Şimdi Ara

Need for Speed: The Run (ÇIKTI) (72. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.808
Cevap
4
Favori
116.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 2e3a

Arkadaşlar The Run oyununa başlamadan önce arabayı değiştiremiyor muyuz? Benzin istasyonuna girerken bile 6 çeşit araba var, diğer arabaları kullanmak için ne yapmalıyız. yoksa bize verdikleriyle mi yetineceğiz?

Alıntıları Göster
    benim sorunla iligli bilgisi olan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: fullpusat

belki yeri değil ama oynu kurdum bi hata veriyor crack felanda yaptım ama aynı hata

nfs for speed the run exe - giriş bulunamadı bilgisi olan varsa

windows 7 mi kullanıyorsun kardeşim?
    Yüklemeyi doğru yaptın mı? eğer yüklemeyi doğru yaptığına güvenmiyorsan youtube dan izle. ilaçlamayıda gösteriyor...
  • quote:

quote:

belki yeri değil ama oynu kurdum bi hata veriyor crack felanda yaptım ama aynı hata

nfs for speed the run exe - giriş bulunamadı bilgisi olan varsa

windows 7 mi kullanıyorsun kardeşim?
    Yüklemeyi doğru yaptın mı? eğer yüklemeyi doğru yaptığına güvenmiyorsan youtube dan izle. ilaçlamayıda gösteriyor...

Alıntıları Göster
    xp kullanıyorum ama 7 de de denedim yanlış yüklemiş derken silip bidahamı kuruyum

• quote:

xp kullanıyorum ama 7 de de denedim yanlış yüklemiş derken silip bidahamı kuruyum

Alıntıları Göster
    @X-FI
    hocam bu smaa yı nasıl yapıyoruz biraz açıklarsan harika olur
    şimdiden tesekkürler
  • quote:

Alıntıları Göster
    oyunu bitirdim. beklediğim gibi değilmiş çok daha iyiymiş oyun. ben beğendim vallaha. heyecan doruktaydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klack

oyunu bitirdim. beklediğim gibi değilmiş çok daha iyiymiş oyun. ben beğendim vallaha. heyecan doruktaydı.

Alıntıları Göster
    oyunu bende bitirdim harikaydi :) adamlar ne senaryo yazmis ya , biran aksiyon oyunu oynadigimi sandim arabadan inmeler kacmalar flan

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0DECB8E5A

oyunu bende bitirdim harikaydi :) adamlar ne senaryo yazmis ya , biran aksiyon oyunu oynadigimi sandim arabadan inmeler kacmalar flan

Alıntıları Göster
    Oyunda açılmamış bir sürü araba var ve çoğu online yarış gerektiriyor.
    Acaba bu araçların tamamını çıkaran var mı arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmeteyup

Oyunda açılmamış bir sürü araba var ve çoğu online yarış gerektiriyor.
    Acaba bu araçların tamamını çıkaran var mı arkadaşlar?

Alıntıları Göster
    online yarisi nasil yapacaz beyler? ve oyunun orjinal mi olmasi lazim ?
  • quote:

evet birdaha kur ama youtube da video var onu izle kur
  • quote:

quote:

evet birdaha kur ama youtube da video var onu izle kur

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar The Run oyununa başlamadan önce arabayı değiştiremiyor muyuz? Benzin istasyonuna girerken bile 6 çeşit araba var, diğer arabaları kullanmak için ne yapmalıyız. yoksa bize verdikleriyle mi yetineceğiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Gurkαn

İlla ki orjinal lazım. Ea bu sefer orjinelcilere kıyağını iyi geçmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: eldblo

@X-FI
    hocam bu smaa yı nasıl yapıyoruz biraz açıklarsan harika olur
    şimdiden tesekkürler

SMAA injector arat guru3d den indir sonra dx10 dosyasının içindeki dosyaları oyunun .exe sinin olduğu yere at ve oyunu çalıştır o kadar.

msi afterburner kullanma oyun açıkken yoksa crash oluyor.

• quote:

Diğer araçlar challenge'lar için. Campaign'de, verdikleriyle idare etmek zorundasın.
  • quote:

quote:

aynen ole olmus bizde arabalari acamayacagiz ozman (: bizde save dosyasini indiririz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0DECB8E5A

quote:

quote:

aynen ole olmus bizde arabalari acamayacagiz ozman (: bizde save dosyasini indiririz

Alıntıları Göster
    "Bir sorun programın düzgün çalışmasını durdurdu. Windows programı kapatacak ve çözüm varsa size bildirecek." hatası verip kapanıyor. yardımcı olun lütfen her yolu denedim . herşey güncel özellikleri pc nin 1 gb gt 320 m nvıdıa 8 gb ram i5 işlemci 4 gündür ugraşıyorumm

• quote:

quote:

quote:

Hocam işte o save dosyasını arıyorum ben de. İlgililere duyurulur..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam işte o save dosyasını arıyorum ben de. İlgililere duyurulur..

Alıntıları Göster
    Most Wanted ve Carbon'dan sonra gerisi hikaye oldu.The Run'da zevk aldığım bölümler The Run'a özel arabasız kaçış sahneleri.Araba ile alınacak pek bir zevk yok açıkças :(

• quote:

Orijinalden alıntı: serkankylie

Most Wanted ve Carbon'dan sonra gerisi hikaye oldu.The Run'da zevk aldığım bölümler The Run'a özel arabasız kaçış sahneleri.Araba ile alınacak pek bir zevk yok açıkças :(

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bütün konuyu okudum ve benim bir problemim var...Zamunda'da ki 4.61 gb lık BlackBox sürümünü indirdim ve kurulumu yaklaşık 1 saat sürdü yükledikten sonra oyunun exe dosyası .par uzantısına dönüşüyor ve açılmıyor nedenini çözemedim farklı crack ler denedim bu seferde oyunda siyah ekran geliyor yukarıdaki autolog simgesi ha babam dönüp duruyor :) saatlerdir uğraşıyorum o kadar indir kur falan filan..Ekran kartı güncellemesi, directx, vcredist falan bunların hepsi güncel donanımsal açıdan da bir problem yok..Crack den kaynaklanan bir durum olabilir..Başka sürümleride indirmek istemiyorum saatlerimi verdim ben..:D Varsa bir yardımcı olabilecek olan bir el atsın be. :D

• quote:

Orijinalden alıntı: guarding

Arkadaşlar bütün konuyu okudum ve benim bir problemim var...Zamunda'da ki 4.61 gb lık BlackBox sürümünü indirdim ve kurulumu yaklaşık 1 saat sürdü yükledikten sonra oyunun exe dosyası .par uzantısına dönüşüyor ve açılmıyor nedenini çözemedim farklı crack ler denedim bu seferde oyunda siyah ekran geliyor yukarıdaki autolog simgesi ha babam dönüp duruyor :) saatlerdir uğraşıyorum o kadar indir kur falan filan..Ekran kartı güncellemesi, directx, vcredist falan bunların hepsi güncel donanımsal açıdan da bir problem yok..Crack den kaynaklanan bir durum olabilir..Başka sürümleride indirmek istemiyorum saatlerimi verdim ben..:D Varsa bir yardımcı olabilecek olan bir el atsın be. :D

Alıntıları Göster
    kasma sorununu çözen olabildimi

• quote:

Orijinalden alıntı: psikozg

kasma sorununu çözen olabildimi

Alıntıları Göster
    Serbest sürüş yok mu ben mi bulamadım...
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.