Şimdi Ara

iCihazlar için Satınalma Tavsiyeleri (ANA KONU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
2
Favori
19.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iPhone, iPad, iPod touch vs.. gibi bütün Apple ürünleri arasında model, hafıza,ürün, fiyat konusunda kararsız kalıp, başka cihazlarla da karşılaştırmak isteyenler, buraya yazabilir. Bu cihazları satın alacaklar bu başlığı kullanabilir. Bu tip açılan konular bu başlığa yönlendirilecektir.

Admin notu: myfranco arkadaşımızın da bilgisi dahilinde olarak bu konu ana konu olarak belirlenmiştir. "Hangi cihazı alayım, tavsiye edin vs" tarzı tüm sorular bu başlık altında toplanacaktır. Mükerrer olarak açılan diğer konular silinecek/kilitlenecektir. Herkese iyi forumlar
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Konu hayırlı olsun.

Bir soru sorayım hemen
    Elimde kutusu açılmamış iPad Wifi 16 Gb olsa ne kadara satabilirim?
    Yurtdışı değil, yurtiçi. Hediye gelecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Krst_

Konu hayırlı olsun.

Bir soru sorayım hemen

1080...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HackAv

quote:

Orijinalden alıntı: _Krst_

Konu hayırlı olsun.

Bir soru sorayım hemen

1080...

Ciddi mi İyiymiş o zaman

• Benimde aklımda ipad2 3gli almak var ama 32 mi 64 gb mı alsam dıye düşünüyorum :/
  • Bende iPad var 16gbwifi+3G iPad 2 32 wifi alsam mı diye dusunuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: deagle100

Bende iPad var 16gbwifi+3G iPad 2 32 wifi alsam mı diye dusunuyorum

Arada oluşan fiyat farkı seni üzmeyecekse al derim , yok ipad 1 benim işimi görüyor dersen kendi seçimin ama şunu unutma insan oğlu doyumsuz ipad 1 işini görücekken sırf yenisi çıktı diye almak israf.

quote:

Orijinalden alıntı: paper59

Benimde aklımda ipad2 3gli almak var ama 32 mi 64 gb mı alsam dıye düşünüyorum :/

3g 32gb 1619TL

3g 64gb 1835TL

Aradaki 216TL 1619TL yi veren kişiye dokunmaz derim , hani bir söz vardır ya aklında kalıcağına miden de kalsın diye bence 64 lüğü al sonra kendine kızıcak kozu vermemiş olursun ( şahsi yorumum ).Aradaki 2 kat hafıza farkını da unutmamak lazım eğer ki hafıza senin için önemliyse ...

edit : düzen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :S -- 2 Mayıs 2011; 0:15:44 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://forum.donanimhaber.com/m_48566660/tm.htm
    Iphone 3GS ve 4 arasında kalanlar bu linke göz atabilirler.
  • Ben Ipad 1 ide Turkcell es sim kart ile kullaniyordum. Boylece internet paketli tarifemi ikisinde de kullanabiliyordum. Ayri fatura olmuyordu. Ama soyle bir sikinti vardi; Ipad neti kullanirken telefon erisilemez oluyordu. O yuzden cellular data yi kapatiyordum, ipadde gerektiginde aciyordum.

Simdi Ipad 2 de 3G yi dusunuyorum, ayarlardan her seferinde boyle girip ayar yapmak mi, yoksa Wifi alip Iphone 4'ten mi veriyim gerektiginde.
  • Aynı ikilemde kalan biri olarak çok düşündükten sonra gittim ipad 2 32 GB wifi beyaz aldım. Çokta memnunum insanlar bu 3g işine amma takmış :) akıllı hotspot yapan bir telefon alırsın bu fiyata daha iyi , hiç mi olmadı 200 tlye git ilerde Turkcellin multivınn modeminden satın al rahatça gir arkadaşımda var bataryasıda 5-6 saat gidiyor bu multivıın , çok seyahat ederim dersen 3gyi belki öneririm onun dışında benim için 300 TLye degmeyecek bir aparat. bence ipadde harddiskin kaç gb oldugu 3G'den daha önemli.

32 gb wifi alan biri olarak wifi modeli öneririm.
  • öncelikle herkese iyi forumlar,benim arada kaldığım sorun şu.bu aralar samsung s8530 wave2 ye baya bi merak salmış durumdayım ama bakıyorumda kullandıkları wave2 yi satmak isteyenler iphone alacağım için vs yazıyorlar.birazda bundandır kafam karışık bu konuda.daha önce iphone kullanmadım ama çok kısa süreliğine inceledim,aynı şekilde wave2 yide kısa süreliğine inceledim.iphone kullanan forumdan bi kaç arkadaşta iphone un kamerasının çok kötü olduğunu söylediler(herhalde 3g,3gs için dediler).acaba ne yapmalıyım kamerası kötü denilen bi iphone 3gs mi yoksa hd çekim yapan bi wave2 mi? aslında telefonu kurcalayan biriyimdir.yani fazla basit olması beni sıkar.yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
  • bende senin gibi düşünüyordum 3gs aldm çok memnunum.kamerası kötü değil iyi resimler çekmek istiyorsan fotoğraf makinası ile çekeceksin zaten iphonun kamera kalitesi bence gayet tatmin edici.wave2 ye bulaşma şimdilik derim bada işletim sisteminin ne olacağı belli değil uygulama konusunda seni tatmin etmez uygulama düşkünüysen.uygulama düşkünü değilim diyorsanda zaten bu telefonlara kadar çıkmanın gereksiz olduğunu düşünüyorum.kesinlikle apple ürünlerinden artık şaşmayacağım parasını sonuna kadar hak ediyor bence.saygılar.
    quote:

Orijinalden alıntı: mavi_its_xxx

öncelikle herkese iyi forumlar,benim arada kaldığım sorun şu.bu aralar samsung s8530 wave2 ye baya bi merak salmış durumdayım ama bakıyorumda kullandıkları wave2 yi satmak isteyenler iphone alacağım için vs yazıyorlar.birazda bundandır kafam karışık bu konuda.daha önce iphone kullanmadım ama çok kısa süreliğine inceledim,aynı şekilde wave2 yide kısa süreliğine inceledim.iphone kullanan forumdan bi kaç arkadaşta iphone un kamerasının çok kötü olduğunu söylediler(herhalde 3g,3gs için dediler).acaba ne yapmalıyım kamerası kötü denilen bi iphone 3gs mi yoksa hd çekim yapan bi wave2 mi? aslında telefonu kurcalayan biriyimdir.yani fazla basit olması beni sıkar.yorumlarınız için şimdiden teşekkürler

• dostlar ip4 kullanıyorum öyle memnunumki apple ürünlerinden yine şaşmamak istiyorum.. bende bi laptop var 6 senelik.. artık işlevini yitirdi.. baya bi pahalı da olsa apple macbookmu alsam falan derken ipad 2 çıktı.. acaba ipad 2 bi laptoptan sağlayabileceğim asgariyi faydayı sağlar mı bana? tipik bi internet kullanıcısıyım, oyun oynamam, asortik programlar kullanmam.. nette gezinir, msnde chat yaparım.. bu bağlamda laptop yerine ipad 2 alsam karlı çıkarmıyım yoksa ipad veya bu tarz aletler işlev, hız ve pratiklik anlamında asla bi laptopun yerini tutamazmı? kısacası o kadar para verip macbook almaktansa ipad alsam, emektar laptopu da atmasam ciddi anlamda pc'lik bi iş olursa onda yapsam ama günlük internet kullanımı için ipad kullansam diye düşünüyorum.. sizce mantıklımı?
  • netboook'uma kahve dokuldugu icin bilgisayarsiz kaldim.. ipad2 almayi dusunuyorum fakat isim geregi pc'de kullandigim exe tabanli bir program var.. senkronize ile ilgili.. ipad'e sanirim exe dosyalari yuklenemiyor.. ileride jb ile birlikte boyle bir sey olabilir mi? eger olma ihtimali var ise ipad alacagim.. eger yok ise laptop almayi dusunuyorum.
  • iiphone 4 mü almalıyım iphone 5i beklemelimiyim yardım ederseniz sevinirim.
  • :phone 5 in fiyatını aşağı yukarı tahmin edebilecek var mı?
  • min. 2.500 dan açarlar ,peşin 2.400 e sardırırız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ralp88 -- 22 Mayıs 2011; 0:45:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: plep05

:phone 5 in fiyatını aşağı yukarı tahmin edebilecek var mı?

Henüz tanıtımı yapılmadığı için net bir fiyat söylemek elbette mümkün değil ancak bugüne kadar çıkan tüm iphone modellerinde Apple şu stratejiyi uyguladı. Yeni çıkan iphone bir öncekinin fiyatıyla piyasaya girdi, bir önceki modelin de fiyatı düşürüldü. Mesela 2g'ler satıştayken 3G'ler 2G fiyatı ile geldi (atıyorum 2G iphone fiyatı 1000 TL ise 3G de 1000 TL'den satılmaya başlandı), sonra 3GS çıktığında da yine 3G fiyatıyla çıktı. Ona keza son olarak iphone 4 bir önceki seri olan iphone 3GS fiyatıyla çıktı extra bir fiyat farkı konulmadı.

Buradan yola çıkarak kuvvetle ihtimal iphone 5G yada iphone4BJK modeli (GS yerine BJK daha iyi satar bence ) artık ismi her neyse, piyasaya iphone 4 fiyatıyla girecektir...

• güzel bir konu olmuş. arkadaşlar sorum şu telefonumu değişyiriyorum iphone4 mü htc hd2 mi önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagmurr 8I

güzel bir konu olmuş. arkadaşlar sorum şu telefonumu değişyiriyorum iphone4 mü htc hd2 mi önerirsiniz?

Kullanım alanı ne amaçlı? Detaylı yazarsan daha iyi olur.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.