Şimdi Ara

HP Pavilion DV6-6020ET (LL045EA) (198. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.058
Cevap
19
Favori
299.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ekduyan

arkadaşlar bios'um çöktü malesef servise de göndermek istemiyorum yardımcı olabilir misiniz ?

neden coktu,bu sp 55068 bıos moddan dolayımı????
  • Ya arkadaşlar benim arkadaşta gtx 330 nvidia i5 işlemcili bir laptopu var bende 6020st var ama inanın benimki aşırı ezik kalıyor onunkinin yanında.

Laptoplarımız hemen hemen aynı derecede ısınıyorlar. Bende başta sorun olmuyor fakat 10 dk sonra laptop ısınmaya başlayınca kasmaya başlıyor. Sorun neyden kaynaklanıyor acaba? Isınmayla mı alakalı?

Birde Laptop soğutucusu da almayı düşünüyorum. Acaba soğutucu alsam işe yarar mı yararsa 80tl geçmicek şekilde kullanıdğınız sağlam bişey varsa örnek verir misiniz?

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CRaZYGaMeR -- 29 Haziran 2012; 2:32:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CRaZYGaMeR

Ya arkadaşlar benim arkadaşta gtx 330 nvidia i5 işlemcili bir laptopu var bende 6020st var ama inanın benimki aşırı ezik kalıyor onunkinin yanında.

Laptoplarımız hemen hemen aynı derecede ısınıyorlar. Bende başta sorun olmuyor fakat 10 dk sonra laptop ısınmaya başlayınca kasmaya başlıyor. Sorun neyden kaynaklanıyor acaba? Isınmayla mı alakalı?

Birde Laptop soğutucusu da almayı düşünüyorum. Acaba soğutucu alsam işe yarar mı yararsa 80tl geçmicek şekilde kullanıdğınız sağlam bişey varsa örnek verir misiniz?

Teşekkürler.

http://www.vatanbilgisayar.com/Soğutma%20Sistemleri/zalman-zm-nc3000-zm-nc3000-notebook-sogutucusu-siyah-(3-port-usb)/productdetails.aspx?I_ID=46879#allImages soğutucu olarak bunu tavsiye ediyorlar ben denemedim ama ilerde alıcam

• zalmanın 2 iyi soğutucusu var; nc3000 ve nc2000
    zalman bu konuda zaten çok başarılı işlere imza atıyor gerçi, bende tavsiye ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

Ya arkadaşlar benim arkadaşta gtx 330 nvidia i5 işlemcili bir laptopu var bende 6020st var ama inanın benimki aşırı ezik kalıyor onunkinin yanında.

Teşekkürler.

http://www.vatanbilgisayar.com/Soğutma%20Sistemleri/zalman-zm-nc3000-zm-nc3000-notebook-sogutucusu-siyah-(3-port-usb)/productdetails.aspx?I_ID=46879#allImages soğutucu olarak bunu tavsiye ediyorlar ben denemedim ama ilerde alıcam

abi bu çok pahalı ya hepsiburadada aluminyum soğutucular var aluminyum olması daha iyi sonuç verdirmez mi?
    Bir de Thermaltake Massive 23 LX i öneren de var önermeyen de var şimdi arada kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CRaZYGaMeR -- 29 Haziran 2012; 11:05:19 >

• quote:

quote:

quote:

Teşekkürler.

abi bu çok pahalı ya hepsiburadada aluminyum soğutucular var aluminyum olması daha iyi sonuç verdirmez mi?
    Bir de Thermaltake Massive 23 LX i öneren de var önermeyen de var şimdi arada kaldım.

evet malesef pahalı ama genelde yorumlar olumlu yönde denemedende bişey denmez tabi

aliminyum iyidir ama fanı çok yavaş ve dandikse boşunadır

• Dirt 3 yükledim ayarlar medium ve high ilk başlarda güzel sonra laptop cayır cayır yanıyor hatta kastığı bile oldu
    Niye bu kadar ısınıyor ya hani bu kasalarda halletmişti bu sorunu,
    OF ya illa bi soğutucu alcaz değil mi?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler.

evet malesef pahalı ama genelde yorumlar olumlu yönde denemedende bişey denmez tabi

Fan rpm i kaç olursa işimi görürür?

bunu buldumhttp://www.hepsiburada.com/liste/akasa-everest-aluminyum-notebook-stand-ve-sogutucu-ak-nbc-09bk/productDetails.aspx?productId=bs11773&categoryId=106859&SKU=BS11773#Gorseller

1500 2000rpm arasında diyor dönüş hızını bu mudur yoksa zalman nc1000 mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CRaZYGaMeR -- 30 Haziran 2012; 0:01:36 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler.

Fan rpm i kaç olursa işimi görürür?

bunu buldumhttp://www.hepsiburada.com/liste/akasa-everest-aluminyum-notebook-stand-ve-sogutucu-ak-nbc-09bk/productDetails.aspx?productId=bs11773&categoryId=106859&SKU=BS11773#Gorseller

1500 2000rpm arasında diyor dönüş hızını bu mudur yoksa zalman nc1000 mi?

valla kardeşim yorumları iyi sen bilirsin kullanmadığım için net cevap vermem alıpta memnun olursan yaz herkez faydalansın fiyatıda iyi

• arkadaşlar 12.6 whql sürücü çıkmış yükledim geçişlerde herhangi bir problem yok. bir de siz hangi intel hd 3000 sürücüsünü kullanıyorsunuz? çoğu uyumsuz ben hp'nin sitesindekini kullanıyorum
  • Yok abi kafayı yiyicem bu ısınmayla
    Sol taraf cayır cayır yanıyor! Grafik kartı hep Ati de mavi ekran veriyor diye değiştirmiyorum düz nette takılırken bile ısınır mı bu kadar

Orijinal Dirt3 almıştım geçen kampanyadan,
    (Ama çok problemliymiş ondan heralde 5Tl yapmazlar yoksa) tam ekran falan olmadı en son Driectx 9true yaparak tam ekran oldu ayarları da baya kıstım ama inanılmaz FPS düşüşleri oluyor cidden kafam attı notebook da cayır cayır zaten Arkadan kitap koyup yükselttim ama o çözüm değil zaten mecbur bi soğutucu alıcam çok para da vermek istemiyorum ne alsam sizce?

Bana da güzel bi ders oldu galiba bu HP konusunda!

Şu aleti bi fabrika ayarlarına sıfırlasam iyi olcak sonra gerek yeni driverleri yüklerim
    Of ya of

• Boşuna zalman falan almayın arkadaşlar Hp çok kaliteli bir iş çıkarmış alt tarafta hava falan geçmiyo içeri.Ben nc3000 aldım işlemci halen 94 C maks.Onun yerine
    lightake.com
    On Sale All Toys ▏Lightake Global Online Store ▏Wholeslae & Dropship
    http://lightake.com/detail.do/sku.Strong_Cool_USB_Mini_Notebook_Laptop_Idea_Air_Cooling_Fan_Black-46643
    gibi bişey alın sol taraf yanmaktan kurtuldu.

• XSoldier000 güzel ürün. Türkiyede varmıdır ki bu.
  • Bir ara bitenekadar.com sattı 1 tane aldım bende 20 tlydi.
  • Bence Hp ısı yalıtım işine girsin.10 yıllık Toshiba laptop daha iyi soğutuyor kendini.Ciddi diyorum ısı yalıtım işinde parayı götürür Hp...
  • i7 ısınıyor ya. marka farketmez. ha 3-4 kilogramlık birşey alsaydık ısınmazdı heral.
  • Hocam lenovoda da i7 var maks 83-84 görüyor.Hpnin ciddi hatası var burda.Ben i3 almayan dizimi dövüyorum ancak şuan.Oyun için kullanıyorum i3-i5 hiçbir fark yok oyunda.i7 ego için almış oldum sadece.Pc müh değilim ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zebani

i7 ısınıyor ya. marka farketmez. ha 3-4 kilogramlık birşey alsaydık ısınmazdı heral.

bodrumda 2 saatten fazla kullanımdan sonraki sıcaklık değerlerim.

eski bir i7 li hp kullanıcısı olarak, hp nin bireysel kullanıcılar için yaptığı ürünler ısınıyor diyorum.

hp dv6 3055 et i ilk aldığım gün bile bu sıcaklıkları görmemişti, hem de daha serin ortamda.

gene de sizin için mesajı şöyle bitiriyorum:

üst düzey notebooklar ısınıyor, hp ler yanıyor!

ve soğutucu almayı düşünenler.

bilgisayarınızı temizleyin, garantisi varsa servise verin temizlesinler. soğutucu vs, kısa vadeli çözüm sunmaktan öteye gitmiyor. ve kullanmakta ısrar ederseniz, sadece soğutucu desteği ile çalışır hale geliyor.

süpürge dayayıp temizlemek, ya da fanı parçalarına ayırmadan ulaşabildiğiniz yerleri temizlemek kısa vadeli çözüm sunuyor.

gerçek çözüm istiyorsanız fanı açıp, yapışmış olan kirleri temizlemeniz gerek. resimde gördüğünüz tozları fırça ile zor temizledim. ayrıca sürekli sıcak kaldığından ve kalitesiz termal macun kullanıldığından termal macun da özelliğini kaybediyor.

markası fark etmez, sıcaklıklarda değişme varsa, ve süpürge ile de temizledikten çok kısa sürede gene ısınmaya başlıyorsa servise gitmeniz gerek. ya da açın temizleyin benim gibi. 15-16 derece değişmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jvcjvc -- 6 Temmuz 2012; 15:26:37 >

• Aynen katılıyorum Hpler yanıyor.Geyik bile vardı sanırım Hp laptop işinden elde ettiği tecrübeyle endüstriyel tip fırın yapcakmış diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: XSoldier000

Hocam lenovoda da i7 var maks 83-84 görüyor.Hpnin ciddi hatası var burda.Ben i3 almayan dizimi dövüyorum ancak şuan.Oyun için kullanıyorum i3-i5 hiçbir fark yok oyunda.i7 ego için almış oldum sadece.Pc müh değilim ben.

Aynen ya of bi de bi yığın para verdik Asus alaydım diyorum şimdi baya bi müddet buna talim haliyle özellikleri iyi hoş da cidden tam kullanıyor muyum bilemem.
    Kasaya beats audio'ya ve 6770M'e kandık bi de kullanabilsek,

Gerçi kuzende de toshiba 3D li notebook var BD disk i7 vs vs o da ısınıyor soğutucu aldı baya bi azaldı

• 
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.