çalışma için tebrikler yalnız belirtilmesi gereken bir husus var, en iyi sessizleştirme bileşenleri doğru seçmekten geçiyor, yeni bilgisayar toplayacak arkadaşlara duyurulur.
Alıntıları Göster
hocam çalışma çok güzel olmuş..
powe kablolarını unutmustum iyi oldu hatırlattın
quote:
Orijinalden alıntı: Megavolt
Eline Sağlık....
Alıntıları Göster
bıravo denecek söz yok
quote:
Eline Sağlık....
Alıntıları Göster
İYİ BİR DÖKÜMAN YAZMIŞSIN KARDEŞ ELİNE AKLINA SAĞLIK
quote:
Orijinalden alıntı: SeKiL
Gerçekten Yararlı Bilgiler .. Üst Konu oLması Daha iyi oLur Diye Düşünüyorum...
Alıntıları Göster
Emeğine sağlık gerçekten çok yararlı teşekkürler...
quote:
Orijinalden alıntı: gener_al26
Emeğine sağlık gerçekten çok yararlı teşekkürler...
Alıntıları Göster
Allah razı olsun
quote:
Eline Sağlık....
Alıntıları Göster
ellerine sagglık hocam süpersin
quote:
Eline Sağlık....
Alıntıları Göster
eline sağlık güzel bir çalışma..yorumları okumadım ama eminimki onlarda olumludur..
quote:
Eline Sağlık....
Alıntıları Göster
"helal olsun" dedirten bir çalışma. ellerine sağlık.
quote:
Eline Sağlık....
Alıntıları Göster
ellerine sağlık güzel bir çalışma olmuş
quote:
Orijinalden alıntı: bodyfx
ellerine sağlık güzel bir çalışma olmuş
Alıntıları Göster
ELİNE SAGLIK
quote:
Orijinalden alıntı: [EmraH]
ELİNE SAGLIK
Alıntıları Göster
gerçekten çok güzel bi çalışma, ellerin dert görmesin kardeş
quote:
Eline Sağlık....
Alıntıları Göster
ANA KART BİLGİSAYARIN BÜTÜN PARÇALARINI ÜZERİNDE BULUNDURDUĞU İÇİN BU KONUYA ÇOK ÖNEM VERİYORUM YALNIZ GELGELELİM PERFORMANSI İYİ VE FİYATI İİ OLAN BİR ANA KART OLARAK NASIL BİR KART ALMALIYIM KARAR VEREMEDİM DENEYİMLİ VE TECRÜBELİ BİİRİSİ BANA YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİM
quote:
Orijinalden alıntı: mehmeterisen
ANA KART BİLGİSAYARIN BÜTÜN PARÇALARINI ÜZERİNDE BULUNDURDUĞU İÇİN BU KONUYA ÇOK ÖNEM VERİYORUM YALNIZ GELGELELİM PERFORMANSI İYİ VE FİYATI İİ OLAN BİR ANA KART OLARAK NASIL BİR KART ALMALIYIM KARAR VEREMEDİM DENEYİMLİ VE TECRÜBELİ BİİRİSİ BANA YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİM
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: mehmeterisen
Elbetteki anakart donanımın en önemli parçalarından piyasada ucuz pahalı birçok anakart var. Sen sıfırdan mı bir sistem toplayacaksın? Eğer öyle olacaksa bilgisayarda ne gibi uygulamalar yapacaksan ona göre bir sistem toplaman daha yerinde olur. Bütçeyi ve bilgisayarla neler yapacağını yazarsan ona göre bir anakart tavsiye edebiliriz.
quote:
Orijinalden alıntı: volitan lion
Merhaba , yeni bir anakart almak üzereyim , işlemcim amd athlon64 3,0 venice , ramler 2* corsair 512 cl2,5 vs, vga px6600gt ddr3 winfast case 350w aopen asus a8n5x fiyatı ve özllikleri benim için ok görünüyor , ancak asus a8n-e modelinde sli dan bahsediliyor, kartların asus sitedeki resmi aynı a8n5x de de ikinci bir pciex universal portu(vga takılabilen) var. sonuçta bunların arasında tek fark birinde sata2 var diğerinde yok ise, a8n5x ok dir, bu sli konusunda bir fark varsa iki anakartta a8n-e buliim bi tane , ne dersiniz ?
Alıntıları Göster
İKİSİ ARASINDA BİR FARK YOK SLI SİSTEMİ AYNI FAKAT BENCE SATA 2 DESTEKLİ ALMAN DAHA İYİ OLUR.
quote:
Eline Sağlık....
Alıntıları Göster
bilmeyenler icin faydasi olur mutlaka,eline saglik.
quote:
Eline Sağlık....
Alıntıları Göster
çok güzel olmuş eline sağlık...
quote:
Eline Sağlık....
Alıntıları Göster
OHOOOOOO BU ESKI ISLEMCI NEYE KALDI LGA İSLEMCİLER CIKTI
quote:
Orijinalden alıntı: duvan_5
Alıntıları Göster
Super kaynak...
quote:
Orijinalden alıntı: duvan_5
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: duvan_5
Bir ev kullanıcısı olarak tüm işlemcilerin tüm anakartlara nasıl bağlandığını resimleyemedim kusura bakma.
S775 ya da s478 ada AMD s754, s939 işlemcin ne olursa olsun anakarta bağlanması genelde birbirine benziyor. Amacın öğrenmekse bunu zaten gerçekleştirirsin....
quote:
Orijinalden alıntı: supremum
quote:
Orjinalden alıntı: duvan_5
Bir ev kullanıcısı olarak tüm işlemcilerin tüm anakartlara nasıl bağlandığını resimleyemedim kusura bakma.
S775 ya da s478 ada AMD s754, s939 işlemcin ne olursa olsun anakarta bağlanması genelde birbirine benziyor. Amacın öğrenmekse bunu zaten gerçekleştirirsin....