Şimdi Ara

HP Pavilion DV6-6020ET (LL045EA) (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.058
Cevap
19
Favori
299.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: djkubi

ıns burdada oyle bıseyler olur.
    ürünün normal fiyatı 1650 civarıdır. 2 ay bile olmadı, bu fiyata satılıyordu. dolar bahane.
  • bımeksde web'e ozel yuzde 25 ındırım 1705 tl. Kampanyaya dıger fırmalardan reaksıyon beklıyoruz.
  • evet 1700llira :) napak alakmi,yoksa diger firmalarimi bekliyelim,tknosadan vatandan karsi atak bekliyorum :p
  • haftasonuna ortalık patlar. Hadı hayırlısı. Ins. Adapazarı bımeks acılısında olabılırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: djkubi

haftasonuna ortalık patlar. Hadı hayırlısı. Ins. Adapazarı bımeks acılısında olabılırım.
    Ben de almayı düşünüyorum. Bu arada bu üründe çift ekran kartı var mı? Hem ATI hem de INTEL. İstediğimiz zaman geçiş yapabiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkkadi

Ben de almayı düşünüyorum. Bu arada bu üründe çift ekran kartı var mı? Hem ATI hem de INTEL. İstediğimiz zaman geçiş yapabiliyor muyuz?

evet var. sanırım bu intel gpu anakart üstünde değilde işlemci içinde bulunuyor. çünkü işlemci modelini intelin sitesinde arattıgımızda işlemci özellikleri listesinde gpu özelliklerinide veriyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zebani

quote:

Orijinalden alıntı: mkkadi

evet var. sanırım bu intel gpu anakart üstünde değilde işlemci içinde bulunuyor. çünkü işlemci modelini intelin sitesinde arattıgımızda işlemci özellikleri listesinde gpu özelliklerinide veriyorlar.

Alıntıları Göster
    ulan bu dolar artıp duruyor ya....

• quote:

Orijinalden alıntı: murat8550

ulan bu dolar artıp duruyor ya....

Alıntıları Göster
    gta IV çok aşırı kasıyor yardım edin bu nasıl birşeydir yanotebookcheckte 6770 le ortalama 60 fps yazıyodu nasıl 10 fps ye kadar düşer ayarları düşürüyorum yada en yükseğe getriyorum hep aynı kasıyor
  • bimeks ortlığı kızıştırdı hadi bakalım sıra vatan ve teknosada :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: termomuk

bimeks ortlığı kızıştırdı hadi bakalım sıra vatan ve teknosada :)
    şuanda yeni elime geçti birazcık deneme yaptıktan sonra ilk izlenimlerimi paylaşacağım fakat, fazn sesi hiç birşey yapmamama rağmen bana fazla geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnKnown44

şuanda yeni elime geçti birazcık deneme yaptıktan sonra ilk izlenimlerimi paylaşacağım fakat, fazn sesi hiç birşey yapmamama rağmen bana fazla geldi.

Alıntıları Göster
    arkadaslar dun aksam bilgisayar cok hafif bir sarsinti gecirdi (bozacak kadar degil) bugun sabah acilinca ekran pembe sekilde acildi (siyah ortasinda windows logosu animasyonu logonun etrafi pembe olarak acildi) acildiginda da masaustunde pembelik vardi. birkac saniye bekleyince pembe tonlari kaybolup normale dondu. (kapagin acisiyla oynamak da etkili olabilir) simdi farkettim ki bir sure bekleyip acilinca pembe tonlari geliyor. ekran karti degistirmek sorunu cozmuyor. ben ekranin kablosundan supheliyim. arastirdim pembe renk ampul bozulmasinin sebebi olabilirmis (hatta isininca pembenin gitmesi de buna uyuyor) yoksa sandigimin aksine yazilimsal bir sorun olabilir mi? ama oyle olsa 1 aydir ayni suruculerle calisirken daha once neden boyle bir sey olmasin?

• quote:

Orijinalden alıntı: turutk

arkadaslar dun aksam bilgisayar cok hafif bir sarsinti gecirdi (bozacak kadar degil) bugun sabah acilinca ekran pembe sekilde acildi (siyah ortasinda windows logosu animasyonu logonun etrafi pembe olarak acildi) acildiginda da masaustunde pembelik vardi. birkac saniye bekleyince pembe tonlari kaybolup normale dondu. (kapagin acisiyla oynamak da etkili olabilir) simdi farkettim ki bir sure bekleyip acilinca pembe tonlari geliyor. ekran karti degistirmek sorunu cozmuyor. ben ekranin kablosundan supheliyim. arastirdim pembe renk ampul bozulmasinin sebebi olabilirmis (hatta isininca pembenin gitmesi de buna uyuyor) yoksa sandigimin aksine yazilimsal bir sorun olabilir mi? ama oyle olsa 1 aydir ayni suruculerle calisirken daha once neden boyle bir sey olmasin?

Alıntıları Göster
    yazılımsal bir şeye benzemiyor sorununuz , sizin dediğniz pembe ampul bozulmasıda olabilir lcd de bir sorunda olabilir cok minik bir ihtimal ekran kartından da olabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pSy! -- 5 Temmuz 2011; 15:51:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pSy!

yazılımsal bir şeye benzemiyor sorununuz , sizin dediğniz pembe ampul bozulmasıda olabilir lcd de bir sorunda olabilir cok minik bir ihtimal ekran kartından da olabilir..

Alıntıları Göster

arkadaşlar burda world bonus axess ile bimeksden daha uyguna geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: behcetkral

gta IV çok aşırı kasıyor yardım edin bu nasıl birşeydir yanotebookcheckte 6770 le ortalama 60 fps yazıyodu nasıl 10 fps ye kadar düşer ayarları düşürüyorum yada en yükseğe getriyorum hep aynı kasıyor

GTA IV'ün en yeni patchlarını yüklemelisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ups12

merhaba arkadaşlar. ben yaklaşık 10 gün önce sadecenotebooktan aldım hpyi. iexplorer.exe ler neredeyse ram'ın %60'nı falan kullanıyor. bazen bilgisayar zorlanıyor. nasıl çözebilirim acaba. yardımcı olursanız sevinirim.

Alıntıları Göster
    merhaba arkadaşlar sizen bir konuda yardım istemek istiyorum benim tauchpad etrafındaki beyaz ışık yanmıyor artık kendiliğinden söndü birdahada çalışmadı hiç böyle bir durumla karşılaşan varmı çözümü nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: sunta_16

merhaba arkadaşlar sizen bir konuda yardım istemek istiyorum benim tauchpad etrafındaki beyaz ışık yanmıyor artık kendiliğinden söndü birdahada çalışmadı hiç böyle bir durumla karşılaşan varmı çözümü nedir

toucpadin üstünde turuncu ışık yanıyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Machete Cortez

quote:

toucpadin üstünde turuncu ışık yanıyormu?

Alıntıları Göster
    bilgisayarınıza format attıktan sonra gerekli driverleri kurmamış olabilirsiniz.. yada kendi programlarını devredışı bırakmış olabilirsiniz..

• quote:

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bu touchpad'in scroll özelliğini nasıl kullanabiliriz. Ben kullanma klavuzundaki gibi yapıyorum ancak olmuyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImJuNNy

Arkadaşlar bu touchpad'in scroll özelliğini nasıl kullanabiliriz. Ben kullanma klavuzundaki gibi yapıyorum ancak olmuyor ?

Alıntıları Göster
    yardima ihtiyacim var.

dv6020et notebook rastgele zamanlarda hicbir hata vermeden kendini kapatiyor. bunun icin isinmasi gerekmiyor bazen windows baslayinca kapaniyor. neden oldugunu cozemedik. f14 bios yukleyecektim duzeltmeler listesinde boyle bir sorun yok. yine de yuklemek lazimdi ama hpnin sitesi hata veriyor baska zamana artik.

bir fikri olan var mi? yazilimsal midir donanimsal midir?

bunun yanisira birkac mesaj once attigim pembelesme sorununa da cozum bulamadim ama nedense sorun devam etmiyor su aralar.

• 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.