Şimdi Ara

lumosity.com Brain Games / mükemmel bir site ! GİRECEK SİTE BULAMAYANLAR BURAYA !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
3
Favori
1.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar önceden bileniniz olabilir fakat bilmeyenler için açtım konuyu . .

lumosity.com

Üyelik almak 1 dakika fakat esas zevkli oyunlar için sizden belirli bir miktar para istiyor . .
    Parasız üyeliğiniz varsa bile çeşitli,eğlenceli oyunları oynamanıza izin veriyor .
    Tam üyelik alırsanız ; size günlük beyin egzersizi programı hazırlıyor , günlük istatistiklerinizi tutuyor ve sizin beyninizin zayıf taraflarını geliştirmenize yardımcı oluyor .

Bugün paralı üyeliği olan bir arkadaşımda gördüğüm '' Playing Koi '' , '' Balık Besleme '' oyunu mükemmel bir oyun diyebilirim . .

Akvaryumun içinde hareket eden 10-15 tane balığı beslemeye çalışıyorsunuz fakat her balık birbirinin ters yönüne hareket ediyor . Her balığı en fazla 1 kere beslemek şartıyla bütün balıkları beslemeye çalışıyorsunuz . Son bir kural ise '' Balığı besledikten sonra 5 sn beklemek zorundasınız . ''

Çok eğlenceli bir site gibi gözüküyor . Ben paypal hesabı bulursam , nakit karşılığında ; 2 yıllık bir hesap almayı düşünüyorum . .

Bu siteyi gören,duyan,bilen,üyeliği olan varsa daha detaylı bilgilendirirse seviniriz . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ControlYourDream -- 23 Mayıs 2011; 22:27:18 >

Intel Core i7 6700K Skylake 4.00 GHz | Asus Z170 Pro-Gaming Motherboard | Kingston HyperX Fury Black DDR4 2x8 GB Dual RAM | Noctua NH-D15 CPU Silent Cooling System | Corsair 600 W CX v2 80 Bronze PSU | Corsair Graphite 760T Arctic White FULL-TOWER | Asus Strix GTX980 DirectCU II | Samsung 850 Evo 250 GB SSD | AOC i2369VM 23 5ms Full-HD IPS LED | Logitech MX Master Mouse | Logitech G230 Gaming Headset | PS4 Pro 1TB | Sony Bravia LED TV | Apple Macbook Pro Retina 15' Mid 2015 | iPhone 8 Plus 64 GB | Sony WH-1000XM2 | Canon EOS 600D 18-135mm | Fitbit Charge

• up
    Intel Core i7 6700K Skylake 4.00 GHz | Asus Z170 Pro-Gaming Motherboard | Kingston HyperX Fury Black DDR4 2x8 GB Dual RAM | Noctua NH-D15 CPU Silent Cooling System | Corsair 600 W CX v2 80 Bronze PSU | Corsair Graphite 760T Arctic White FULL-TOWER | Asus Strix GTX980 DirectCU II | Samsung 850 Evo 250 GB SSD | AOC i2369VM 23 5ms Full-HD IPS LED | Logitech MX Master Mouse | Logitech G230 Gaming Headset | PS4 Pro 1TB | Sony Bravia LED TV | Apple Macbook Pro Retina 15' Mid 2015 | iPhone 8 Plus 64 GB | Sony WH-1000XM2 | Canon EOS 600D 18-135mm | Fitbit Charge
  • Ben de üyelik almayı düşünüyorum.Gerçekten faydası olduğunu iddia edenlerin yorumunu olabilir miyim?
  • Pcye gecince bakiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ControlYourDream

Ücretsiz bir şekilde indirmek isteyen varsa bana ulaşsın

Link verir misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Forumun yazılım altyapısı o kadar mükemmel ki imzanın bile tamamı çıkmıyor
    Arrested Development-Band of Brothers-Boardwalk Empire-Black Books-Breaking Bad-Brooklyn Nine-Nine-Chuck-Da Vinci's Demons-Dexter-Eastbound
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.