Şimdi Ara

Hp Pavilion Dv6 60x0ET/ST Dv7 60x0ET/ST Kullancı Kulübü (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
475
Cevap
3
Favori
28.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: UltrAslan MCMV

Forumda gezerken dv6 serilerinin ekran dalgalanma ve karincalanma konularını gördüm bunlarda öyle birsey yok yeralte dımı arkadaslar?
    bu cihazı alıp ta pişman olan çok azdır.ama asus n53 serisini alıp eyvah diyen onlarca kişi var forumda.cihazı almayı düşünenler daha fazla düşünmeyin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: folderdash

bu cihazı alıp ta pişman olan çok azdır.ama asus n53 serisini alıp eyvah diyen onlarca kişi var forumda.cihazı almayı düşünenler daha fazla düşünmeyin derim.

Alıntıları Göster
    cihazı aLıpta kullanan arkdasLar,
    Cihazın kötü tarafLarını aynı zamanda iyi tarafLarını birisi yazabiLirmi.
  • Beyler gecen hafta sonu bimeksde nekadardi bu ürün acaba bu hafta fiyatı düşer mı?
  • quote:

Beyler gecen hafta sonu bimeksde nekadardi bu ürün acaba bu hafta fiyatı düşer mı?
    UltrAslan MCMV

Bimekste sanırım gecen hafta 1970 TL'di

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h4n07 -- 27 Mayıs 2011; 12:25:05 >
  • quote:

Forumda gezerken dv6 serilerinin ekran dalgalanma ve karincalanma konularını gördüm bunlarda öyle birsey yok yeralte dımı arkadaslar?

herhangi bir dalgalanma veya karıncalanma problemi yok
  • Çok güzel :) makinayı almaya karar verdim ama bimeksin indirimini bekliyorum maximun karta nakit fiyatına vede 3ay erteleme yapıyor ama bakalım hafta sonu insanlah indirime girer
  • quote:

Çok güzel :) makinayı almaya karar verdim ama bimeksin indirimini bekliyorum maximun karta nakit fiyatına vede 3ay erteleme yapıyor ama bakalım hafta sonu insanlah indirime girer
    hocam birisi şu makineyi prime95 programı ile işlemcisini tam 10 dk zorlasın bakalım cpu sıcaklığı kac derece olacak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: runo15

hocam birisi şu makineyi prime95 programı ile işlemcisini tam 10 dk zorlasın bakalım cpu sıcaklığı kac derece olacak..

Alıntıları Göster
    Arkdaslar Asus'un A52ST-SX332V modeLi 1850 TL'den bu gün 1300 TL'ye düşmüş teknosada.
    Sizce arasında performans ve ısınma konusundan fark varmıdır alayımmı ?
    Aynı zamanda Antalya/Manavgatta oturuyorum TÜrkiyenin en sıcak böLgesi
    HP de ısınma probleminden korkuyorum ama makineyi çok begendim
    Sizce bu durumda ne yapayım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h4n07 -- 27 Mayıs 2011; 14:13:01 >

• quote:

Bencede hem faydalı bir bilgi olur hemde sıcaklık tartismaları son bulur
  • quote:

quote:

Bencede hem faydalı bir bilgi olur hemde sıcaklık tartismaları son bulur

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar makinalarımızın wi-fi bağdaştırıcısı kaç mbit'e kadar izin veriyor acaba ? İndirme hızım bir türlü 1.2'nin üzerine çıkmıyor normalde 2.3'e kadar çıkabilir masaüstü bilgisayarımda ??

• quote:

Orijinalden alıntı: cembu1991

Arkadaşlar makinalarımızın wi-fi bağdaştırıcısı kaç mbit'e kadar izin veriyor acaba ? İndirme hızım bir türlü 1.2'nin üzerine çıkmıyor normalde 2.3'e kadar çıkabilir masaüstü bilgisayarımda ??

54mb ye kadar destek veriyor laptop sizin modemle arası uzaktır az çeker, arasına bişey girer az çeker hava yağmurlu olduğunda bile azalıyor sinyal gücü. sanırsam bundan dolayı 1.2yi geçemiyor wifi'le
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisgucuk

quote:

54mb ye kadar destek veriyor laptop sizin modemle arası uzaktır az çeker, arasına bişey girer az çeker hava yağmurlu olduğunda bile azalıyor sinyal gücü. sanırsam bundan dolayı 1.2yi geçemiyor wifi'le

Alıntıları Göster
    modemin yanında şuan laptop aynı odadalar ancak yinede 1.2'yi geçemiyor nedenini çözemedim

• quote:

modemin yanında şuan laptop aynı odadalar ancak yinede 1.2'yi geçemiyor nedenini çözemedim

birde kablolu denesene laptop'ta girişi varsa onda kaç olcak?
  • quote:

quote:

Deneyeyim
  • quote:

quote:

quote:

Deneyeyim

Alıntıları Göster
    Denedim de sabit olmasda kabloyla 1.3 ü gördüm

edit: 2.0 da gördüm an itibari ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cembu1991 -- 27 Mayıs 2011; 17:42:40 >

• quote:

bende toshiba var şuan bu eski modelde bile 1.5mbyi görebiliyorum, daha fazlası açık kaynaklarda oluyor (parçalayarak indirdiğinde). bugun yolculuğum var eve gidince ilgilene bilirim. "GrounD_ZerO" ilgilenebilirse sana daha da yardımcı olabilir çok biligili ve yardımsever bir abimiz,arkadaşımız

• quote:

quote:

bende toshiba var şuan bu eski modelde bile 1.5mbyi görebiliyorum, daha fazlası açık kaynaklarda oluyor (parçalayarak indirdiğinde). bugun yolculuğum var eve gidince ilgilene bilirim. "GrounD_ZerO" ilgilenebilirse sana daha da yardımcı olabilir çok biligili ve yardımsever bir abimiz,arkadaşımız

tamam teşekkür ederim hocam sağolun

• Beyler rica ediyorum yarın ürünü bimeksden 1650tl den alma fırsatı gecti elime acilen prime programı ile söyle 20dakika felan sıcaklık degerlerini bildirirseniz çok sevinirim
  • Dostum asustan gctm bende bu pcye fiyat yakalamsken al. Isi dgrlri asusla ayni merak etme kasasi ince dye daha hssedlr o kadar
  • quote:

Beyler rica ediyorum yarın ürünü bimeksden 1650tl den alma fırsatı gecti elime acilen prime programı ile söyle 20dakika felan sıcaklık degerlerini bildirirseniz çok sevinirim

hocam atın programı usb bellek içine. gidin mağazaya standada kendiniz deneyin. bide sıcaklık ölcer programı atın... daha ikna edici olur. kasaya ilettiği sıcaklığa kadar kendiniz görürsünüz hissedersiniz..
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.