Şimdi Ara

Türkiyeyi siber savaşla tehdit eden Anonymous un Sitesini Türkler Hackledi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
2
Favori
17.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Koptum. Helal olsun
  • bir problem olmalı ay yıldızda.
    mossaddan sonra bile tık dememişti site..

bu maddi sıkıntılardan ötürü galiba...
  • google ı hacklıyoruz diyip yamulanlar bunlar mıydı? yoksa cw miydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: clara sismanoglio
    Citizen birazdan çözer olayı.

ahahah
  • citizen ortaya çık senden şüopheleniyolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 8 Haziran 2011; 16:39:44 >
  • Kendi siteleri çökmüş asdsadas

bu grup da sorunlu mudur nedir, internete en çok onlar giriyo, adamlar sizin özgürlüğünüz için savaşıyo

neyse anonymousla sidik yarıştırılmayacağını öğrenirler umarım
  • Adamların amaçları Türk hükümetine son zamanlarda artan yasaklardan dolayı siber savaş açmak.Başlığı okuyarak gaza gelmeyin hemen.
  • Bu adamların hiçbir işe yaradıklarını görmedim.
  • parti başlasın
  • Anonymous'un sitesinde teknik bir sorun var çalışır hale gelecektir diyo.

Playstation Network'ü hacklemişler, böyle bebelerle uğraşacaklarını akıllarına getirmediler herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeVastating

Bu adamların hiçbir işe yaradıklarını görmedim.

aaa olur mu onlar olmasa, kimler ilkokul seviyesi ingilizce ile cCc mesajları ile index atıcak yabancı siteleri, kim sırf kürtçe müzik paylaşılıyor diye siteleri hacklicek
  • Ben ne demiştim ? Bazı arkadaslar hemen costu hobaa e devleti hacklicekler falan . Orda dursunlar öyle devlete el uzatmak kolay degil bende yaptıklarını destekliyorum fakat boyle olmaz .

• Adamlar ne demeye çalışmış, biz hallederiz karışmayın mı yoksa hükümetime ellemeyin mi ?
  • Nerden belli Ayyıldızın yaptığı. Belkı teknik bi sorun olduda kapandı olamaz mı ?
  • Açıkca söyleyeyim sansür bizim kendi iç sorunumuz Anonymous veya başka bir yabancı grup buna karışamaz.
  • Ne hacklemesi büyüt ihtimalle girişleri hacklemişler siteye girilmiyo hackleseler biz hackledik diye yazı koyarlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: In God We Trust

Açıkca söyleyeyim sansür bizim kendi iç sorunumuz Anonymous veya başka bir yabancı grup buna karışamaz.

O adamlar bizim gibi bana dokunmayan yılan bin yaşasıncı değil.Yarın onlarında başına gelecekleri bildikleri için yoksa babaların hayrına mı?
  • Ve siber savaş başlamış bulunmaktadır...
  • Allahım böyle salak hackerlar niye bizim ülkeden çıkmak zorunda. Bir boka yaradıklarını görmedim şahsen aptal aptal index atmalar adam akıllı işler yaptıkları yok.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.