Şimdi Ara

Duvara Kağıt Asmak İstiyorum ( Yazıldığı Gibi )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
4.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben ders çalışmaya karar verdim seneye sınava giricem.Bazı önemli bilgiler gözümün önünde bulunsun diye a4 sayfası büyüklüğündeki kağıtlara yazıp duvara asmaya karar verdim.Kağıtlarıda bir güzel hazırladım.Duvara asma kısmında sorun var.Neden derseniz yapışmıyor duvara kağıt illa düşüyor.Bant kullandım bi etkisini göremedim . Var mı tavsiye edeceğiniz yapıştırıcı ve ya yöntemler

• Git kırtasiyeden Patafix al
  • poster vs. yapıştırmak için hamur şeklinde yapıştırıcılar var onları kullan derim.

http://www.prittworld.com/tr/products/fixing/glue-pads/multi-tack.html
  • Duvara bi zararı olur mu? peder beni miker.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RC5807

Duvara bi zararı olur mu? peder beni miker.

• ne deniyordu duvara asılan birşey vardı ya iğnelerle ona yapıştırıyordun (ulan ne olduğunu unuttum iğne diyorum)

heh rapitiye aklıma geldi iğne dediğim şey ama olayın kendisi hala aklıma geldi bu aralar böyle kelime eksikliği çekiyorum türkçe kıtlığı çekiyorum malum hazırlık okuyunca yan etkileri böyle oldu
  • quote:

Duvara bi zararı olur mu? peder beni miker.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya ne adamsın.duvarı mı delicez.raptiye diyo
  • Hayvan kadar posterleri bantla yapıştırıyorum aylardır düşmedi, iki üç tane A4'ü mü tutturamıyorsun arkadaş?
  • Min 100 a4 kullanıcam arkadaşlar ona göre yorum belirtelim.Bantla olmuyo bu işler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeysteBirVidyo

quote:

Min 100 a4 kullanıcam arkadaşlar ona göre yorum belirtelim.Bantla olmuyo bu işler.

Ya olm sen niye artizlik yapıyon
    Millet yardım etmek için fikrini belirtiyo sen hala bi artizlikler, defol git ne bok yiceksen ye lan

Konumdan uzak durursan sevinirim arkadaş.Diğer arkadaşlar görüşleriniz için sağolun patefix aklıma yattı.
  • quote:

ya ne adamsın.duvarı mı delicez.raptiye diyo

raptiyeyi duvara değil la alacağın o şeye tahtaya artık her neyeyse kağıtla şaapacan işte anaa hakkaten kıtlık yaşıyorum belki saattendir
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahago

quote:

raptiyeyi duvara değil la alacağın o şeye tahtaya artık her neyeyse kağıtla şaapacan işte anaa hakkaten kıtlık yaşıyorum belki saattendir

Yabancı dizi izliyo musun kanka? Kanka diyebilirim di mi yakın hissettim kendime
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tahago

quote:

Yabancı dizi izliyo musun kanka? Kanka diyebilirim di mi yakın hissettim kendime

izliyorum kanka

http://www.egeyelken.com/MantarPanolar/EY310MANTARPANOAHSAPCERCEVE.aspx

Ahanda buldum sana bak bunları duvara kendi içindeki bantlarla yapıştırıyon duvara zarar vermiyolar bunlarada raptiyeyle istediğini yapıştır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.