Şimdi Ara

Arkadaşlar Acil Yardım Bilgisayara Hacker Girdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar waarrock oyunu oynuyordum bugun opk programı lazımdı birisi bi msn adresini verdi ekle bunu gönderiyim dedi ekledim bişeyler gönderdi sonra açtım direkman kayboldu program dedim bu kayboldu çalışmıyor başka gönderdi neyse sonra oyuna falan girdim ben yarım saat önce masaüstünde dururken bilgisayar bi ekran açıldı ve bana ben admin seni banlayacam falan dedi ben yemedim sonra bilgisayarda facebok google falna açıldı bilgisayarımı kapadı adam başka yerden yönetiyor bu kaybolan program gizliden çalışıyor galiba ıp yi falan değiştirsem olurmu acil yardım edin yada sistemi geri alsam düne

• Öncelikle bilgisayarınıza başlat msconfig yazın başlangıç kısmında gereksiz herşeyin yanındaki işareti kaldırın. O şekilde kayıt edin. ad-aware, anti trojan gibi programlar ile tarama yaptırın.

Sisteminize msn ile gelen link e tıkladığınızda ya da size bir program gönderildiğinde onu çalıştırdığınızda bir trojan sızmış. Sisteminize bir firewall yazılımı kurun. Bu şekilde birçok sızıntıdan güvende olursunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.