Şimdi Ara

iphone 2/3/4 Factory Unlock Listesi(ALLGSMUNLOCK) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.079
Cevap
5
Favori
85.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    atrix'e Pazar gunu yapilan bir odeme ve dün sabah itibariyle status: proccess olarak degisen ve hala bu sekilde devam eden unlock sureci bugun basarili olarak sonlanir mi, (UK O2 Operator)
    tecrubelerinze ve bilginize gore bir tahminde bulunabilir misiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hax0r

Erol Bey,
    atrix'e Pazar gunu yapilan bir odeme ve dün sabah itibariyle status: proccess olarak degisen ve hala bu sekilde devam eden unlock sureci bugun basarili olarak sonlanir mi, (UK O2 Operator)
    tecrubelerinze ve bilginize gore bir tahminde bulunabilir misiniz.

ewet olur büyük ihtimalle
  • erolcoban kullanıcısına yanıt
    Thank you for your unlatching request.

Sorry, we are unable to process your request as the IMEI given on the
    form has not been used against this mobile.no

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Greenlabel -- 27 Mayıs 2025; 22:47:9 >
  • 24 saate kayıt gerçekleşir sizde linkteki bu formu doldurun demişler anladığım kadarıyla herhangi bir yeri aramanıza gerek yok
  • ABD ATT iphone u 4.1 den 4.3.2 ye restore ettim ama şuan kullanamıyorum iTunes sim yok diyor. ATT kart olmadan Tel i aktif edemezmiyim ?
  • Arkadaslar Apple Official unlock U kapattı diye okudumm veenece nin twitinde daha once yapılanlarda kapanabilirmis benim cihazda imei ile açıldı bı bakın isterseniz
  • arkadaşlar bende kullanmak istiyorum cihazım at&t cihazı nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim...
  • Cihazım bugun ıtıbarı ıle unlock oldu (Fransa -SFR) allgsmunlocktan actırmadım ama yardımlarından dolayı meegi ye tesekkuru borc bılırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: fearfactory

arkadaşlar bende kullanmak istiyorum cihazım at&t cihazı nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim...

Geç kaldın dostum, kullandığımız bu site at&t den kilitli iphone ları açmıyordu, geçen günlerde at&t de listelere girdi 110-120 euro gibi bir fiyata unlock yapıyorlardı ama listede fazla kalmadı,tahminim bir hafta kadar durdu ve kaldırdılar,şuan için at&t yi unlock yapamazsın tekrar listeye girene kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brailg

Cihazım bugun ıtıbarı ıle unlock oldu (Fransa -SFR) allgsmunlocktan actırmadım ama yardımlarından dolayı meegi ye tesekkuru borc bılırım

Rica ederim dostum, birşey yapmadım.. Hayırlı olsun fu cihazın
  • @fearfactory

Söylemeyi unuttumda , birinci sayfa , ilk mesajda ki linkde liste ve fiyatları bulabilirsin. arasıra o listeyi kontrol edersin,
  • quote:

Orijinalden alıntı: meegi

quote:

arkadaşlar bende kullanmak istiyorum cihazım at&t cihazı nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim...

Geç kaldın dostum, kullandığımız bu site at&t den kilitli iphone ları açmıyordu, geçen günlerde at&t de listelere girdi 110-120 euro gibi bir fiyata unlock yapıyorlardı ama listede fazla kalmadı,tahminim bir hafta kadar durdu ve kaldırdılar,şuan için at&t yi unlock yapamazsın tekrar listeye girene kadar.

Peki bizim acilmis att lerle ilgili problem varmi. Yeniden kilitleyebilirlermi
  • at&t cihazlar için fu tekrar başlarmı sizce
  • açıldı açıldııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

3.deneyişimde açıldııııııııııııı

çıldırmak üzereyim yarabbim bu nasıl bir duygu:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perseus1

açıldı açıldııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

3.deneyişimde açıldııııııııııııı

çıldırmak üzereyim yarabbim bu nasıl bir duygu:D

Hayırlı olsun :D
    bunun üzerine bi ss atman gerekirdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: CompostO

quote:

Orijinalden alıntı: meegi

quote:

Peki bizim acilmis att lerle ilgili problem varmi. Yeniden kilitleyebilirlermi

şahsi fikrim, sanmıyorum yeniden kilitleneceğini

• arkadaşlar buyrun resim...
    çok şükür...
    3.denemede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryan Oreily -- 22 Nisan 2011; 22:47:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdar6085
    ABD ATT iphone u 4.1 den 4.3.2 ye restore ettim ama şuan kullanamıyorum iTunes sim yok diyor. ATT kart olmadan Tel i aktif edemezmiyim ?

Cozebildinmi problemi
  • bayarak "acildimi" diye kontrol etmekten vazgectigim ve yaptigim iki haftalik "kontrol etmeme eylemi" surecinde gosterilen bu vur-kac politikali facktory unlock senligini kacirmis bulunmanin derin uzuntusu ile.... kafamda calan sezen aksu-geri don sarkisi.. 6 aydir hic bir hafta bos birakmadan kontrol ederdim.. sunun surasinda 2 hafta bakmadim sadece.. neden bu ceza? evin icinde misafir oyuncagi oldu, gelen giden pad niyetine kullaniyo, el feneri olarak kullaniliyo.. tv kumandamin hurmeti daha yuksek. geri don unlock!..
  • SFR FRANSA yeniden listeye girdi birkaç gündür, acaba işlem yapılabiliyo mu bilginiz var mı arkadaşlar?
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.