyvallah AMD kontrol paneli deyince ve menüde göremeyince sorayım dedim diğerlerinde ben amd kaldırma programını kullanıyorum da son sürücü 19.2.2 yüklü bende kaldırmadan chipseti yüklesek olur bence çünkü zaten sadece chipset ve güç planı yüklenecek
    w10 pro 64 bit ramlari kafama göre taktım birisi bir ucta digeri diger ucta güzel duruyor :))

hocam overlock yok sadece biosun kendi sundugu performansı seçtim ramlari 1600e cıkardım 1333 tu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frknkoca2 -- 23 Şubat 2019; 3:54:53 >
    2 ram varsa öyle olmuyor işte kafana göre takmak. sağ uçtaki tamam da sol uçtakini 2ci slota takman gerek yani işlemci tarafındaki rami 2ci slota alt resimde görüldüğü gibi takacaksın ki dual çalışıp iyi performans versin bunu düzelt yine yaparsa rami 1333 mhz ye düşür çünkü rame oc yapmışın rame yada işlemciye 1600 belki fazla geliyordur bir de ekran kartın umarım işlemciye yakın olan slota takılıdır doğrusu budur çünkü

doğru takma alt resimdeki gibidir böyle takmazsan ramden randıman alamazsın oyunlar dahil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 23 Şubat 2019; 6:3:7 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4A4AA6D33

Bu mesaj silindi.
    Bence tek geçerli seçenek Güvenli modda DDu normalde eski sürücülerin üstüne DDu sonrası sürücü olarak uyguluyordum. Hatta dün 18.12.2 ye güvenli kip dışında ddu uyguladım ve 19.2.2 de büyük performans kayıpları yaşadım. Bugün güvenli kipte ddu uyguladıktan sonra 19.2.2 kurdum ve şu an sorunsuz çalışıyor.
  • Bende sorun devam ediyor ayrıca Technopatta 10 larca kişide hata almaya ekran kilitlenmeye pc reset atmaya devam ediyor hadi benim psum kötü oyüzden sorun yaşıyorum psu su iyi olanlar bile sorun yaşıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 19.2.2 yi kullanıyorum bir sorun yok herhalde
    hocam teşekkürler dedigin gibi yapıcam şimdi kasaya ekran kartını takarken değiştirdim can sıkıntısından birazda böyle dursun diye

ekran kartını her zaman öyle takıyorum problem yok
  • Ddu ile falan uğraşmıyorum hiç güncelleme gelirse hızlı yükle deyip geçerim hep, hiçbir sorun yaşamadım bugüne kadar.
    Sistemin tüm parçalarının driverlarını ve windowsu sürekli güncel tutarım.
    valla doğru olanı söyledim uygulamak sana kalmış rami dediğim gibi takmazsan performans alamazsın
  • Onur Karadağ O kullanıcısına yanıt
    Hocam senin sorunun psu alt üstü 300 400 tlye güzel 600w 650w 80+ sertifikalı psu alman zaten dandik bir psu kullanıyorsun sistemin her zaman riskte bir yüksek voltaj gelse bitti sistemin 300 400 tl vermemmek için 3000 4000tllik sistemin gidicek artık ne kadarsa sistemin siyah ekran dışında bende başka sorun görmedim suan 18.3.1 sürümü kurulu 2haftadır hiç bir hata yok ama durduk yere reset atıp hiç bir hata vermiyorsa psudan bu hata

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayaltog -- 24 Şubat 2019; 0:56:40 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayaltog

Hocam senin sorunun psu alt üstü 300 400 tlye güzel 600w 650w 80+ sertifikalı psu alman zaten dandik bir psu kullanıyorsun sistemin her zaman riskte bir yüksek voltaj gelse bitti sistemin 300 400 tl vermemmek için 3000 4000tllik sistemin gidicek artık ne kadarsa sistemin siyah ekran dışında bende başka sorun görmedim suan 18.3.1 sürümü kurulu 2haftadır hiç bir hata yok ama durduk yere reset atıp hiç bir hata vermiyorsa psudan bu hata
    anlattım psun kötü sistem tehlikede dedim hatta uygun fiyata psu linkleri verdim ama arkadaş bütçe kötü 250 tl psu istiyor oda anca 500v oluyor ama mevcut psudan çok daha iyi fakat hala psu değiştirenlerde hata alıyor deyip diretiyor oysa onun durum başka sistemi tehlikede neyse biz uyarımızı yaptık kendi bilir

• 
Sayfa: önceki 424425426427428
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.